Автор Тема: фортуна м  (Прочетена 132965 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен borislav_74

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 35
фортуна м
« -: Септември 02, 2016, 07:52:06 pm »
надежден ли е детектора фортуна м предлагат металдетектор в олх

YONKO

• Гост
Re: фортуна м
« Отговор #1 -: Септември 02, 2016, 08:35:03 pm »
 здравей мога да ти кажа всичко за фортуна .но тези които ги продават тук не мога да дам мнение .трябва да знаеш че това не е заводски апарат и зависи кой майстор го е правил .лично на мен това ми е любимия апарат .ако те интересува нещо конкретно питай .

YONKO

• Гост
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2016, 10:42:54 pm »
здравейте колеги . в олх видях обява за оригинал няма  такава .нейния създател не прави апарати .само платки ,поздрави .

YONKO

• Гост
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2016, 09:51:22 pm »
здравей те колеги . апарата  не  е български ! КОЛЕГИТЕ  който  ги продават тук  в  България да  не рекламират  РУСКИТЕ  .да покажат това  което могат техните  който продават .защото това е апарат  който  ида е друг  няма равен . и не  някой  да го осере  . поздрави...

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2016, 10:14:37 am »
Колега що не вземеш да ни покажеш нещо с което се отличава Фортуната и е трудно за другите апарати-някакви особености при търсене,бързина,дискрим,дълбочина и тн.Мисля че ще е интересно.Поздрави

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1514
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2016, 11:08:37 am »
Yonko, ако случайно си пропуснал - виж какво е написал Империо - текста с червен цвят.
https://metaldetecting.eu/index.php/topic,4571.msg53919.html#msg53919

здравей те колеги . апарата  не  е български ! КОЛЕГИТЕ  който  ги продават тук  в  България да  не рекламират  РУСКИТЕ  .да покажат това  което могат техните  който продават .защото това е апарат  който  ида е друг  няма равен . и не  някой  да го осере  . поздрави...

Така, опитваш се да стреляш напосоки с говнохвъргачката и да правокираш напрежение във форума.  Това ,което беше тук преди няколко дена, няма да се повтори.  Един вид сега е извънредно положение съобразно ситуацията. Затова се считай за предупреден, вече си в отбора на наблюдаваните и  минаваш във временен  режим на пре-модерация на мненията. При следваща изцепка - следваща рестрикция от моя страна, даже няма да си правя и труда да ти се обяснявам.

YONKO

• Гост
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2016, 02:28:48 pm »
здравейте колеги . не съм привърженик  на никой освен на истината.нямам нищо против никой стига да не заблуждава колегите .за фортуната нейния създател е  Александър Костачук   , не прави апарати .в Русия и Украйна  има само трима майстора ,в България не знам ,ако  нашите майстори мислят че са го направили как то трябва нека да покажат какво са направили. може и да са по добри,поздрави...

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2016, 08:30:16 pm »
В днешно време много трудно може някой да бъде заблуден.
https://www.miriskateley.com/metalloiskatel-fortuna-m-svoimi-rukami - Това е проект на металдетектора Фортуна-М. На мен ми трябваха няколко минути да го открия. Подобни проекти съм пробвал на KROT-M, Quazar, Tango. Това са проекти от тип "направи си сам".  Дадени са инструкции за направа на металдетектора и сондата, схема на платката, hex файл.
Yonko, така и не мога да разбера смисъла на поста ти.

Неактивен spasow

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2016, 08:19:37 am »
Не мисля, че украинците са по технически грамотни от българите и те да могат, а ние да не можем да зглобим прибора. Стига да имаш технически познания, разбира се.
Отделен е въпроса дали в България се използва оригиналния кит, или някой е решил, че може да го копира?!

YONKO

• Гост
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2016, 08:48:39 pm »
Здравейте колеги. Не мисля че един апарат направен от (направи си сам) от всеки дори и майстор
не може да си го присвои и да бъде продаван като оригинал. Апарата според мен не може да го направи всеки. Вижте в YouTube как работи апарата на ози, хирург, роман и сдс. При усилване на
апарата не трябва да има никакви смущения на дупки не трябва да свири усилен в покой и оставен, а да не издава никакъв сигнал, а издава ли има проблем това положение с апарата не може да работи стабилно. Иначе става за леки почви е супер от там към средни и тежки има допълнителна функция със която можеш да работиш на всяка почва дори и на най-тежката, допълнение от мен за рудна почва не съм сигурен поне при мен е така просто не може да работи. Няма как да се грундира на рудна почва, винаги свири или в (+) или в (-). Да отговоря на колегата като дълбочина, бързина и дискриминация при добре направен апарат и трите показателя взети заедно няма равен. По отделно от всеки  от този показател може и да има нещо по-добро но под трите показателя който са най-важни взети заедно за мен няма равен. Поздрави !!!

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2016, 09:16:39 pm »
Бреййй, тцъ, тцъ, тцъ ... нямал равен. Ти колко апарата си имал, колко време си работил с тях за да сравняваш с Фортуна и да пишеш ,че нямал равен по дълбочина,  бързина и дискриминация.   В кои региони и на какви терени си пробвал? Дълбочина,  бързина и дискриминация ...  Аре спри се малко вече.  И какво като според теб няма равен ... Ние тук да не мааме доматите с колците.  Според теб не можел всеки да го направи. Но и много колеги могат да го направят. Така и не разбирам какво те бърка теб кой и как го продава като оригинал или дубликат...
До преди месец Бабинката беше суперметалдетектора за теб, сега е Фортуната.  И какво стана с Бабинката, май лъснаха доста нелицеприятни факти за този апарат. Да не се обърне и тук палачинката.

YONKO

• Гост
« Отговор #11 -: Октомври 10, 2016, 09:58:52 pm »
колега  Кодакан . колкото човек знае повече разбира че не знае е  нищо .между другото съм учил  микро електроника . и разбирам  че не разбирам .може и да неми одобриш поста . поздрави...

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2016, 10:17:12 pm »
Напротив ще го одобря - точно с този пост нагазваш в още по дълбоки лайна. Като си учил микроелектроника и не разбираш , попрочети за вградени управляващи системи, микроконтролери и програмиране(не знам този проект със C или Асемблер е реализиран) и може и да ти просветне малко. От това ,че ти не разбираш не може да си правиш генералния извод,че и другите не разбират и са негодни да направят Фортуната.  Просто на повечето колеги това не им е приоритет.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2016, 10:31:01 pm »
И не ми отговори на предния ми пост - какви металдетектори си ползвал, колко време за да твърдиш ,че Фортуна е "best on the best" .

YONKO

• Гост
« Отговор #14 -: Октомври 10, 2016, 10:58:17 pm »
не споделям нещо което  не  съм сигурен.що се от няся  за  баинката   не подвеждам никой  ...