Автор Тема: проблем с garrett pro pointer  (Прочетена 10863 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Активен AlexP

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 121
Re: проблем с garrett pro pointer
« Отговор #15 -: Декември 20, 2020, 06:28:03 pm »
То и аз се връщам от Китен сега. Бях на един плаж дето накрая се стига до един къмпинг. Местни хора ми казаха, че всеки ден го минават хора с металотърсачи като мен, но успях да събера 7-8 лева все пак.

При XP MI-4 могат да се избират два вида звук. На единият звучи също като пинпоинтера на Garrett и звукът въобще не е слаб. Въпреки, че бях със слушалки, го чувах много добре.

Днес поръчах и Pro-Find 35 и се надявам, че ще се разбират добре с GPX-a. Все пак са от една марка.

traper2504

• Гост
« Отговор #16 -: Декември 20, 2020, 10:09:44 pm »
Е исках да помогна.
 :)

Активен AlexP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #17 -: Декември 22, 2020, 08:26:59 pm »
Днес пак излязох с GPX-a, но с друга антена, Coiltek 14" DD Pro Elite, която освен, че е по-слаба от 18 моно, е и по-добре екранирана, защото този път нямаше никакви проблеми с пинпоинтера на XP. Трябва да го приближа на по-малко от 1м от антената за да почнат да си пречат пинпоинтера и детектора.

Утре ако успея да си взема Pro-Find-a от Еконт (че има огромни опашки), ще го тествам и него.

Неактивен дивия

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #18 -: Декември 22, 2020, 09:16:06 pm »
имам почти нов Пинпойнтер Minelab PRO-FIND 25 можехме да направим бартер с Пинпойнтера на хп защото махнах минелабите и сега съм с деус и много съм доволен не мисля да купувам дедектор от минелаб освен GPX  https://prikachi.net/image/NGxcr
« Последна редакция: Декември 22, 2020, 09:47:29 pm от дивия »

Активен AlexP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #19 -: Декември 24, 2020, 11:38:45 am »
Щом си с Деус може би ще е по-добре XP MI-6 заради безжичната връзка с детектора.

Вчера си взех Pro-Find-a, но скоро няма да го тествам с GPX, понеже започнах да търся само във водата. Правих въздушни тестове обаче и оранжевият Гарет е най-силен. Mайнлаба е една идея по-слаб. Най-слабо откъм чувствителност е XP-то.

За мен оранжевият Гарет си остава най-добрият пинпоинтер в момента, ако не се използва с GPX или други силни пулсундукции като White's TDI.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 763
  • миндил и железарка
« Отговор #20 -: Декември 24, 2020, 03:23:42 pm »
Имал съм до сега няколко пойнтера, за мен най добър е MI4, стабилен е и доста чувствителен, калъфчето също е добре измислено. Моркова на някои почви въобще не работи, това че е много чувствителен според е минус.

Активен AlexP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #21 -: Декември 24, 2020, 04:20:04 pm »
Вчера в гаража тествах трите пинпоинтера на един кабел в стената. Гарет-а го хваща идеално. Майнлаба - малко по слабо. А XP трябва да го опра в стената за да започне да дава сигнал. Онзи ден с GPX-а пък имах 2-3 много малки сигнала дето пинпоинтера не можа да ги намери, а детекторът ги чува. И разбира се, че XP-то беше усилено до край.

Досега с Гарет-а не съм попадал на почва където да не работи, а тук в Бургас са най орудените почви в страната. Работи и на черния пясък на северния плаж.

Ако се съди по мненията на потребителите в Амазон, Гарет-а e най-продаваният пинпоинтер и има най-висока оценка - https://www.amazon.com/Garrett-1140900-Pro-Pointer-Waterproof-Pinpointing/dp/B00TADH9HA Той е и най-здрав като конструкция - направен е от дебела пластмаса.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
« Отговор #22 -: Декември 24, 2020, 06:21:26 pm »
Аз работя с Fisher F-Pulse и също се смущава апарата от него. И съответно пойнтера се побърква от апарата.
Трябва да отдалеча апарата от пойнтера за да мога да преслушвам дупките или да го спра.
Не съм намерил решение. Апарата е F75+
Май има някаква опция за смяна на честотата на F75+ , но не съм си играл.
И да ви кажа е изключително дълбок... все пак е пулсак. 

traper2504

• Гост
« Отговор #23 -: Декември 25, 2020, 09:00:48 am »
Честита коледа колеги! Има такава опция и е лесна за пробване , но за Ви Фи връзки и ел.пастири никога не ми е помагала.