Автор Тема: Pulse Relic - Мнения и реални тестове  (Прочетена 17723 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 863
Re: Pulse Relic - Мнения и реални тестове
« Отговор #30 -: Май 22, 2016, 11:43:30 pm »
Никои производител не пише че с апарата ххххх може да се търси монета,пръстен,украшение. Навсякъде пишат в множествено число но се подразбира че тези находки няма да са на куп.
Прощавай дето те нарекох интригант и тъй като явно имаш познания по английски,би ли превел на мен лаика,какво пише в сайта към който си дал линк.https://bestmetaldetectors.eu/pulse-induction-detectors/pulse-relic-advanced-pulse-induction-technology.html
Цитат
Pulse Relic detector is specially designed pulse induction technology detector to search for targets larger than a coin.
Especially when this detector is that it collects and amplifies the signal by a few small items which are not adjacent to each other in the ground.
Such is the case with scattered coin in the ground or Pot with coin.

Неактивен kompirata

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 29
  • Прогонен
« Отговор #31 -: Май 22, 2016, 11:49:19 pm »
Виж сините големи букви които заблуждават потребителите.Ще чакам да направите клипове и там ще се види кой прав кой крив , колегата те покани за тестове .Няма нужда да спорим , тестовете ще покажат кой е коректен.Няма нужда сега в темата да се домъкнат всички от федерацията и да почнат в хор хвалебствия. Направете тестовете , запишете ги на видео и ги качете в темата , убедете мен и другите в това което твърдите.Чувал съм че си пич , дано наистина имаш топки.
« Последна редакция: Май 22, 2016, 11:53:40 pm от kompirata »
Прогонен за дублиране на стари регистрации

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
« Отговор #32 -: Май 23, 2016, 12:07:31 am »
Виж сините големи букви които заблуждават потребителите.Ще чакам да направите клипове и там ще се види кой прав кой крив , колегата те покани за тестове .Няма нужда да спорим , тестовете ще покажат кой е коректен.Няма нужда сега в темата да се домъкнат всички от федерацията и да почнат в хор хвалебствия. Направете тестовете , запишете ги на видео и ги качете в темата , убедете мен и другите в това което твърдите.Чувал съм че си пич , дано наистина имаш топки.
Ами гледай сега какво правиш  първо даваш линкове и изказвания на дистрибутори,и наро4ваш производителя заради 4ужди изказвания.После намесваш и федерацията.Тя какво общо има?Теб ли4но те каня на тестовете когато татоса завърши полигона,така 4е няма да имаш нужда от клипове,макар 4е вси4ко ще се заснеме.4увствай се поканен.

А сега ако си поне малко 4естен,ми обясни защо преписваш на производителя, изказвания на други хора?

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
« Отговор #33 -: Май 24, 2016, 02:22:04 am »
Kompirata,ще дойдеш ли на тестовете,ако имаш възможност?

Неактивен kompirata

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 29
  • Прогонен
« Отговор #34 -: Май 24, 2016, 11:43:27 am »
С удоволствие ще присъствам,  пиши на лично съобщение къде и кога ще се правят тестовете.
Прогонен за дублиране на стари регистрации

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
« Отговор #35 -: Май 24, 2016, 12:45:45 pm »
Писах ти  на ли4ни ;)

Неактивен ivan13

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #36 -: Май 29, 2016, 08:38:32 am »

Как да доиде,като това е прословутия радиолюбител Емо Христов