Автор Тема: Golden Mask Pro 4WD  (Прочетена 58287 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен dqvol

• Старши потребител
  • Публикации: 257
Re: Golden Mask Pro 4WD
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2016, 08:09:07 pm »
Спайдър 30 см или 32х26 см

Неактивен bobinh0

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #31 -: Февруари 18, 2016, 09:16:27 pm »
Можеш ли,да споделиш резултатите като дълбочина примерно 20ст на каква дълбочина (ясен сигнал,който би се хванал и на ход) със спайдъра.Благодаря

Неактивен avrelian

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #32 -: Август 15, 2016, 09:17:11 pm »
Как се представя на минерализирана почва и каква е ползата от двете честоти?

Неактивен avrelian

• Напреднал потребител
« Отговор #33 -: Август 30, 2016, 09:07:10 pm »
Какъв е евентуалния проблем, издаване на звук когато се пипа кабела близо до буксата? Когато кабела не е плътно прилепен към щангите също издава звук при махане. Машината е маска 4вд, на десетина часа работа. Сондата е 30см спайдър. Първи впечатления- има потенциял в маската, само  досадното нагласяне на кабела 5-6 пъти докато се нагласи плътно по щангата.

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #34 -: Август 30, 2016, 09:26:43 pm »
Така са всички маски от 4 нагоре. Много дразнещо на всеки мах в края дава цветен сигнал. Ако намалиш сенса по някое време изчезва.но пък пада дълбочината. Аз сменях три антени и всичките бяха с такъв сигнал при местене на кабела. Иначе са добри машинки.и като параметри.дискр и дълбочина.както и изработката.

Неактивен avrelian

• Напреднал потребител
« Отговор #35 -: Август 30, 2016, 09:36:41 pm »
Здравей колега, ти как си решил проблема или си се примерил с него?

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
« Отговор #36 -: Август 30, 2016, 09:46:32 pm »
Реших го кардинално.продадох я.
Иначе други забележки нямах към машините. Мойта беше 5ца.
Иначе ме изумяваше с дълбочина и дискр. Също 4ка на 18 кхц е с добра дълб и дискр. Ползвах такава с 10-12"  антена. Интересно.че там нямаше такъв проблем. Или щото беше от старите антени.или щот не беше двучестотна. Новите антени са след 2015.но за твоята само тях препоръчват с оранжева точка на буксата.

Неактивен asparuh

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 53
« Отговор #37 -: Август 30, 2016, 11:40:05 pm »
Това е най-добрия БГ апарат от доста време на сам.Категорично

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
« Отговор #38 -: Август 31, 2016, 10:39:20 pm »
Колега.на Владо колкото пъти съм му звънял.винаги ми е вдигал. И по мощни батерий ми даде тънко.и нови антени и пр.
И да.смених я с по дълбок апарат.но не бих казал.че и маската в определени моменти не ми липсва.
Ти с какъв апарат си колега?

Неактивен vasilio

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #39 -: Септември 01, 2016, 10:42:57 am »
колега не исках да  спамя темата ама  ......не  смиатам  да  пражиа реклама на  които и  да  е  металодетектор ,а просто ме  подразни  за тожа  ти  исказжане  за  Владо за  мен  е  коректен с коректните клиенти .А и за миладинка ,микрон и  които друг се  сетиш физиката една  за  всицки

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
« Отговор #40 -: Септември 01, 2016, 11:13:20 am »
Колега.работил съм с достатъчно мсшони.че да направя разлика. Ще те помоля да пишеш от един ник.че се бъркам.
Щом постиженията на маска 5 на терен са еднакви с текнетикс т2лтд.то за мен тя е добра машина.
Сега съм с релик страйкър. И да.по дълбок е от маската.адреналин.уеив 3+ и т2.
Но за замърсен терен бих ползвал маската.не детеча. За това говоря. А ти от какво си доволен си знаеш. Отговарям на човека това.което съм видял на терен от машините. И микрон ще взема.да. щот ме кефят определени функций.

Неактивен ecobo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 51
« Отговор #41 -: Септември 01, 2016, 11:17:59 am »
Стига с тоя Владо бе! Като ви се развали Fisher-а, да не би да търсите Dave Johnson??? Според европейските закони за защита на потребителите, гаранциите се обслужват от търговеца, от който сте купили, не от производителя.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 810
« Отговор #42 -: Септември 01, 2016, 03:45:54 pm »
Така са всички маски от 4 нагоре. Много дразнещо на всеки мах в края дава цветен сигнал. Ако намалиш сенса по някое време изчезва.но пък пада дълбочината. Аз сменях три антени и всичките бяха с такъв сигнал при местене на кабела. Иначе са добри машинки.и като параметри.дискр и дълбочина.както и изработката.
Колега  тези симптоми,които си  описал  не вярвам да са от кабела.Тези  симптоми са   характерни  за  издут генератор на  апарата-затова  и  при намаляне на сенса  се   кротва  или  лошо  грундиран  апарат.

Неактивен pitbuls

• Напреднал потребител
« Отговор #43 -: Септември 01, 2016, 04:10:15 pm »
Ми като почукваш кабела доло до сондата и дава цветен сигнал. От какво е нямам идея. Но свикне ли човек.не е проблем.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 810
« Отговор #44 -: Септември 01, 2016, 05:37:26 pm »
Доста  от  апаратите   дават сигнал  при  почукване  по  кабела.Това не  е проблем.