Автор Тема: Благоевградски металотърсач.  (Прочетена 35553 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен киро041964

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 124
Re: Благоевградски металотърсач.
« Отговор #45 -: Януари 24, 2019, 09:19:40 am »
Колега сигурно си с Майнлаб гпх  апарат с дискриминация не може да лови на дълбоко ако не е на ал метал.Дискриминацията е за сметка на дълбочината.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 750
  • миндил и железарка
« Отговор #46 -: Януари 24, 2019, 10:45:03 am »
Колега сигурно си с Майнлаб гпх  апарат с дискриминация не може да лови на дълбоко ако не е на ал метал.Дискриминацията е за сметка на дълбочината.
Да колега имам и джипи, но не говоря за него, а и то лови доста повече, 20ст монета може да я чуе до 48см с правилната антена и настройки.

Неактивен киро041964

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 124
« Отговор #47 -: Януари 24, 2019, 11:23:17 am »
Колега работили ли сте с спирала на детеч и с 18 дд командер каква е разликата заслужава ли си спиралата.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 750
  • миндил и железарка
« Отговор #48 -: Януари 24, 2019, 11:34:59 am »
Работил съм и с двете, спиралата е по добра, но много тежка 1350гр

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 100
« Отговор #49 -: Февруари 09, 2019, 09:26:30 am »
Точно така Рубла, майстора като ме пита на колко см. била хващала моята машина монета от 20ст и като му казах че мога да ги чуя на 35см, той ми вика ами за какво ми се обаждаш, аз не мога да ти направя такава машина, бачкай си с твоята.
В случая Нокса с оригиналната антена ли е или по голяма ?
Извинявам се за спама по темата !
"Аз винаги си изваждам по някое по голямо желязо ,за да се ориентирам къде съм " Рублата

Неактивен rublata

• Старши потребител
  • Публикации: 387
  • ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
« Отговор #50 -: Февруари 26, 2019, 12:33:49 pm »
с по голмата 15 инча,но кой знае не усещам голма разлика ,освен ,че покрива по голяма площ...

Неактивен rublata

• Старши потребител
« Отговор #51 -: Февруари 26, 2019, 01:34:45 pm »
А между другото колегата ПЕТРОНИЙ каза,...,,Няма да се очудя, ако скоро не видя коментираната машина скоро в олх-а.
.....е ,машината не е там ,но е в БАЗАР.БГ....https://bazar.bg/obiava-24504001/metalotarsach-metaldetektor

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1478
« Отговор #52 -: Февруари 26, 2019, 06:44:37 pm »
Да в OLX вече не става - всичко е платено,  купен е от французин. За това всички са се насочили към bazar.bg.

Неактивен rublata

• Старши потребител
« Отговор #53 -: Февруари 26, 2019, 11:18:11 pm »
А защо ли не се възползва тук да го продаде?Тук  има нещо гнило в Дания!

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
  • Публикации: 399
« Отговор #54 -: Февруари 27, 2019, 07:11:46 am »
Защото сте големи професори...защо се продавал има нещо гнило ....Има стикът му е гнил , понеже е дървен...Хора вие работа нямате ли си , че ровите на хората в говната....Каква е тази злоба ,че съм го продавал....Ами продавам купувам пробвам тествам и махам . Защо не съм го пуснал във форума да го продавам ......ами защото тук апарат не съм продал а само въртели такива като вас баш разбирачи и философи...

Неактивен професор Тазобедрев

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #55 -: Февруари 27, 2019, 11:19:22 am »
Защото сте големи професори........ Мислех , да не пиша, ама точно ей тоя ти пост, ме накара ...Продавш откровенни -боклуци.Я малко успокой топката, отворко...Точно ей такива " разбирачи", като теб , ебават мамата  на всичко ,до което се "докоснат"....Голям "капацитет" се извъди...

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
« Отговор #56 -: Февруари 27, 2019, 11:52:49 am »
Професоре , аман от професори , ще стане доста интересной почвате да си пречите тук ....Отворко....Хайде сега кажи тук какво си взел от мене и какъв боклук , ще стане доста интересно , за някой хора.

• Нов потребител
  • *
« Отговор #57 -: Февруари 27, 2019, 12:02:58 pm »
Един " музикален инструмент", дето  2 часа не можах да настроя ,балансирам ,свири яко,над 15 см ,всичко цветно,...Да изброявам ли, ЦК ключето -буквално се разпадна, нищо от това , което казваше ти.Не искам да занимавам хората, (аз съм си винове, че се доверявам) ,ама от такива Здравко Ахилесовци.....БАКТЪН...

Неактивен stoianov1975

• Старши потребител
« Отговор #58 -: Февруари 27, 2019, 12:23:42 pm »
Нито съм ти я продавал нито съм те молил...аз ти пусах клип да гледаш ти сам си я хареса....после ти предложи бартер за един друг боклук който седеше Една година из базара....ас се съгласих на бартера и ти предложих да ти пратя другата седмица ,защото нямах финансова възможност да реагирам веднага....ти сам ми предложи не е проблем пускай Станимирката аз ще платя всичко , за което ти благодаря....
Ти видя машина в Еконт и можеше тогава да кажеш ....Неми харесва тази тояга отказвам се от сделката и ти я връщам. ...а ти не го направи ....после казваш цекаключето влязло на вътре., Ами при мен машинката седи над три години и съм ходил снея доста пи горите , е как при мен не влезе на вътре а при теб се случи....после веднага си я отварял да видиш какво има толкова въре е видя и вече не ти нужна и сега искаш да ми я връщаш , след бъркането вътре....Е не я искам вече съжалявам....твоят Уатц 6000така си седи не ми е работа да бъркам и ровя , където не ми е работата , а ти майстор и в Уайтса си му бръкнал в задника, понеже си голям майстор много си в час.
Гъдулката мога да твърдя , че работи безупречно , същата я бях пуснал за 400лв и после се отказах да я продавам. Имам също клип как работи гадулката преди да ти я пусна.

• Нов потребител
  • *
« Отговор #59 -: Февруари 27, 2019, 12:30:14 pm »
Спестяваш истината , мой-човек , не боли да се говори истината .Повече диалог не ще водя с теб . Ще кача после снимки , стига да мога ,за да видят хората ,за какво говоря.Направихме бартер с тоя "гус,,ин", кон за кокошка.Аз му дадох Whaits 6000 di pro sl , с две антени за една варненска гъдулка и антена на Тесоро. Но това нещо е ужас, имал съм доста гъдулки , значт ме хората , и им разбирам ....Повече от него....Уайтса е в идеално състояние, тук колеги от форума , я знаят машината, в изправно и работещо състояние ...Не препоръчвам на никой , да има вземане -даване , с тоя чиляк....Не искам да въвличам ,и други в спора , няма да ти е от полза-пак казвам , СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ НЕГО....