Forum > Хоби история
местността Станчов полугар до Троян
sith:
Като “Новобранец“ във Форума / Роден и израсъл в Троян.....Троянския Балкан го знам на пръсти...../ искам да Ви попитам като врели и кипели...….Какво знаете за местността Станчов полугар до Троян...….
VOXYX:
--- Цитат на: sith в Октомври 09, 2018, 01:55:29 pm ---Като “Новобранец“ във Форума / Роден и израсъл в Троян.....Троянския Балкан го знам на пръсти...../ искам да Ви попитам като врели и кипели...….Какво знаете за местността Станчов полугар до Троян...….
--- Край на цитат ---
(Здравейте?) K. Кво?
sith:
Ами ТАКОВА......Не съм ли ясен с въпроса си или имаш нужда от допълнителни разяснения.....??????
VOXYX:
--- Цитат на: sith в Август 12, 2019, 06:23:13 pm ---Ами ТАКОВА......Не съм ли ясен с въпроса си или имаш нужда от допълнителни разяснения.....??????
--- Край на цитат ---
Повече от 30години ходя в този балкан да дишам (чист въздох), последно бях преди една седмица там с колеги от този форум с които се запознах тук. (Явно много години си се изгубил в Балкана)...
VOXYX:
Извинявам се за спама! "Като малък те учат на четири вълшебни думички - извинявай, моля, благодаря и заповядай! Чак след години разбираш, че и "ЗАЕБИ" също има своя чар."
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия