Forum > Форумни анкети

Анкета - Стандартен размер на сондата

(1/3) > >>

imperio:
Въпроса е красноречив - тази анкета е проучване за мнението ви за оптималния според вас размер на сондата която да се предлага в стандартния комплект на един металдетектор.

zempar:
аз съм привърженик на малките антени и затова гласувах 20-27 , но разбира се е желателно производителите да предлагат закупуване на апарата и с по - големи размери като опция , както правят повечето български производители , а не като западните производители , да си купиш апарата със стандартната а след това да се набуташ и с още една антена друг размер , в смисъл на някой може да не му трябва стандартната

imperio:
И аз гласувах за 20-27 см. За монетар мисля че това е оптималното. За вносните си прав - понякога търговците имат по-гъвкав подход от производителите и предлагат допълнителна комплектовка. Например апарат с две сонди - малка и голяма.

horhe_69:
Здравейте колеги наистина малката антена е хубава но моето мнение че за чисти места като полянки и гори по голямата си има предимствата  и затова гласувам за 27  32  :)

Керкенез:
Най-добре би било при продажба на детектор  да няма термин ''стандартна сонда''.Хората не са стандартни,нито пък техните интереси и цели.Размера на сондата да се избира от купувача според това какво мисли да търси.Например аз лично бих купил цялата гама от сонди за дадения модел.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия