Автор Тема: Fisher 1266XB  (Прочетена 7753 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 103
Fisher 1266XB
« -: Август 28, 2019, 02:09:24 pm »
Продавам Fisher 1266XB  в отлично техническо здраве ,външно здрав запазен с нормални следи от употреба за годините си !Оборудван е с две сонди ,оригинална 10.5  инчова концентрична и 28 см ДД правена и настоена за  този апарат!Уреда е с външна литий-полимерна батерия 2000мАч,изкарва по 7-8 пълни излета с едно зареждане,и зарядно с дисплеи който показва волтажа .Апарата е един от топ моделите на Fisher и схемата му е в основата на повечето Бг уреди,с два дискриминатора !  Намира се в София ,пътува с куриери ,но предпочитам лично предаване,за връзка на лични или . Цена 550лв.

Продаден!
« Последна редакция: Юли 12, 2025, 11:34:19 am от imperio »

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
Re: Fisher 1266XB
« Отговор #1 -: Август 28, 2019, 02:17:03 pm »
Още снимки

Неактивен Radislav

• Напреднал потребител
  • Публикации: 180
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2019, 12:11:25 am »
Дори и ветеран, машината си остава конкурентна и към момента ! Успех на колегата с продажбата !

Неактивен lomidol

• Старши потребител
  • Публикации: 287
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2019, 03:53:43 pm »
МОГО ДОБРА МАШИНА. Колега не си я продавай, мой съвет.

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2019, 05:36:32 pm »
Много се събраха !Но зор нямам .Машината е перфектна и ще работи още много!

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2019, 07:39:33 pm »

Добра добра колко да е добра......
Като я наредим до съвременните добротата и изчезва.
Имам една такава и едно 1270 и стават, но вече има апарати.....
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
  • Публикации: 394
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2019, 10:40:21 pm »
Добра добра колко да е добра......
Като я наредим до съвременните добротата и изчезва.
Имам една такава и едно 1270 и стават, но вече има апарати.....
Здравей, кой от съвременните апарати с концентрична антена е по добър? (При тази честота). Поздрави!

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3242
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2019, 11:03:45 pm »
Никой. Отчетено е че това е стара концепция, и никой производител не пуска апарати  с подобна концепция като честота и стандартна сонда.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2019, 11:31:15 pm »
Никой. Отчетено е че това е стара концепция, и никой производител не пуска апарати  с подобна концепция като честота и стандартна сонда.
При промяна на честотата и ДД антена направена както трябва на този апарат новите апарати само могат да мечтаят, да чуят цветен сигнал в дълбочина (там където се бъркат всички нови)!

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1264
« Отговор #9 -: Октомври 06, 2019, 08:21:53 am »
При промяна на честотата и ДД антена направена както трябва на този апарат..

...става обикновенна Бг бангия, която ако чуе един дълбок, пропуска 10 други в средна зона и на замърсено. 😉
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен Araman

• Ветеран
« Отговор #10 -: Октомври 06, 2019, 08:26:47 am »
Колега VOXYX, притежаваш един наистина легендарен и колекционерски детектор и ако не беше го "тунинговал", а запазил в оригинален вид...щеше да спечелиш сравнително добра сума от продажбата му навън. Търси се от колекционери и ценители гонещи ги носталгията.
За комплексни качества в сравнение с всичко ново на пазара...писаното по-нагоре в темата е вярно (визирам новите модели на всички марки).
Не може да сравняваме телефон с шайба със смартфон.
Поздрави !!! 

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
« Отговор #11 -: Октомври 06, 2019, 07:15:52 pm »
Продавам Fisher 1266XB  в отлично техническо здраве ,външно здрав запазен с нормални следи от употреба за годините си !Оборудван е с две сонди ,оригинална 10.5  инчова концентрична и 28 см ДД правена и настоена за  този апарат!Уреда е с външна литий-полимерна батерия 2000мАч,изкарва по 7-8 пълни излета с едно зареждане,и зарядно с дисплеи който показва волтажа .Апарата е един от топ моделите на Fisher и схемата му е в основата на повечето Бг уреди,с два дискриминатора !  Намира се в София ,пътува с куриери ,но предпочитам лично предаване,за връзка на лични или 0887224208 . Цена 550лв.
Колега успех с продажбата - щом така си решил. През живота си не съм продавал нито една от машините си няма значение дали е добра или лоша - ако е добра си я пазя ако е лоша отива на боклука (не бих я продал). Извини ме за спама искам да отговоря на други колеги.
ПС:
...става обикновенна Бг бангия, която ако чуе един дълбок, пропуска 10 други в средна зона и на замърсено. 😉
Колега Araman така е само, че за леки почви (въздух) - виж тежка почва как твоя апарат ти дава жълто и бяло (примерно една тетрадрахма)! Съвет от мен: След като се имаш със Ванко да ти съдейства, Краси да ти направи антена за твоя апарат и ще имаш една БГ бангия която ще ти промени мнението за тях. Поздрави!

Неактивен киро041964

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 124
« Отговор #12 -: Октомври 06, 2019, 08:12:25 pm »
Краси дали е в България.Защото ми казаха ,че бил по чужбина.

Неактивен Araman

• Ветеран
« Отговор #13 -: Октомври 06, 2019, 08:23:36 pm »
Колега VOXYX,ще ме прощаваш,че по инерция съм ти объркал ника с колегата Vvvvv 🤗
Относно сонда на Краси, ставало е на въпрос и не е проблем, но просто не ми е необходима. От години се занимавам с плажно търсене, търсене на самородно злато (когато мога, все по рядко) и по изключение и молба на приятели и познати в разни дворове период "Турция" (всеки вярва,че златото тогава е било бол и във всяка къща се крие по едно гърне най-малко 😁).
За тежки почви (където основно е самородното злато) имам стандартна сонда с която нямам абсолютно никакъв проблем, така,че пак да се върна на сонда от Краси. И въобще ...що е голд-детектор без значение от марка...люто го не плаши.
Поздрави !!! 😉

Неактивен Araman

• Ветеран
« Отговор #14 -: Октомври 06, 2019, 08:27:25 pm »
Краси дали е в България.Защото ми казаха ,че бил по чужбина.

Пробвай да звъннеш на посоченият в страницата му номер и ще разбереш най-добре. 😉
Поздрави !!!