0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Като “Новобранец“ във Форума / Роден и израсъл в Троян.....Троянския Балкан го знам на пръсти...../ искам да Ви попитам като врели и кипели...….Какво знаете за местността Станчов полугар до Троян...….
Ами ТАКОВА......Не съм ли ясен с въпроса си или имаш нужда от допълнителни разяснения.....
ЗАЕБЕТЕ ГО ТОЯ,....ИЗБЯГАЛ Е ОТ ГЛУТНИЦАТА И СЕ ПРЕМЕСТИЛ ТУК ЗА ПРОВОКАЦИИ,...ПОЗНАВА ТРОЯНСКИЯ БАЛКАН НА ПРЪСТИ,А ОЩЕ НЕ Е НАМЕРИЛ НА ВЪЛЧАН ЗЛАТОТО
Колега Fin97 реакциите и на двамата колеги са много на място верно не си "нов" но като понавъртиш малко повече стаж от 3 години ще разбереш какво са имали в предвид ,и само с четене не се става старши по писаниците на човека пуснал темата можеш да тълкуваш две неща или ,че темата е за раздела раздумка в пясъчника или за .... второто всеки сам да си прави извода
Мисля че темата е за кошчето в такъв случай.
Сигурно, след като вадиш тема с давност от 7 тодини и три години от както се ретистрираш и не си я отразил, което е странно. И да, подобни теми даже за глутнацата, която бе доубита от костеливия администратор подобна тема е банална.П. П. Там е единстения форум, от където ме изтониха без основателна причина, не че другаде са ме гонили
Айде сега пък ще ми се държи сметка каква тема вадя и че не съм я "отразил" веднага. Тук има много, много теми, и не мога да ги обходя всички и да им отреагирам бързо, за да не ти изглеждам "странно", нямам такова време.Нямам представа за каква глутница говориш....,а ааа, загрях, "вълчата глутница", тцъ- тцъ.Аз откъде да знам че темата се смята за банална? Кой смята? Що? Кое не е банално?Като толкова не ви понася, админът какво спи, да я трие темата и толкова.Изобщо твърде много теми във форума се обръщат на едно безкрайно безсмислено дърлене, не е зле да се обърне тенденцията.