Автор Тема: Раница за металдетектор и лопатка  (Прочетена 14370 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Equinox 600

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 64
Раница за металдетектор и лопатка
« -: Април 06, 2019, 07:48:01 am »
Здравейте приятели, нов съм в сайта и все още не съм разгледал всички теми може и да има вече подобна затова се извинявам ако повтарям темата. Въпроса ми е дали някъде от България може да се закупи раница, като на снимките, която да побира както металдетектора, така и лопатка за копаене за по-лесно пренасяне. Много ми харесва раницата от снимката ако някой знае нещо моля да пише в темата, благодаря предварително.

А това е линк на раницата за повече информация:
https://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-BACKPACK-FOR-METAL-DETECTOR-AND-SHOVEL-OLIVE-FREE-SHIPPING/223446274410?hash=item34066f916a:g:lZwAAOSwhGtb2wWE&frcectupt=true
« Последна редакция: Април 06, 2019, 07:51:51 am от Equinox 600 »

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 103
  • Хоби търсач
Re: Раница за металдетектор и лопатка
« Отговор #1 -: Април 06, 2019, 04:04:46 pm »
Здравей колега, на 1.4.19 в Lidl бяха пуснали хубави раници !
Може да има останали !
Успех

Когато вървиш нагоре, уважавай хората, които срещаш, защото ще ги срещнеш отново по пътя си надолу.

Неактивен Equinox 600

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #2 -: Април 06, 2019, 08:46:07 pm »
Благодаря, хубава е, но не е специално за металотърсач и лопатка. Иска ми се точно като тази от снимката да бъде.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
« Отговор #3 -: Април 08, 2019, 10:12:00 am »
И аз взех тази раница от Лидъл и съм много доволен !
Има място и за лопата Фискарс/ 80см/ , обаче се закача от външната страна с ремъците , които са по самата раница.
А вътре събрах разглобен F75+ , две сонди, слушалки, пинпойнтер, малка лопатка, и някакви дреболии, а място има още.
И цената беше хубава 65 лв.
Сложих я на гърба си и е найстина удобна.

Неактивен doko_death

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 41
« Отговор #4 -: Април 08, 2019, 07:35:00 pm »
Аз също си взех раницата от Лидл, свърши ми идеална работа и събра всичко - апарата с две сонди, лопата, пинпойнтер, слушалки, документи, батерии и други глупости. Преди ходих с един сак, с една малка раница, + найлонова торбичка...

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #5 -: Април 09, 2019, 02:02:54 pm »
Много е важно освен дизайна и разпределението на обема да се гледа какви са циповете  и катарамите. Един калпав цип може да принуди човек да бракува раница дори да е нова и здрава. При цена 50-60 лева имам две изхвърлени раници само заради циповете. Горещо препоръчвам за нашето хоби раниците на Ташев:
https://tashev.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8-13/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-27

Малко по-скъпи са от бюджетните решения, но са доста по-евтини от разни Дойтери, Оспреи, и разни други туристически хитове. От няколко години за търсене, обикновен туризъм, и пътуване с мотор с приспиване някъде ползвам ташевка Съмит 42 литра. YKK ципове, Дурафлекс катарами, изцяло от кордура. Последното е много важно тъй като за разлика от обикновените туристи нашите пътеки в много случаи са право през трънака. Страшно здраво изделие само дето я изпуснах от едни скали та лопатата проби дъното но кордурата се шие без проблем. Като минус може да се пише това че няма джобове на кръстния колан но за това си има допълнителни опции.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
« Отговор #6 -: Април 09, 2019, 04:12:56 pm »
@Доко, каква лопата успя да вкараш в раницата ?
Аз имам Фискарс 80 см. и гледам зор ще е. И ще надере всичко вътре. А и дръжката ще стърчи , иначе влиза.

@Империо: Гледам на тази Лидълската , дето я взехме с Доко има такива ципове YKK. А какво значи това YKK ?

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #7 -: Април 09, 2019, 04:44:26 pm »
Световно известен производител на ципове. Много известни марки за дрехи и разно друго оборудване ползват техните а не правят свои. Доказана работа.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен doko_death

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 41
« Отговор #8 -: Април 09, 2019, 08:03:57 pm »
Лопатката е точно 70 санта и влиза идеално. Относно раницата, освен че е евтина, я взех защото е от Лидл, а там нещата като че ли са малко по-качествени от тези в подобните магазини.

Неактивен Scarface83

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 76

Неактивен Equinox 600

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #10 -: Април 09, 2019, 10:48:46 pm »
Колеги здравейте, в крайна сметка си купих раницата от Лидл, побра ми всичко необходимо, а цвета червен - само такъв останал. Намерих синя, но с тези оранжеви каиши на нищо не мязаше и повече щеше да се забелязва в гората заради оранжевото отколкото червената. В бъдеще ще търся нещо друго ако тази се окаже, че не ми е удобна, благодаря на всички и най-вече на хората насочили ме към Лидл, защото за тези пари по-добро няма наистина. Успех.

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
« Отговор #11 -: Април 10, 2019, 10:05:22 pm »
Колеги здравейте, в крайна сметка си купих раницата от Лидл, побра ми всичко необходимо, а цвета червен - само такъв останал. Намерих синя, но с тези оранжеви каиши на нищо не мязаше и повече щеше да се забелязва в гората заради оранжевото отколкото червената. В бъдеще ще търся нещо друго ако тази се окаже, че не ми е удобна, благодаря на всички и най-вече на хората насочили ме към Лидл, защото за тези пари по-добро няма наистина. Успех.
Че какво ти пречи да си боядисаш раницата в цветове , които ти желаеш?!... Няма да ти излезе толкова скъпо , колкото да си купиш нова раница... Има начини.

Неактивен Equinox 600

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #12 -: Април 12, 2019, 06:32:53 pm »
Извадих късмет и намерих черна една бройка единствена в провинцията и я размених за червената, голям късмет извадих. Даже вече я ползвах имах едно излизане и е супер.

Неактивен rublata

• Старши потребител
  • Публикации: 389
  • ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
« Отговор #13 -: Април 13, 2019, 01:39:56 pm »
На всеки му е хубаво да ходи с камуфлаж и да не се забелязва много -много ,но аз в гората слагам ярка жилетка тип-гердан за велосипедисти ,че в гората гъмжи от бракониери а из полето на здрачаване излизат и може да те опукат,защото стрелят по всичко ,което се движи,така ,че е добре да носиш нещо ярко по себе си,освен ако не искаш да бъдеш забелязан.....

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
« Отговор #14 -: Ноември 13, 2019, 09:02:19 pm »
Здравей колега, на 1.4.19 в Lidl бяха пуснали хубави раници !
Може да има останали !
Успех

Аз като тебе си търсих раница. обърнах се към официален вносител за бг и си поръчах раница за 79 лева.С доставката ми по Еконт излезе на 85 лева. Оказа се раница за ученик от първи клас, която не може да побере половината от металотърсача ми в сгънат вид!... Сетне отидох в един магазин в Русе,където продават сакове,купих си сак за 18 лева, в който побирам три металотърсача!... Та искам да ти кажа , де!... На раницата от официалния вносител на "Гарет" имаше етикет : MADE IN CHINA !
« Последна редакция: Ноември 13, 2019, 09:05:50 pm от Mehmed Kurusiulejman »