Анкета

Смятате ли че е нужен образователен ценз при евентуален регистрационен режим на детектористите?

Да, поне основно образование
12 (19.4%)
Да, поне средно образование
42 (67.7%)
Не, не е нужно
8 (12.9%)
Не мога да реша
0 (0%)

Общ брой гласове: 61

Автор Тема: Анкета - образователен ценз при евентуален регистрационен режим?  (Прочетена 61906 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bibiko

• Гост
....Много по-удачно...e да се въведе лицензионен режим който да е обвързан....с определена годишна такса, да кажем сто лева,......Хванат ли те без лиценз - гориш..
Абсолютно съм против за всякакви такси и лицензи!!!! От тях единствената полза ще е за администрацията, която ще има допълнителни средства за ДМС-та към заплатата си на края на годината ''за добре свършената си работа''!!! Аз съм ловец...и като ми удържат 50лв такса ежегодно ''за опазване на дивеча'', да не би дивеча толкова да се е развъдил, че да не можеш да ходиш свободно навън?? Глупости!!...Бюджетът като цяло е като каца без дъно-колкото и да наливаш, изтича, и никой не ти казва колко и за какво отива...куче влачи, диря-няма! За всичко-такси! Само пръдомер не са ни сложили, та и за това да си плащаме! Б..и и държавата изгоряла!!

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 480
Браво! Отлично!
Ррадвам се, че има здравомислещи колеги.
Честно казано, не вярвам, че нещо ще се раздвижи в тази насока, НО индикацията, че има здрав разум е обнадежнаваща.