Forum > Представяне на БГ разработки

Благоевградски металотърсач.

(1/19) > >>

stoianov1975:
Здравейте колеги....Не срещнах нищо написано за тези машинки, направени от незнаен майстор от Благоевград и продавани в Базара от така нареченият Ади......Адриян. Работил съм с почти всички детектори , изработени от наши Български майстори и съм отсял за себе си и за моят терен в северна България , кой е по добър и кой е по подходящ за нашите почви. Специално искам да подчертая за благоевградските машинки , за което не искам да звучи ,като реклама но съм много доволен от последните техни модели. Супер дълбочина , за която не съм срещал до сега , не искам да споменавам цифри  ....и доста прилична дискриминация....И пак казвам не говоря за тежки и уродени почви , а за нормални почви .... Нека ако има други с техните уреди , нека споделът мнения....Благодаря и успех ви желая....

Иван Стоянов.

неделя:
Благоевград,Ади,Арчи.Този човек ги продава машините.Има и някакво участие в направата,но майсторО е друг.Мисля,че се справят много добре и като възможности и като цена.Дори бих казал,че се подценяват.Имах такава машина 5,2Кх,частичен резонанс с бързо възстановяване,еднотонална;Много чувствителна машина и дълбока.Имаше ,освен стандартните копчалъци и потенциометър за нулиране на режектора.Така,че и дискриминацията им е хубава.Дълбокият сигнал няма подминаване,но по.бавничко трябва над него.Не на бегом.Дървен стик, табетлийски направен.Но пък възможностите на машините им са перфектни.И няма да ти дадат нещо,ако на тях не им харесва как се справя апарата.Поздрави.

kronos555:
Копие на whites clasic май беше това, дискриминацията на пропукване ли е или двутонална? 5,2кхц не е много продуктивна честота, ако беше поне 7-8 си мисля че ще е по добре.

stoianov1975:

--- Цитат на: неделя в Януари 18, 2019, 07:38:06 am ---Благоевград,Ади,Арчи.Този човек ги продава машините.Има и някакво участие в направата,но майсторО е друг.Мисля,че се справят много добре и като възможности и като цена.Дори бих казал,че се подценяват.Имах такава машина 5,2Кх,частичен резонанс с бързо възстановяване,еднотонална;Много чувствителна машина и дълбока.Имаше ,освен стандартните копчалъци и потенциометър за нулиране на режектора.Така,че и дискриминацията им е хубава.Дълбокият сигнал няма подминаване,но по.бавничко трябва над него.Не на бегом.Дървен стик, табетлийски направен.Но пък възможностите на машините им са перфектни.И няма да ти дадат нещо,ако на тях не им харесва как се справя апарата.Поздрави.

--- Край на цитат ---
Да колега, наистина и аз мисля , че са подценени тези машини и то умишленно.Гледам също от доста години се продават от тях  и не сим видял да се продават в продавалници и т.н.Това какво говори , че машините си ги бива и хората си работят с тях и са доволни.Да не казвам че ту и в другия фотум има доста прехвалени машини , за което мога да твърдя ,че днеска , ако излезеш само разходката и чистият въздух ще ти останат....но да спръ до тук ,че да не стана неудобен за някой.Успехи

неделя:

--- Цитат на: kronos555 в Януари 18, 2019, 10:31:57 am ---Копие на whites clasic май беше това, дискриминацията на пропукване ли е или двутонална? 5,2кхц не е много продуктивна честота, ако беше поне 7-8 си мисля че ще е по добре.

--- Край на цитат ---
Процесора е whites,а честотата е ниска за да се влияе по-малко от почвата.Трудно се постига резонанс при ниска честота(нещо такова споменаха от Благоевград)Еднотонална дискриминация.Много спокоен праг и при издута машина.Евала на майсторО-дълбочак и спокоен монетар.Павета и руда не съм тествал,а само керамика каквато имаше под ръка-чува всичко.В друг форум четох,че местните не работели много с тези апарати.Но факт е ,че няма уреди втора употреба.Никой не предлага.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия