Автор Тема: места за самородно злато  (Прочетена 33725 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен peshko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
места за самородно злато
« -: Април 13, 2016, 09:10:03 pm »
Здравейте, аз съм нов тук и съм ужасно запален. Закупих golden mask 4 pro, и с един много мой добър приятел и запален по хобито тръгнахме в търсене на самородно злато. Главно гледахме да сме над реки които знаем , че са златоносни. Гледахме да сме над градове и села(заради замърсяването, което е ужасно срамно много ). Дайте някакъв съвет къде да търсим , защото до сега сме само на 6 монети по 2ст. малко олово и няколко гилзи. От Габрово сме . Ако пък някой колега иска да отидем заедно някъде за да ни покаже как стават нещата - много бихме се радвали.
Поздрави на всички и Благодаря предварително

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
Re: места за самородно злато
« Отговор #1 -: Април 13, 2016, 09:38:10 pm »
Самородка с мд в България много трудно ще извадиш.щото са много дребни.

Неактивен BRANDIMI

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #2 -: Април 14, 2016, 01:15:33 am »
Има, има! Вадят се. Наскоро бях попаднал на една обява за същия детектор който си е купило момчето и колегата който го продаваше беше заснел доста прилични самородни парчета.
А, може би сте си закупили и същтият детектор.

Неактивен peshko

• Нов потребител
  • *
« Отговор #3 -: Април 14, 2016, 06:46:23 pm »
Взех го чисто нов от един човек който пазарува на едро. Има ли някой във форума който е от Габрово и иска да направим един излет заедно?Поздрави

Неактивен BRANDIMI

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #5 -: Април 15, 2016, 09:12:02 am »
Много от отметките на тази карта не са точни и не са проверени, повечето са нанесени от един човек по слухове.

Неактивен Araman

• Ветеран
  • Публикации: 1251
« Отговор #6 -: Април 15, 2016, 09:49:44 am »
Много от отметките на тази карта не са точни и не са проверени, повечето са нанесени от един човек по слухове.

Точно...а и дори отметките да са верни при повечето посочени места на картата се касае за разсипи на самородно злато в реки,които разсипи имат табиета да си местят местоположението...най-често след поройни дъждове,снеготопене и т.н.  ;)
"Страхуваш ли се-не го прави. Правиш ли го-не се страхувай!!!"-Чингис хан

https://vbox7.com/play:7e5f6da7ff&start=1

Неактивен Araman

• Ветеран
« Отговор #7 -: Април 15, 2016, 10:00:31 am »
Здравейте, аз съм нов тук и съм ужасно запален. Закупих golden mask 4 pro, и с един много мой добър приятел и запален по хобито тръгнахме в търсене на самородно злато. Главно гледахме да сме над реки които знаем , че са златоносни. Гледахме да сме над градове и села(заради замърсяването, което е ужасно срамно много ). Дайте някакъв съвет къде да търсим , защото до сега сме само на 6 монети по 2ст. малко олово и няколко гилзи. От Габрово сме . Ако пък някой колега иска да отидем заедно някъде за да ни покаже как стават нещата - много бихме се радвали.
Поздрави на всички и Благодаря предварително

Добре дошъл сред нас,колега !!! Питаш,къде да търсиш самородно злато с металдетектор...ами има една валидна на 100% поговорка,че "Златото е там,където го намериш"...универсална рецепта със съвети няма. Поразрови се тук във Форума в раздела "Търсене на самородно злато" и ще намериш както и информация,така и някой друг практически съвет. Отделно има и една хубава книжка точно по темата  на небезизвестният Д. Джоунс,има я преведена на български,а английската версия е качена в електронен формат в сайта на "Текнетикс" (мисля и на "Фишер"). Търси и ще намериш. Успех !!!  :)
« Последна редакция: Април 15, 2016, 10:04:32 am от Araman »

Неактивен miro1113

• Напреднал потребител
  • Публикации: 242
« Отговор #8 -: Април 15, 2016, 03:53:17 pm »
Аз лично съм намирал самородно злато с промиване над Плачковци , но достатъчно малко за да не се върна никога повече .
С металдетектор и специално с този не чакай да намериш.
Ако човек изтърве $ 100 банкнота и злато само за $ 10 то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Неактивен odins-

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 291
  • xp deus,mikron 110
« Отговор #9 -: Април 15, 2016, 07:07:29 pm »
Има, има! Вадят се. Наскоро бях попаднал на една обява за същия детектор който си е купило момчето и колегата който го продаваше беше заснел доста прилични самородни парчета.
А, може би сте си закупили и същтият детектор.

Доста странно звучи някой да вади самородки  с детектора си и да го продава,явно не му трябва повече злато,няма да заснеме гилзи я.

Неактивен Емилчо

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 72
« Отговор #10 -: Април 15, 2016, 10:30:34 pm »
Наскоро видях самородно злато ,което беше намерил един колега от Казанлъшкия край .работи с правен детектор от един от ”най добрите майстори ” както се изрази .та парчето беше 11 грама .така че който търси намира както казва един колега

Неактивен peshko

• Нов потребител
  • *
« Отговор #11 -: Април 22, 2016, 08:07:20 pm »
Благодаря за съветите, четох доста по това "търсене на самородно злато с металотърсач" . Според много хора е възможно. Знаем , че в България има доста злато, за да го има в реките нали идва от някъде там ? Питанката е дали някой е търсил източникът (жилата). Поздрави на всички и Благодаря за пожеланията

Неактивен miro1113

• Напреднал потребител
« Отговор #12 -: Април 22, 2016, 09:22:28 pm »
Оффф
Купи , ако нямаш , апарат за самородно злато , потърси месец два , цялоо лято и ще останеш доволен от глупостта си .
Извини ме ако , с нещо съм те засегнал .
Ако човек изтърве $ 100 банкнота и злато само за $ 10 то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Неактивен Araman

• Ветеран
« Отговор #13 -: Април 22, 2016, 09:50:51 pm »
Колкото до неверниците...има доста хора,които търсят (при това успешно...и доходоносно) и намират самородно злато с металотърсачи...обаче не го афишират и си трайкат...разбираемо защо  ;)

Неактивен miro1113

• Напреднал потребител
« Отговор #14 -: Април 22, 2016, 09:59:18 pm »
Не знам .
Аз с промивната не съм вадил бучки и то на места с концентрации на злато та камо ли с апарат .