0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Колега 90% от бг машините са на базата на тази схема към какво си се насочил?
Здравей колега, от тези 90% има ли поне 1% 2 машини да са еднакви? От там нататък всичко е практика, единственият недостатък за мен е, че са бавни (скорост на възстановяване) и ги няма глезотиите на западните апарати. Първият Адмирал на C2H5OH който го рекламираше в Youtube бе купен от колега от шуменско и след два месеца го продаваше! Но всичко зависи от зад кормилното устройство. Успех.
Колега написал съм на базата на адмирала не съм казал ,че са еднакви това за скоростта не е така има доста бързи машини колегата C2H5OH може да ти обясни от какво зависи бързината но първия адмирал далеч не е негов има една рисувана схема из форума потърси и ще я намериш като прочетеш какво е писано около нея ще разбереш за какво говоря.
Колега дай определение за аналогова машина?
Колега за мен аналогова машина, бърза (скорост на възстановяване) няма, граница на детекция е друго нещо и що се отнася за схемата на (Далавер импекса) и тя е направена от по друга схема. И все пак колегата питаше кой е работил със Адмирал и да не му спамим темата защото аз лично с такъв апарат не съм работил.
Здравейте.Има ли колеги във форума работили с Адмирал на майстори от форума, да изкажат мнение за въпросния апарат?Доволни,недоволни?Работа на машинката?
https://www.youtube.com/watch?v=gJgZl2ldbs0&feature=youtu.be ако на това казваш бавно не знам кое ще е бързото
Да работил съм и е перфектен!Не знам ти с какво си работил и кой му е майстора но си останал с грешни обеждения.
Здравей, след като си работил с такъв апарат щеше да знаеш, че този фокус може да го направи всеки един апарат при правилна настройка на дискриминацията (граница на дискриминация), ако се свали антената близко над същите тези сигнали или се дигне по нагоре, резултата е друг. Вземи една тетра драхма (ако нямаш вземи медена монета) и виж колко ти я дава въздушно след това я зарови в земята и виж какво ще чуеш, черно или цветно след този фокус. Успех.