0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
....Тъй че, кат пускате такива статии... мислете вие къде сте в джаза... който може краде, тва е дереджето. Ако можете - крадете и мълчете, ако не можете -само мълчете.
Да,ама вторият вариант на мълчане е неудобен и обиден за българското племе...
....Когато ограбиш вярата на някой.... му даваш пълната свобода.
Колежке,мисля,че "свободните" хора вече не са малко.Но е много лошо ,ако си свободен,а оптимиста в теб продължава да се съпротивлява.
Моите уважения Джони.За пореден път говориш от името на повечето колеги поне на все още здраво мислещите колкото и малко да са останали.Поздрави и хората около теб малко останаха такива като тях с които да можеш да хвърлиш два свястни лафа като се срещнеш няма го и старото отношение помежду ни напълни се с доносници и буклуци жалка работа.
.....Мисля, че металдетектинга тепърва ще има възход, стига да доживеем по-добри времена.Много неща има неоткрити, които ни чакат.... рано или късно това ще бъде престижно занимание. То и сега може да е такова, но не ни стиска да се променяме...
...всички сме главни иманяри.... който може краде, тва е положението. Ако можете - крадете и мълчете, ако не можете -само мълчете.
Само този пост е достатъчен, за да даде основание на "Културното Министерство'' да ни отказва ОСНОВАТЕЛНО по Закона за Културното наследство, да регистрираме машинките си и да практикуваме хобито си! Пък като си ''БРАКОНИЕР'', поне не не прави такива открити призиви към съфорумците! Ама то и заглавието на темата е а ла ''ела кумчо Вълчо, изяж ме!"
Колега като си си регистрирал машината в минестерството и като си хвърлил 20 лв на някои саюзче това те прави неприкосновен ли?Просто не ходи където не трябва и не прави золуми мислиш ли че г-н Адвоката ще ме защити ако ме хванат с две торби монети в къщи.Все променят нещата федерацииките и накрая още по зле и по телевизията лъснахме.Кумунягите години ми промиваха мозъка сега и друг да ми го промива много му здраве все с еднакви клишета се излиза.Замислете се!Не искам да обидя никои колега.