Автор Тема: Актуални изкупни цени на трюфели.  (Прочетена 50180 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
Актуални изкупни цени на трюфели.
« -: Август 23, 2016, 01:29:47 pm »
Здравейте,отварям тази тема,да могат хората който си занимават в този бранш да споделят изкупните цени,по раиони в българия,и с това да се спомогне на мн хора да знаят актуалните изкупни цени.

Неактивен нерон

• Старши потребител
Re: Актуални изкупни цени на трюфели.
« Отговор #1 -: Август 23, 2016, 01:33:10 pm »
Днес Шумен
130/50    130-първо качество     50-2 качество

Неактивен Джони

• Ветеран
  • Публикации: 1391
  • Таен агент с АКА Сигнум MFT
« Отговор #2 -: Август 24, 2016, 09:55:37 am »
Един въпрос към трюфелджиите... Като тръгнете да пукате гуми, примерно, щото някой ви е влязал в гората, проверявате ли първо дали не е обикновен търсач с металотърсач?
Че покрай ваште войни, човек не смее да влезе в гората да си пусне машинката...
Извинявам се за спама.
Монетата винаги има две страни.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #3 -: Август 24, 2016, 10:13:09 am »
Шиповете по горските пътища ги слагат горските, виждал съм ги а и те самите не отричат. Уж било заради циганите бракониери на дърва с гумирани каруци.
Минавал съм през такива и то с двете гуми от едната страна >:( , не е за разказване как се измъкнах до асфалта а там брата ме чакаше с две гуми.

Неактивен Джони

• Ветеран
« Отговор #4 -: Август 24, 2016, 11:20:56 am »
Тука може направо да ти пребият колата, не само гумите...Има отцепки, вардят кой накъде се движи, че чак са ме питали къде ми е кучето. А аз съм с металотърсач, куче няма. Ама, може ли да се обяснявам с всеки къде отивам, бетер от полицаи са. И те една мафия станаха....
Малко ни е, че ни притесняват полиция и горски, сега трябва и за трюфелджиите да мислим.
Стана така, че като чуя в гората, че минава кола, тичам към джипката - да ме видят, че съм с металотърсач, а не с куче.
Кви времена дойдоха, а?
Трябва да помисля по въпроса да оставям бележка на стъклото на колата с каква цел съм в гората. Гледам, че трюфелджиите си оставят разрешителното за бране на гъби по стъклата....аз ще взема да си направя една декларация, че нямам куче, а металотърсач.   8)
« Последна редакция: Август 24, 2016, 11:24:56 am от Джони »

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #5 -: Август 24, 2016, 12:16:03 pm »
По скоро бележка.че се стреля без предупреждение.

Неактивен shogun

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #6 -: Август 24, 2016, 12:24:39 pm »
То с бележката на предното стъкло добре,ама не знаеш кой ще мине:-ако мине горския и звънне...
Между другото горските поставят мобилни камери на входовете на горите,на някое дърво и виждат чрез смартфона в реано време.
Затова,колата до асфалта и...през трънките.
Обичай всички,доверявай се на малцина,не навреждай никому.

Неактивен elana

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #7 -: Август 24, 2016, 02:51:41 pm »
Много от горските са тарса4и и като те видят в гората все ,едно си влезнал утех в двора .След време може и разре6ително да искат да влезне6 в гората.

Неактивен Джони

• Ветеран
« Отговор #8 -: Август 24, 2016, 04:27:17 pm »
Много от горските са тарса4и и като те видят в гората все ,едно си влезнал утех в двора .След време може и разре6ително да искат да влезне6 в гората.
Не знам дали са търсачи, но и те като видят кола около горите, първо питат - де е кучето... Изобщо, горите - от най-безобидното и спокойно място за хобито, станаха най-рискованото. Но... както и да е...такова ни е гайлето. Важното е да сме в джаза.  :)

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #9 -: Август 24, 2016, 09:44:08 pm »
Има доста изхищяли хора заради колите си,последно чух че на някакъв са му сипали захар в резервоара и си представям какво се е случило след това.

Неактивен wave

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 328
    • Wave metaldetektors
« Отговор #10 -: Август 24, 2016, 10:21:22 pm »
Нищо,захарта не се разтваря в бензина или дизела. В казармата сипахме захар в резервоара на Симсона на един подполковник и нищо не стана . кара го цял ден човека а вечерта видяхме че захарта се е утаила на дъното и така си стоеше.
КОГАТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ!
https://metaldetector-bg.com/

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #11 -: Август 24, 2016, 10:43:12 pm »
Попадне ли захарта в цилиндрите става крем карамел.

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
« Отговор #12 -: Август 25, 2016, 09:51:33 am »
Оспами се темата,ама като сме я почнали в този дух...това с бензина е със спорен резултат и по-скоро е нещо като легенда,както отбеляза и колегата WAVE. Отделно подобен золум е рисков от гледна точка на това,че за да сипеш захар или друго,като спирачна течност например,в резервоарът с гориво трябва да отвориш капакът на резервоара и после капачката му. Но,ако и двете тези неща се заключват и се налага прилагане на сила при отварянето им-има повишен риск в случей,че автомобилът е с включена аларма,тя да се активира. И ако собственикът или негови приятели са наблизо вероятността да се стигне до физическа саморазправа е много голяма както и търкалящи се нечии зъби по земята особенно ако това се случи в отдалечен от населени места райой,като гориста местност,например.  :-[ Нужен е по-хуманен и фин подход...може просто да се нарежат с нож по на няколко места четирите гуми на автомобила-рискът да те усетят е по малко вероятен,става бързо, лесно и безшумно,но ядовете и нужното времето за отсраняване на проблема и привеждане на мпс-то в движение са достатъчни за да бъде разбрано отправеното послание  към ползвателите му.
« Последна редакция: Август 25, 2016, 10:01:47 am от Araman »
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #13 -: Август 26, 2016, 08:49:40 pm »
По последна информация в разград цената е стигнала днес 165\65

Неактивен копа4

• Редовен потребител
  • **