Автор Тема: дайте малко мнения  (Прочетена 7798 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гост1

• Старши потребител
  • Публикации: 414
дайте малко мнения
« -: Декември 06, 2011, 01:36:25 pm »
Въпроса ми е следният как да измеря на колко херца работи машината  пулс детектор е бе с рамка 1,20 на 1,20 аналогово на голямата и направих малка 50-50см.
Не зная дали е добре голямата е с 13 навивки вътре и кабела е 1,5 кв.
малката е с 26 навивки същият кабел,но много често при излет се задейства или аз сам направил нещо не както трябва,машината разбрах чe била сглобена в Пловдив от г-н Недялко Йорданов но не знам как да се свържа с него да ми даде подробности за нея ако някой може да помогне ще съм задължен
а ако има някой колега с опит наблизо/от Севлиево съм/ бих се срещнал с него и машината да ми даде повече акъл

Керкенез

• Гост
Re: дайте малко мнения
« Отговор #1 -: Декември 06, 2011, 09:40:00 pm »
Въпроса ми е следният как да измеря на колко херца работи машината  пулс детектор е бе с рамка 1,20 на 1,20 аналогово на голямата и направих малка 50-50см.
малката е с 26 навивки същият кабел,но много често при излет се задейства или аз сам направил нещо не както трябва,машината разбрах чe била сглобена в Пловдив от г-н Недялко Йорданов но не знам как да се свържа с него да ми даде подробности за нея ако някой може да помогне ще съм задължен
а ако има някой колега с опит наблизо/от Севлиево съм/ бих се срещнал с него и машината да ми даде повече акъл

Иди в книжарницата.Питай за книгата ''Как да открием големите съкровища'' от Недялко Йорданов.Погледни последната страница където свършва текстът.Там ще намериш телефона на Недялко Йорданов.Хайде успех:)

Неактивен Гост1

• Старши потребител
« Отговор #2 -: Декември 07, 2011, 03:15:14 pm »
благодаря,но моля дайте мнения и за това което ви споделих че съм правил с метало търсача

Неактивен deso

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 543
« Отговор #3 -: Декември 07, 2011, 04:09:10 pm »
благодаря,но моля дайте мнения и за това което ви споделих че съм правил с метало търсача

теа които могат да ти дадат компетентен съвет,са майстори и производители,но те в такива случеи си траят,пишат единствено когато се отдаде одобен случеи за евтина реклама.един вид ползват форума като рекламно табло и до там, а на среща нищо от тяхна страна

Неактивен ZTDMP

• Модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 648
    • Ако не виждате ясно надписите на монитора натиснете тук
« Отговор #4 -: Декември 07, 2011, 04:31:25 pm »
....машината  пулс детектор е бе с рамка 1,20 на 1,20 аналогово на голямата и направих малка 50-50см.
Ром?
Честотата се мери с честотомер.

Неактивен sisco1

• Производители
  • Редовен потребител
  • *
  • Публикации: 135
« Отговор #5 -: Декември 07, 2011, 05:54:24 pm »

Трябва да си настроиш демпфиращият резистор като за малкатa бобинка.Какво те бърка честотата в случая?

Неактивен Гост1

• Старши потребител
« Отговор #6 -: Декември 10, 2011, 10:55:45 pm »
ами не знам колко добре я настройвам но 1 лев закопан на 40 см. си до отчита

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
« Отговор #7 -: Август 20, 2013, 01:51:01 am »
... Интересно е да чета такива теми  , така че , макар и със закъснение  , все пак бих изказал своето мнение по въпроса , въпреки че е минала почти  Година и половина от публикацията ... Но за този модел е върхът , не можеш да изцедиш повече , колкото и да ти се иска !...

Неактивен Mehmed Kurusiulejman

• Ветеран
  • Публикации: 628
« Отговор #8 -: Август 20, 2013, 01:56:57 am »
Какво повече си очаквал ? Да откриеш златото на Вълчан воевода ?!...

Неактивен Гост1

• Старши потребител
« Отговор #9 -: Август 20, 2013, 09:04:36 am »
Колега аз на Валчан иманете го открих и рамката продадох.Но като гледам постовете ти по старите теми ,май само офтопик от тебе лаха
Дай някои нова тема,измисли или питай ти нещо