Forum > Представяне на БГ разработки

фортуна м

<< < (2/58) > >>

kodokan:
Yonko, ако случайно си пропуснал - виж какво е написал Империо - текста с червен цвят.
https://metaldetecting.eu/index.php/topic,4571.msg53919.html#msg53919

--- Цитат на: YONKO в Октомври 07, 2016, 09:51:22 pm ---здравей те колеги . апарата  не  е български ! КОЛЕГИТЕ  който  ги продават тук  в  България да  не рекламират  РУСКИТЕ  .да покажат това  което могат техните  който продават .защото това е апарат  който  ида е друг  няма равен . и не  някой  да го осере  . поздрави...

--- Край на цитат ---

Така, опитваш се да стреляш напосоки с говнохвъргачката и да правокираш напрежение във форума.  Това ,което беше тук преди няколко дена, няма да се повтори.  Един вид сега е извънредно положение съобразно ситуацията. Затова се считай за предупреден, вече си в отбора на наблюдаваните и  минаваш във временен  режим на пре-модерация на мненията. При следваща изцепка - следваща рестрикция от моя страна, даже няма да си правя и труда да ти се обяснявам.

YONKO:
здравейте колеги . не съм привърженик  на никой освен на истината.нямам нищо против никой стига да не заблуждава колегите .за фортуната нейния създател е  Александър Костачук   , не прави апарати .в Русия и Украйна  има само трима майстора ,в България не знам ,ако  нашите майстори мислят че са го направили как то трябва нека да покажат какво са направили. може и да са по добри,поздрави...

kodokan:
В днешно време много трудно може някой да бъде заблуден.
https://www.miriskateley.com/metalloiskatel-fortuna-m-svoimi-rukami - Това е проект на металдетектора Фортуна-М. На мен ми трябваха няколко минути да го открия. Подобни проекти съм пробвал на KROT-M, Quazar, Tango. Това са проекти от тип "направи си сам".  Дадени са инструкции за направа на металдетектора и сондата, схема на платката, hex файл.
Yonko, така и не мога да разбера смисъла на поста ти.

spasow:
Не мисля, че украинците са по технически грамотни от българите и те да могат, а ние да не можем да зглобим прибора. Стига да имаш технически познания, разбира се.
Отделен е въпроса дали в България се използва оригиналния кит, или някой е решил, че може да го копира?!

YONKO:
Здравейте колеги. Не мисля че един апарат направен от (направи си сам) от всеки дори и майстор
не може да си го присвои и да бъде продаван като оригинал. Апарата според мен не може да го направи всеки. Вижте в YouTube как работи апарата на ози, хирург, роман и сдс. При усилване на
апарата не трябва да има никакви смущения на дупки не трябва да свири усилен в покой и оставен, а да не издава никакъв сигнал, а издава ли има проблем това положение с апарата не може да работи стабилно. Иначе става за леки почви е супер от там към средни и тежки има допълнителна функция със която можеш да работиш на всяка почва дори и на най-тежката, допълнение от мен за рудна почва не съм сигурен поне при мен е така просто не може да работи. Няма как да се грундира на рудна почва, винаги свири или в (+) или в (-). Да отговоря на колегата като дълбочина, бързина и дискриминация при добре направен апарат и трите показателя взети заедно няма равен. По отделно от всеки  от този показател може и да има нещо по-добро но под трите показателя който са най-важни взети заедно за мен няма равен. Поздрави !!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия