Автор Тема: Golden Mask металдетектори  (Прочетена 52868 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 677
Re: Golden Mask металдетектори
« Отговор #15 -: Юли 10, 2015, 03:25:19 pm »
Моите почитания, колега gun, цяла тема има, обаче машина няма, за съжаление.
Това, което се представя, като машина, всъщност не е за показване, понеже е съвсем "сурово".
Изглежда така, сякаш дисплеят е излишен и служи само за красота.
Приятелю Бушон,
Всеки има право на мнение .Аз мога да ти кажа от моя скромен опит със цифровите машини ,че ГМ5 на мен най-много ми допада като работа и показания на дисплея.

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 479
« Отговор #16 -: Юли 11, 2015, 12:12:08 am »
Всеки има право на мнение

Амида, нали и аз туй казвам - мазохизмът не е забранен.
Жалкото е, че в този проект е ангажиран сериозен ресурс, което предполага да се очакват добри резултати, а за сега  ги няма тия резултати.
Като начало, нека на всеки мах да има индикация, сигнал или земя, каквото е, такова да се показва, или да не се показва, ако не е нужно, но това следва да се регистрира, елементарно е.

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #17 -: Юли 13, 2015, 04:31:13 pm »
Амида, нали и аз туй казвам - мазохизмът не е забранен.

Еми да явно ния сме някакви мазохисти харесваме неща ,които за вас са за мазохисти. Като например хубави жени скъпи коли и нашите машини които имат перфектна дискриминация невероятна скорост и са достатъчно дълбоки .Е ;Егати  и  мазохистите където сме.  ;D ;D ;D 

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #18 -: Юли 13, 2015, 04:44:49 pm »
нашите машини които имат перфектна дискриминация невероятна скорост и са достатъчно дълбоки .

Колега gun, помисли трезво, каква е връзката между горния цитат и графичния дисплей барабар с двата процесора на ГМ5 ?

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #19 -: Ноември 29, 2015, 09:34:04 pm »
Колега Бушон от толкова работа  пиене  и курви не ми остава време да мисля трезво.А за да са два процесорите си има причина сега ти помисли трезво и отгатни причината.

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #20 -: Ноември 30, 2015, 08:37:42 am »
за да са два процесорите си има причина

Аз причината я знам и щом настояваш, ще я споделя - това е опит недостигът на качество (акъл) да бъде компенсиран с количество (брой процесори).

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #21 -: Декември 02, 2015, 04:58:23 pm »
Аз причината я знам и щом настояваш, ще я споделя - това е опит недостигът на качество (акъл) да бъде компенсиран с количество (брой процесори).
Може да е това  ;D ;D ;D ;D ;D ама не е сигорно ;)

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #22 -: Декември 03, 2015, 07:41:16 am »
Може ... ама не е сигорно

Съвсем  сигОрно е, вЕрвай ми.
Процесорите се изполват на пещерно ниво - да управляват няколко цифрови потенциометъра и да следят няколко бутона. Няма никаква цифрова обработка - нито филтрация, нито анализ на спектър, нито даже елементарна редукция на шум. А, щях да пропусна графиката, която мърда като на умряла котка опашката. :)

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 198
« Отговор #23 -: Декември 03, 2015, 11:01:33 am »
А, щях да пропусна графиката, която мърда като на умряла котка опашката. :)

Бушон, ти ходил ли си някога да търсиш, ама не виртуално пред компютъра или в някой сън ?
Даже графиката да е бърза не е от полза, вярвай ми че след като чуеш сигнал от предмет и потърсиш дисплея с очи (за което е нужно човешко време) там ще видиш VDI графика !
Имай предвид че при реално търсене махайки с детектора не следиш дисплея с очи, в него се поглежда едва след като чуеш звук.
А забележки може да правиш едва след като имаш на пазара готов работещ продукт, не КИТ или проект за незнам какво си ...
Имай предвид мненията на истинските търсачи се разминават от тези на виртуалните дървени философи :) и че ГМ5 има 960 продажби от началото на Септември, без марката на има официален Уеб адрес.
Който между другото е факт от два дни - https://www.goldenmaskdetectors.com/

« Последна редакция: Декември 03, 2015, 11:05:57 am от Владко_тарикатко »

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
« Отговор #24 -: Декември 03, 2015, 04:54:51 pm »
Бушон, ти ходил ли си някога да търсиш, ама не виртуално пред компютъра или в някой сън ?
Ами да, ходил съм някога да търся, първите сигнали с металдетектор съм ги изкарал преди повече от 30 години. не виртуално пред компютъра (тогава компютрите се наричаха Правец-82)  :) , така че съм наясно как се маха, къде се гледа, как се копае и др. тънкости на хобито.
А продажбите, за които споменаваш само показват колко мъдра е поговорката, че за всеки влак има пътници, даже за товарния!  ;D
Успех с  продажбите!

Неактивен Ne6o

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #25 -: Декември 03, 2015, 05:21:45 pm »
Аз понякога се чудя има ли въобще нужда от дисплей. Дотолкова съм свикнал с разните звуци, че почти не го гледам.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #26 -: Декември 03, 2015, 08:30:22 pm »
Аз понякога се чудя има ли въобще нужда от дисплей. Дотолкова съм свикнал с разните звуци, че почти не го гледам.
Има, има и още как.

Неактивен miro1113

• Напреднал потребител
  • Публикации: 242
« Отговор #27 -: Декември 07, 2015, 08:47:20 pm »
Имам наблюдения от F 75 LTD и да ви кажа честно има голямо значение какво показва на скалата и за този  апарат , в 99 % от случаите дисплея не лъже . Едва ли са и много колегите които не се лъжат по звук .
Ако човек изтърве $ 100 банкнота и злато само за $ 10 то за златото ще се наведе , с такъв хъс сякаш парите никога не са съществували !

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #28 -: Декември 10, 2015, 05:39:04 pm »
Нова сонда за Golden Mask Deep Hunter pro
https://www.youtube.com/watch?v=U3L4xsBeTw8

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран