0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ето ви го Лъчо с кантара на Кърджали като идва ,който иска мога да му дам телефона му за повечето въпроси.https://www.youtube.com/watch?v=hY8qE8UswPw&feature=related
Здравей,колега.Отново стана компетентен по кантарските въпроси.Ако беше приел среща на избран от теб полигон,която ти предложих преди на прав текст,сега нямаше да ръсиш спамни въпроси и струвания...Добре е човек да помни по -дълго време.
kodokan писаSatirМного ми е приятно, че се появи тук !Тук съм благодарение на теб,че ми каза за този форум.Радвам се,че сте развили темата за кантарите.Чрез компетентните постове на по-напреднали колеги мисля всички които притежават кантари да постигнат по-добро ниво при ползването им.С няколко думи-През 2009 пролетта чух за кантара на Лъчо,отидох в Монтана и от там на полигона.След демонстрацията,без да имам други впечатления купих два апарата.По-новата версия оставих за мен.В опита си през септември на същата година да направя среща на колеги от цялата страна занимаващи се с металдетектинг си направихме полигон.Освен монети през 5 см.в дълбочина и капачки от буркани през 10 см,на 80 см от дъното/заложено със свредел/поставихме 400 г.антични монети и фибули без стойност в керамично гърне с 8 см диаметър и 8 см височина/на Петрохан продават овче мляко в тях/.Кантара Лъчо ги чете без проблем.В момента съм много ангажиран с работа и нямам никакво време за хобито ,но зимата надявам се да обърна по-голямо внимание на тръпката и по-специално на кантара.