Анкета

Анкета - за какво време (смятате)  ви се е изплащал апарат?

1 седмица
5 (9.1%)
1 месец
2 (3.6%)
няколко месеца, но под 1 година
8 (14.5%)
След повече от 1 година търсене
7 (12.7%)
няколко години
5 (9.1%)
Все още нямам изплатен апарат
28 (50.9%)

Общ брой гласове: 54

Автор Тема: Анкета - за какво време (смятате) ви се е изплащал апарат?  (Прочетена 64939 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Балкански

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 11
  • Око за Две , Зъб за Чене
Горе долу от 2г. се занимавам с хобито, сприятелих се с 3-4 човека, с които излизаме от време на време. За тези 2г. инвестирах 5000лв при покубка-продажба на апарати , купих голфче, което после продадох пак,  бензин не го смятам,времето него смятам. Несъм печелил и 1лв досега !!! Още несъм намерил нито 1-на сребърна джунджурия и т.н. , останалите 3-ма колеги са в същото положение и това не е ШЕГА ! Нещата , които намерих , бяха бронзови и безстойностни ,колкото разбрах и затова ги давах на колегата с джипа , вместо да платя за бензина, иначе още по зле. Мисля ,че най-удачно е да се Работи нормална работа , и да се излиза когато вече си удовлетворен донякъде от живота  и не си на зор с парите ,че да си правиш удоволствиети от това. За мене смисъла на думичката "ХОБИ" наистина е в сила на 99% !!! Горе един колега спомена за гърненце, и аз съм на същото мнение ( отиваш , разхождаш се , релаксираш , па ако случайно намериш гърнето БРАВО ! , пак е по добре от колкото тото-то ). Мога да кажа в допълнение още нещичко, чувам от колегите че в околностите дето живея има по всяко селце поне по 5 човека ,които се занимават с хобито, ако се сметне пропорционално за цялата страна по 5 , това наистина са много хора. Но ще ви кажа следното: 99% от тях са по кръчмите без пукнат грош ! Не искам да звуча като " ей новия , не се занимавай с това нямаш шанс ".... това са РЕАЛНИ НЕЩА от живота дето нито са преувеличени ни омаловажени, това е моята история ( в краткия вариант ).
Око за Две , Зъб за Чене

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1493
Всичко тече, всичко се променя :)
Преди 20-25год. се намираха много неща на всяко излизане. Един детектор често се изплащаще многократно още на първото излизане дори и ако открива 1лв. на 15см. Аз съм започнал през 1990г.
Сега вече не е така ...

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
Сменил съм три по - известни детектора. И трите съм ги купил, като тегля заем, заемите още ги изплащам ;D .

Неактивен aleksei912

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 61
анкетата е меко казано глупава.кой идиот ще си каже ,че си е изплатил апарата от намереното?това автоматично го праща в категорията иманяр.после по новините с е почва -хванали 2,3,4, ма с апарати и кирки и лопати.чак на рима го изкарах.значи аз не съм чак такъв хобист,защото другото ми хоби е риболова,а като хвана риба си я пържа нали.после бира и т.н.та за анкетата-е аз моя го изплатих пък точно от намеренето,точно на 2 рия ден.апарат гарет 150 и то с базовата (малката)сонда.240 лв струваше тогава апарата.тетрадрахма ми излезна в един дол ,взех 300 лв.а сега чакам ченгетата да дойдат в нас и да ми намерат дедовия.опаа ,май съм идиот,всичко си казах.

Неактивен гущера

• Старши потребител
  • Публикации: 345
Всичко е според късмета къде какво ще настъпиш!Последните 2г се обеждавам,че горния слой е тотално изчерпан:)Материално всичките ми машини са се изплатили,като се има на предвид,че не съм купувал нещо над 600лв ....само БГ да ге.... ;)
Hard & Heavy
Музиката изгражда характер!!!

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1493
анкетата е меко казано глупава.кой идиот ще си каже ,че си е изплатил апарата от намереното?това автоматично го праща в категорията иманяр.после по новините с е почва -хванали 2,3,4, ма с апарати и кирки и лопати.чак на рима го изкарах.значи аз не съм чак такъв хобист,защото другото ми хоби е риболова,а като хвана риба си я пържа нали.после бира и т.н.та за анкетата-е аз моя го изплатих пък точно от намеренето,точно на 2 рия ден.апарат гарет 150 и то с базовата (малката)сонда.240 лв струваше тогава апарата.тетрадрахма ми излезна в един дол ,взех 300 лв.а сега чакам ченгетата да дойдат в нас и да ми намерат дедовия.опаа ,май съм идиот,всичко си казах.
Е, то и аз така каквото намеря си го заравям в двора. Така, че и да дойде някой да търси нещо тъкмо ще го изреголва, че на мен все не ми остава време :)
Това обаче има и лоша страна - колкото повече време минава, взех да забравям къде какво съм заровил. Карти и описи не правя, че току виж попаднали където не трябва.

P.S. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. :)

Неактивен aleksei912

• Редовен потребител
  • **
Е, то и аз така каквото намеря си го заравям в двора. Така, че и да дойде някой да търси нещо тъкмо ще го изреголва, че на мен все не ми остава време :)
Това обаче има и лоша страна - колкото повече време минава, взех да забравям къде какво съм заровил. Карти и описи не правя, че току виж попаднали където не трябва.микроне търкам от 90 та г. вярвай ми ,че съм извадил неща,за които сега само мечтая.сега ходя много рядко  с апарата,не ми стига времето просто.ето днес съм за първи път почивка от 2 месеца.тука при нас вали,иначе вместо да се напивам и да пиша ,щях да съм  с апарата на некоя нива(засадена).тва с нивата беше майтап.обаче като оставим бъзика настрана,кажете ми защо деба действително да не си продаваме намереното,където трябва,а все търсим прекупвачи?и сега ще се почне старата песен на нов глас.а честно казано ,кълна се ,че не съм продал нищо от 3 дена насам.обърнах темата на чат нали?

P.S. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. :)

Неактивен Вандино

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 139

Колега,убеден съм,че анкетата не е глупава,щом предизвиква такива,определено умни отговори...Пожелавам ти още по-мащабни изплащания!

Неактивен aleksei912

• Редовен потребител
  • **
ами май само ванди не разбра.ма то е нормално.как да обясня?ето казвам като за неуки илитерати.никой ,ама никой няма да си признае тук,че си е изплатил апарата от намерено.ееех ......

Неактивен Вандино

• Редовен потребител
  • **
....Но ще ви кажа следното: 99% от тях са по кръчмите без пукнат грош ! Не искам да звуча като " ей новия , не се занимавай с това нямаш шанс ".... това са РЕАЛНИ НЕЩА от живота дето нито са преувеличени ни омаловажени, това е моята история ( в краткия вариант ).

Колега,на "класиците"(котлари,казанджии,нишанаджии и търсачи на конски,катърски,и дори камилски товари),просто им е по-благо да се напиват,говорейки си за тези неща.

Неактивен Вандино

• Редовен потребител
  • **
Със сигурност,единият винаги разбира "по-различно" от другият...

Неактивен horhe_69

• Напреднал потребител
  • Публикации: 218
Колега Алексей не става въпрос за иманярство имам приятели в Бургас които цяло лято са по плажа и си вадят по 25, 30 лева на вечер съвсем законно  ;)

Неактивен Jeko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 34
Колега Алексей не става въпрос за иманярство имам приятели в Бургас които цяло лято са по плажа и си вадят по 25, 30 лева на вечер съвсем законно  ;)

Не им казвай че ще тръгнат по плажа  ;D

Неактивен luxeon2000@abv.bg

• Напреднал потребител
  • Публикации: 208
  • АКА Сорекс
Моят струваше 800 лева втора рака и си го изплатих за две лета на плажа.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3203
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
анкетата е меко казано глупава.кой идиот ще си каже ,че си е изплатил апарата от намереното?

Гласуването не е задължително, какъв е проблема?
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори