0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Благоевград,Ади,Арчи.Този човек ги продава машините.Има и някакво участие в направата,но майсторО е друг.Мисля,че се справят много добре и като възможности и като цена.Дори бих казал,че се подценяват.Имах такава машина 5,2Кх,частичен резонанс с бързо възстановяване,еднотонална;Много чувствителна машина и дълбока.Имаше ,освен стандартните копчалъци и потенциометър за нулиране на режектора.Така,че и дискриминацията им е хубава.Дълбокият сигнал няма подминаване,но по.бавничко трябва над него.Не на бегом.Дървен стик, табетлийски направен.Но пък възможностите на машините им са перфектни.И няма да ти дадат нещо,ако на тях не им харесва как се справя апарата.Поздрави.
Копие на whites clasic май беше това, дискриминацията на пропукване ли е или двутонална? 5,2кхц не е много продуктивна честота, ако беше поне 7-8 си мисля че ще е по добре.
Обикновен монетар, не го хвалете толкова много- видяхме го и него. На производителя препоръчвам да вдига честотата за да не остава ням за малките цели и монетите на ребро. На мене лично ми хареса режима полифония, работи като еурека голд.
https://youtu.be/T3vyRlDOmzs
Колега кой о БГ.монетарите не е обикновен...и какво сте видяли ,че ми е интересно....Ами нали затова съм пуснал този пост, да се напишат някой мнения....А вие ми говорите и пишете с недомлъвки ...кой е по добър? ГолденМаск...той ли е необикновен....или Мохарем или Микрон...или кой още да изреждам....Покажете кой модел сте тествали и да видим какъв е проблема...