0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
антената е супер , както се изказват потребителите на един американски форум , "от майнлаб най после направиха хубава антена за своите клиенти" , защото преди години който си купи експлорер и веднага е гледал да се снабди с набор от антени на друг производител.
борил съм я с 10на14" Exelerator EQ2 PRO като дълбочина са еднакви но по - чиста работа в полза на Pro Coil , борихме я и със 15" сефка като прокойла дублира сигнала засечен от сефката , по - слаб сигнал но по - категоричен , другото предимство на прокойла е че тежи едва 550гр , което е от значение ако мяташ 8-9 часа , с 2ве думи , който е работил до сега с оригиналната 10.5" и си вземе тази ще остане много ама много приятно изненадан от възможностите на машината
не съм , но и да искам да ги сравня скоро няма да мога.онзи ден ти я похвали а вчера кабела ми прекъсна , та така , сега съм без антена
тук гледам преди време си писал за балансана какво точно помпиш като натисниш пинпойтара
мое мнение ге опцията гейн усилва слабия сигнал тоест , ако има сигнал във възможностите на машината то той ще бъде усилен и по - лесен за чуване , мисълта ми е че надутата опция не докарва повече дълбочина а по - добра чуваемост , но това си е само мое мнение