Автор Тема: Въпрос за плаж  (Прочетена 7576 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 7
Въпрос за плаж
« -: Юли 13, 2017, 11:24:23 pm »
Здравейте, утре заминавам за уиекнда към Ахелой, но най-вероятно ще се ходи около Равда, Поморие на плаж, та да попитам, къде мога спокойно да търкам в този район ? Предполагам Несебър и Слънчев Бряг отпадат като варианти, но ако някой е бил или знае къде е спокойно да драсне ред-два. Благодаря предварително :)

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Публикации: 347
  • Прогонен
Re: Въпрос за плаж
« Отговор #1 -: Юли 14, 2017, 08:46:10 am »
Сега в сезона малко трудно ще си намериш безпроблемно място в този район и другия проблем ще ти е с черния пясък.
Да запазим историята си.

Неактивен Dosko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #2 -: Юли 16, 2017, 07:08:24 pm »
Благодаря, снощи бях на Крайморие от 7 и нещо до към почти 9 така де докато се стъмни, слаба работа, 4 монети, няколко капачки и един цип. Но кефа беше на ниво :)

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
« Отговор #3 -: Юли 16, 2017, 10:53:05 pm »
Здравейте, утре заминавам за уиекнда към Ахелой, но най-вероятно ще се ходи около Равда, Поморие на плаж, та да попитам, къде мога спокойно да търкам в този район ? Предполагам Несебър и Слънчев Бряг отпадат като варианти, но ако някой е бил или знае къде е спокойно да драсне ред-два. Благодаря предварително :)
Влизай в плажа вечер , преди да се стъмни . Тогава вече няма летовници по плажа , тръгват тракторите да изравняват пясъка по плажа... Гледах такава гледка през миналата есен в Албена и ми се щеше металотърсачът ми да е с мене !... Плажът чист , нямаше хора и въобще : Свобода на действие !...

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
« Отговор #4 -: Юли 17, 2017, 08:07:37 am »
Ще си позволя да се отклоня от темата, но като се спомена К.К-с "Албена" там нещата с металдетектинга по плажа бяха малко по-особенни до преди година две. Не знам към момента как стоят нещата, но в един период от време охранителната фирма отговаряща за охраната на комплекса съставяше предупредителни протоколи на база някакво си решение или на АД-то или общинско такова което решение забраняваше търсене по плажа в активният сезон. Отделно ако колеги откажеха да се махнат се търси и съдействието от органите на реда. Основната причина за това решение, споделено след разговор с охранителите от онзи период, е поведението на наши колеги във времето, които търсейки по плажа вероятно са намерили и други начини за изкарване на допълнителни "приходи". Срамно е, но в един момент персоналите на хотелите отговарящи за поставянето на хавлии рано сутрин по шезлонгите преди да отидат на плаж първите туристи са констатирали, че тези хавлии мистериозно изчезват и то винаги по времето, когато едни и същи наши "колеги" търсят по плажа. Отделно от това, пак по време на "работа" на същите тези "колеги" се е случвало да се получават оплаквания от гости на хотелите, че по време на нощни къпания от чантите им които са били оставени по шезлонгите  са им изчезвали пари, (дребни суми носени от тях),мобилни телефони...дори цигари и алкохол. Жалка картина.
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
Ще си позволя да се отклоня от темата, но като се спомена К.К-с "Албена" там нещата с металдетектинга по плажа бяха малко по-особенни до преди година две. Не знам към момента как стоят нещата, но в един период от време охранителната фирма отговаряща за охраната на комплекса съставяше предупредителни протоколи на база някакво си решение или на АД-то или общинско такова което решение забраняваше търсене по плажа в активният сезон. Отделно ако колеги откажеха да се махнат се търси и съдействието от органите на реда. Основната причина за това решение, споделено след разговор с охранителите от онзи период, е поведението на наши колеги във времето, които търсейки по плажа вероятно са намерили и други начини за изкарване на допълнителни "приходи". Срамно е, но в един момент персоналите на хотелите отговарящи за поставянето на хавлии рано сутрин по шезлонгите преди да отидат на плаж първите туристи са констатирали, че тези хавлии мистериозно изчезват и то винаги по времето, когато едни и същи наши "колеги" търсят по плажа. Отделно от това, пак по време на "работа" на същите тези "колеги" се е случвало да се получават оплаквания от гости на хотелите, че по време на нощни къпания от чантите им които са били оставени по шезлонгите  са им изчезвали пари, (дребни суми носени от тях),мобилни телефони...дори цигари и алкохол. Жалка картина.
[/quote Миналата година бях в комплекс Албена и нощувах там . По време на изравняването на пясъка от тракторите и след това... Ако си бях взел със себе си металотърсача , нямаше да имам никакви проблеми да се поровя из плажа. Всъщост ,пречката е тогава , когато има летовници из плажа !... Никой няма да ви нарани , ако търсите през вечерите извън почивките на летовниците !...