0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
какво е НМ?
Благодаря, колеги .Местата където ходя ме принуждават да ходя на икономичен режим иначе става много шумен и неспокоен, а това за ходографа с задължителната проверка до -15 не съм го знаел.За ходографа се сещам единствено когато ми кликне КТ- то много късо сякаш го отрязва на половина.Тогава се сещам че имам и екран .Просто въпрос на навик разчитам предимно на слушане.
Благодаря за съветите колега, по отношение на филтрите малко ме е страх да ги бърникам , защото не са ми много ясни, а и съм забелязъл при деуса как скопяват апарата, предполагам че и тук при ака-то ще има същият ефект. А колкото до стика си прав -седи малко късичък ,но ти след като ползваш и голяма сонда не съжалявай защото с по-дългия стик ще дойдат проблемите в лакътната става.
Така работя аз в оране,и втория вариант на икономичен ако е мн. влажно и ,пак пипам ЛСГ.Стремя се да намалям звука на желязото, цветното тихите увеличавам докрай.Но предпочитам 14 ката на Стефан за орането,направо къса.Тя е страшна бобина.Опитах и не става става да кача снимки,въпреки че намалих пикселите на половина. На 3 та, чувствителност на 5,или общо усиление.Зук, слабите сигнали на 10,черните намалявам на две.Филтри на ЛСГ ,зоната на 12.