Forum > Форумни анкети

Анкета - кое е най-важно за резултатно търсене

(1/6) > >>

imperio:
И така, стартираме поредната анкета, този път за допитване до вашето мнение за факторите които са най-важни за резултатно търсене. В анкетата  не са посочени комбинации на различни отговори за да не става прекалено претрупана, така че гласувайте кое според вас е най-важното, а кое е след него може да се пусне като мнение. Приятно гласуване :)

imperio:
На първо място поставям късмета. На второ - опита.

brut:
На днешното време е най важно късмета, а преди много години беше редовното ходене.

zempar:
Гласувах за добрата техника. Защото, според мен де, опит може да се добие с желание и редовно ходене, но в тези времена, ако бангията ти под средното ниво се връщаш празен.
Изключвам ония времена на боллук сигнали, когато качеството на техниката не е било на толкова високо ниво и въпреки това търсача се е връщал с много сигнали в къщи, но в днешните обрани терени високия клас на техниката е основен фактор за успеха, мое мнение :) .

nasko75:
И трите изброени отговора са важни ,но аз гласувах за :
Редовното ходене независимо от опита и техниката
понеже знам хора с хубави уреди ,но в годината излизат по 10 пъти  ;D
така  няма как да имат кои знае каква резултатност   ;)
Ходене му е майката и от там ще се натрупа и опита  с уреда и късмета рано или късно ще дойде .Докато ако стоиш пред телевизора или компа с биричката,то няма как да намериш нищо ,требе си здраво обикаляне

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия