Автор Тема: Търсене на злато с металдетектор.  (Прочетена 24986 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
  • Публикации: 282
Търсене на злато с металдетектор.
« -: Март 10, 2011, 03:40:03 pm »
Ето ви интересни филмчета.Дано ви харесат.
https://www.youtube.com/user/Goldsearching
https://www.youtube.com/user/BusterFuggly

Неактивен Kiril62

• Старши потребител

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 10
Re: Търсене на злато с металдетектор.
« Отговор #2 -: Май 29, 2011, 07:24:32 pm »
здравейте наскоро си купих фишер 19кх  от Монтана съм  та да попитам има ли някои опит при търсене на самородно злато с него да пише моля маи се прекарах кат го взех  благодаря предварително

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3185
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #3 -: Май 29, 2011, 08:16:31 pm »
За какъв Фишер става дума?
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #4 -: Май 29, 2011, 08:21:41 pm »
fisher  gold  bug  19kh  с двете сонди

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3185
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #5 -: Май 29, 2011, 08:29:24 pm »
Защо да си се прекарал, не си. Само че имай предвид че по Огоста и по притоците по долното и течение доколкото съм чул от миячи златото е на ситен пясък. С апарат няма файда да го търсиш, защото там по-едри парченца трудно излизат. Пробвай някъде по горното течение. А, и един съвет за ГолдБъг - стайни тестове не са критерии за работата му - шашка се от работеща битова електроника
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #6 -: Май 29, 2011, 08:36:58 pm »
за шашкането се уверих ве4е  ;D   насо4ил сам се по горните те4ения в планината и съседни  реки близо до изворите  тоест дето извират не сам се насо4ил по  Огоста знам 4е там промиват

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #7 -: Май 29, 2011, 09:07:09 pm »
другата събота и неделя ще излизам ако е рекъл господ и ще пиша   по миналата събота ходих да промивам ама само магнетит на река дето имаше информация за злато тогава  пусках и фишера   ама още сам много бос и зелен ;D ама не се отказвам. Деиствително показа някакви индикации апарата във водата като търсих но аз излязох само таи да  го пробвам 

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #8 -: Май 29, 2011, 09:20:48 pm »
да търсиш злато по реката с детектор , мисля че шанса ти ще е доста малък , щото водата с времето го дребни и едва ли ще е уловимо с детектор , по-добре се опитай да предвидиш на къде по сушата продължава кварцовата жила и търси там , стига терена да ти позволява де.
от филмчетата на руснаците които съм гледал , повечето едри зрънца ги вадят на сушата в страни от реката

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #9 -: Май 29, 2011, 09:30:52 pm »
да и аз това ми прави впе4атление по филм4етата и има логика в това дето го казваш и като се замисля си прав 4е реката го дроби и ситни  ;) абе тепърва ще се у4а на проба грешка 

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #10 -: Май 29, 2011, 09:40:52 pm »
златопромиването е страшна тръпка , веднъж да изкараш няколко зрънца и без кръст оставаш  ;D
а с детектора на сушата по склоновете ти е шанса , и си вземи малка кирка , щото сигурно е каменисто и лопата не ти върши работа

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #11 -: Май 29, 2011, 10:04:46 pm »
да онзи ден бях неподготвен терена само каменист а имах само липата  >:(

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #12 -: Май 29, 2011, 10:22:47 pm »
намерих и един пресъхнал приток на р. шуглавица  то4но дето извира в гората и то4но над нея в гората на 20м  събрани камъни те огромни в земята немога ги помрадна   камъните в пресъхналата река  същите  и в главата ми минава мисълта защо са струпани там кои луд ще ги катери 4ак там на високо  бяха неестествено разположени

Неактивен Kiril62

• Старши потребител
« Отговор #13 -: Май 30, 2011, 12:04:20 am »
Илянчо този въпрос гледам май във всички форуми ще го зададеш.Препоръката съм ти написал във другия форум.Първо се научи да работиш със апарата.Няколко бройки съм продал вече и момчетата са много доволни от работата на апарата.Инжинерите на Фишер са направили много бърз процесор.Когато намериш твой познати които промиват злато на определени места малката сонда може да я ползваш на търсене евентуални парченца златинки по процепите на скалите иили във кварцовите скали.Стреми се да работиш на цифра 40-45.Но първо хубаво прочети инструкцията и се научи да работиш със апарата.Голямата сонда си я ползвай за търсене на монети.Успехи по Монтанско и доста златоносни реки има.Пробвай по Дълги дел по реката. ;)

Неактивен ilian iliev

• Нов потребител
  • *
« Отговор #14 -: Май 30, 2011, 08:36:29 pm »
да да вярно е  прав си  сабирам  информация  от пове4е  информация глава не боли  то маи от теб го купих  ;)