Автор Тема: Golden Mask Pro 4WD  (Прочетена 58290 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Активен nnasskoo

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 406
  • PULSE
Re: Golden Mask Pro 4WD
« Отговор #60 -: Март 02, 2017, 09:44:16 pm »
Не ми е попадала такава антена за маска да я пробвам.До колкото знам са спрени от производство.
Може при някой дилър да е останала някоя друга бройка.

Неактивен iemo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 94
« Отговор #61 -: Юли 27, 2017, 05:01:11 pm »
Да питам и аз... Каква е разликата между Spider антените и DD антените? Имах маска 4WD със 9" Spider, но я продадох. Сега искам пак да си взема но с малко по голяма антена и се чудя между 10x12 inch - Double D Elliptic  или 12 inch - Double D Spider. Ако някой ги е пробвал и има впечатления да сподели. Ще се ползва основно за монети в леки и средно тежки почви.

Неактивен PREDATORpm

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #62 -: Декември 19, 2019, 02:57:54 pm »
Нов съм във форума.Имах ГАРЕТ ЕИС 400 преди но реших да сменя, сега си взех Голдън Маск 4 про но е с антена италианска 33 см Карма.Въздушните тестове са следните - около 30 см хваща 1 лев със ауто гр.баланс и макс чувствтелност при 5 фрикуленс а кенче 100 мл метално го хваща от 60 см.Бобината обаче не е оргинална , въпросът е ако си купя 22 см оргинална за ГМД може ли да се постигне по -добър резултат.

Неактивен elana

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #63 -: Декември 19, 2019, 05:14:08 pm »
Колега тествай  я в земята на ръчен грунд и резултатите ще са други 4про е много добър детектор нея сменяй кармата,или другия вариант е вземи си от новите сонди ,но на ръчен е по дълбок .

Неактивен PREDATORpm

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #64 -: Декември 19, 2019, 07:54:40 pm »
Благодаря за лоялния отговор, Дупка за сега не съм правил за полигон.Но ми се струва че тук почвата е много орудна и не успях да направя стабилен г.баланс ръчно , въртях я само на ауто и само така беше много спокойна и от време на време като се разписка пак я помпя с движения към земята, и така млъква.А на ръчен все иска на ново и на ново копчето се е завъртяно на минимум и пак пищи което не мисля че е правилно.За първи път ми е да грундирам но ще опитам някъде на чернозем че тук е песълкива и солена почва.