Автор Тема: Запалиха ми се батерите  (Прочетена 8415 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен horhe_69

• Напреднал потребител
  • Публикации: 218
Re: Запалиха ми се батерите
« Отговор #15 -: Януари 01, 2012, 10:50:32 pm »
Колега това според мен е най добрия вариант да я погледне майстор които си разбира от работата той  веднага ще разбере  къде е  проблема                                     

Неактивен deso

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 543
« Отговор #16 -: Януари 01, 2012, 11:16:02 pm »
По стар български обичай първия ден в годината задължително се уважава и като за първо излизане естествено неможех да се върна капо :D.В багажника имах и друг апарат.
Да знаете ,че първата монета за годината вече я имам ,взех преднина,който не излизал да ме стига :D

поздрави

Неактивен horhe_69

• Напреднал потребител
  • Публикации: 218
« Отговор #17 -: Януари 01, 2012, 11:24:36 pm »
Честито колега все така да върви през цялата година късмет  на всички колеги през новата 2012 г повече цветни сигнали  ;)

Неактивен XpDeusV2.0

• Старши потребител
  • Публикации: 265
  • Истината е някаде там
« Отговор #18 -: Януари 02, 2012, 11:58:43 am »
Ако зарядното ти е индикирало ,че зарежда първият път значи проблема не в него , относно + и - си има стандарт- център + външна част - , смятам че става въпрос за попаднала метална частица която окъсява системата , когато си "падал , търкялал " . Аз имам същият проблем с лаптоп който окъсява вътре , батерията изгоря а зарядното добре че има защита и се самоизключва . Виж ампеража и волтажа на двете зарядни и ги сравни . Ако това на пирата е по малко може да не е издържало на товара и да е изпушило от някъде .
За това препоръчвам на всички да не сменят зарядните и да не използват евтини универсални боклуци за по 20лв .
I'm back

Mission loading.........