Forum > Представяне на БГ разработки

фортуна м

<< < (3/58) > >>

kodokan:
Бреййй, тцъ, тцъ, тцъ ... нямал равен. Ти колко апарата си имал, колко време си работил с тях за да сравняваш с Фортуна и да пишеш ,че нямал равен по дълбочина,  бързина и дискриминация.   В кои региони и на какви терени си пробвал? Дълбочина,  бързина и дискриминация ...  Аре спри се малко вече.  И какво като според теб няма равен ... Ние тук да не мааме доматите с колците.  Според теб не можел всеки да го направи. Но и много колеги могат да го направят. Така и не разбирам какво те бърка теб кой и как го продава като оригинал или дубликат...
До преди месец Бабинката беше суперметалдетектора за теб, сега е Фортуната.  И какво стана с Бабинката, май лъснаха доста нелицеприятни факти за този апарат. Да не се обърне и тук палачинката.

YONKO:
колега  Кодакан . колкото човек знае повече разбира че не знае е  нищо .между другото съм учил  микро електроника . и разбирам  че не разбирам .може и да неми одобриш поста . поздрави...

kodokan:
Напротив ще го одобря - точно с този пост нагазваш в още по дълбоки лайна. Като си учил микроелектроника и не разбираш , попрочети за вградени управляващи системи, микроконтролери и програмиране(не знам този проект със C или Асемблер е реализиран) и може и да ти просветне малко. От това ,че ти не разбираш не може да си правиш генералния извод,че и другите не разбират и са негодни да направят Фортуната.  Просто на повечето колеги това не им е приоритет.

kodokan:
И не ми отговори на предния ми пост - какви металдетектори си ползвал, колко време за да твърдиш ,че Фортуна е "best on the best" .

YONKO:
не споделям нещо което  не  съм сигурен.що се от няся  за  баинката   не подвеждам никой  ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия