Автор Тема: Тракиец  (Прочетена 32704 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

YONKO

• Гост
Re: Тракиец
« Отговор #30 -: Ноември 19, 2017, 10:45:26 pm »
Здравейте колеги. Извинявам се, че се забавих да дам отговор на колегата j. Както съм писал преди мога да дам мнение за апарат само лично аз ако съм работил със него и знам какво може и мога да направя съпоставка със всички други апарати. Колегите Petronii и kronos555 са прави но до някъде! Поне този който аз го имам няма по дълбок апарат който засича сигналите чисто без паразити и напълно спокоен. За дълбочина няма по дълбок поне при нас и мисля че където и да е. Лично аз имам проблем със дискриминацията понеже апарата е едно тонален със различна честота от нисък до висок тон за цветно и за черно е кривене на сигнала което аз не мога да го чуя понеже имам проблем със слуха ЕГН :) според мен живот и здраве ако има ВДИ този апарат ще е един от любимите ми апарати. Поздрави на всички колеги!!!

Неактивен iliev

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #31 -: Ноември 20, 2017, 04:56:49 pm »
Здравейте колеги. Извинявам се, че се забавих да дам отговор на колегата j. Както съм писал преди мога да дам мнение за апарат само лично аз ако съм работил със него и знам какво може и мога да направя съпоставка със всички други апарати. Колегите Petronii и kronos555 са прави но до някъде! Поне този който аз го имам няма по дълбок апарат който засича сигналите чисто без паразити и напълно спокоен. За дълбочина няма по дълбок поне при нас и мисля че където и да е. Лично аз имам проблем със дискриминацията понеже апарата е едно тонален със различна честота от нисък до висок тон за цветно и за черно е кривене на сигнала което аз не мога да го чуя понеже имам проблем със слуха ЕГН :) според мен живот и здраве ако има ВДИ този апарат ще е един от любимите ми апарати. Поздрави на всички колеги!!!
ако е енигма вече има и с вди.

YONKO

• Гост
« Отговор #32 -: Ноември 20, 2017, 07:38:36 pm »
Здравейте колеги. Благодаря за информацията, но за коя енигма става на въпрос, че станаха много? ;D. Поздрави!!!

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 750
  • миндил и железарка
« Отговор #33 -: Ноември 20, 2017, 10:02:57 pm »
Колега ако не.те затруднява, снимай един клип с този апарат, или ако не ти се снима направи си тестове за себе си. Сложи една стотинка на браздата и върху нея една буца, и виж как какъв сигнал ти дава от всички страни. Друго което може пробваш, слагаш една стотинка ма 15см и на 20см от нея слагаш едно пиронче, като правиш заход от към пирона. Ако реши тези задачки значи е добра машинка. Аз така смених доста машини докато попадна на правилната.

Неактивен lomidol

• Старши потребител
  • Публикации: 287
« Отговор #34 -: Ноември 20, 2017, 10:48:55 pm »
И кроносе55555555  коя е ТЯ

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Публикации: 347
  • Прогонен
« Отговор #35 -: Ноември 20, 2017, 10:55:47 pm »
Колега ако не.те затруднява, снимай един клип с този апарат, или ако не ти се снима направи си тестове за себе си. Сложи една стотинка на браздата и върху нея една буца, и виж как какъв сигнал ти дава от всички страни. Друго което може пробваш, слагаш една стотинка ма 15см и на 20см от нея слагаш едно пиронче, като правиш заход от към пирона. Ако реши тези задачки значи е добра машинка. Аз така смених доста машини докато попадна на правилната.

И аз май след още един опит ще се връщам към нея / него / , поне за основна машинка .
Да запазим историята си.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • миндил и железарка
« Отговор #36 -: Ноември 20, 2017, 11:23:57 pm »
И аз май след още един опит ще се връщам към нея / него / , поне за основна машинка .
Да де, ама не се знае кога ще се появи на бял свят..

Неактивен niki3

• Старши потребител
  • Публикации: 392
« Отговор #37 -: Ноември 20, 2017, 11:38:44 pm »
Дей колеги споделете кой е този апарат...
Който търси може и да намери!Който не търси нема как да намери

Неактивен bassilisk

• Напреднал потребител
  • Публикации: 249
« Отговор #38 -: Ноември 21, 2017, 06:00:37 pm »

И кроносе55555555  коя е ТЯ
???
« Последна редакция: Ноември 21, 2017, 06:05:41 pm от bassilisk »

YONKO

• Гост
« Отговор #39 -: Ноември 21, 2017, 06:44:44 pm »
Здравейте колеги. Колега kronos555 много добре знам как да си направа извода за един апарат какво може и какво не. Това което даваш за пример първо се пита едната стотинка апарата дали може да ги чуе отгоре на заравнено! Защото повечето апарати не могат да ги чуят! Давам ти пример за този апарат че лови във тази почва монета колкото 10 ст наши на 30 см със ясен сигнал закопани преди 3 години, гърнета колкото юмрук на 55 см със ясен цветен сигнал и върхът е че хвана гърнето на 70 см, същото голямо гърне във чист цвят, не мисля че има какво почече да се изисква от един апарат със антена 25 см, това са сигнали които до сега не са хванати с нито един апарат при нас дори и като черно! Поздрави!!!

Неактивен denzel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 85
  • Моля колегите за съдействие.
« Отговор #40 -: Ноември 21, 2017, 07:51:42 pm »
Колега yonko,щом толкус длубоко фата давай да я пазаруваме,пък ти ша си купиш чисто нова.Казувай цена...

Неактивен dqvol

• Старши потребител
  • Публикации: 257
« Отговор #41 -: Ноември 21, 2017, 07:59:13 pm »
То вие малко ви се струва майтап ама аз мога да ви кажа,че почвата там верно е отврат и сгъват почти всички апарати тип влф.японеца не един и два клипа е качил дето тества апарати по техния регион

Неактивен iliev

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #42 -: Ноември 21, 2017, 08:15:51 pm »
Здравейте колеги. Благодаря за информацията, но за коя енигма става на въпрос, че станаха много? ;D. Поздрави!!!
https://youtu.be/tDjstHF4hFg

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • миндил и железарка
« Отговор #43 -: Ноември 21, 2017, 08:27:56 pm »
Това за монетката на 30см. добре, макар че доста апрати ще се справят с подобен тест, но не уточняваш гърненцата с каква бройка и тип материал са, не че не ти вярвам, ама гърненце с около 1,5 кг тестов материал на 65см, със зор се чува от джипи 4500 с голяма антена, на лека почва.

Неактивен mario321

• Старши потребител
  • Публикации: 352
  • for gold nuggets
« Отговор #44 -: Ноември 21, 2017, 08:49:44 pm »
Здравейте колеги. Колега kronos555 много добре знам как да си направа извода за един апарат какво може и какво не. Това което даваш за пример първо се пита едната стотинка апарата дали може да ги чуе отгоре на заравнено! Защото повечето апарати не могат да ги чуят! Давам ти пример за този апарат че лови във тази почва монета колкото 10 ст наши на 30 см със ясен сигнал закопани преди 3 години, гърнета колкото юмрук на 55 см със ясен цветен сигнал и върхът е че хвана гърнето на 70 см, същото голямо гърне във чист цвят, не мисля че има какво почече да се изисква от един апарат със антена 25 см, това са сигнали които до сега не са хванати с нито един апарат при нас дори и като черно! Поздрави!!!

Колега събираш ли си железата или ги хвърляш, и питам когато търсиш на ход а не на тестчета  ?
Поздрави.