0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Марката не мисля,че е от значение. Опитвах си да си обясня и да разбера, че и при други се получава допълнителна чувствителност към малки и дълбоки цели при грундиране към "+" в ръчен режим.
Доколкото съм отгатнал и си мисля при новия Интроник, а също и дълбочинната програма на Signum MFD се ползва Софтуерно тоя номер с "Дишането към Земята" за да хваща слаби сигнали от цели на ръба в земния офсет на фазовия ъгъл +/- 0,25°-0,5° (в тая зона, която по принцип се чисти дискриминира с Ground Баланса напълно при грундирането), където попадат най-ценните дълбоки слаби сигнали например - дребни златни украшения в плажното търсене и подобни ?
При мен се получава към дълбоки големи, сребърни и медни един "-". Затова винаги си грундирам апарата в режим All metal и да няма звук нито нагоре нито надолу (няма "+" и "-") - защото след като включиш дискриминацията се получават изненади!
Какви са изненадите.
Колега извинявай че ще бъда прям, или апарата ти няма All metal или не четеш какво съм написал! Дълбоките цветни сигнали черни ли са ти?