Автор Тема: Golden Mask 5  (Прочетена 31176 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен idakieff

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 130
Re: goldenmask 5 ?
« Отговор #30 -: Юни 27, 2015, 09:50:54 am »
Ето как се прави безпристрастен тест,то всъщност не е много сложно , просто взимаш камерата, апарата и оператор и тръгваш
Така ще направите доста по добра реклама , което явно е целта на по горните постове
Не го приемайте като заяждане , нямам нищо против тази марка
 https://www.youtube.com/watch?v=BLY_uvjqQg0

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1526
« Отговор #31 -: Юни 27, 2015, 01:04:55 pm »
Аз също нямам нищо против Golden Mask, имам Golden Mask 4 WD Pro и е прекрасен апарат, но да ме убеждава колегата Muhomorka ,че спектрографът има предимство пред цифровата индикация и това, че той(спектрографът) е бавен е предимство над други дигитални металдетектори е направо смешна работа.   

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 269
« Отговор #32 -: Юни 27, 2015, 03:50:20 pm »
Аз също нямам нищо против Golden Mask, имам Golden Mask 4 WD Pro и е прекрасен апарат, но да ме убеждава колегата Muhomorka ,че спектрографът има предимство пред цифровата индикация и това, че той(спектрографът) е бавен е предимство над други дигитални металдетектори е направо смешна работа.

Че спектрографа не е ли цифрова индикация ? Разликата че вместо да индикира едно число индикира много стълбове (един вид числа), когато на екрана има много индикации човек може да си прави сметка дали под сондата има голямо желязо (защото тогава освен наличие на силен звуков сигнал и спектъра е характерен ) Същото е когато има цветен метал в близост до черен- спектъра скача в черния и цветния сектор едновремено.
Закъснението на ВДИ е от 0.5 сек. до 2 сек в зависимост колко маха са направени над целта. При два маха е 0.5 сек., като не мисля че човешкото око може по бързо да намери и фокусира къде е дисплея и какво има на него.
В този модел целта е друга, звука да е бърз...., а в другите модели ще има и други бързи работи едно от което ще е ВДИ, даже всеки ще моде да си настройва неговата чувствителност и бързина .

Ето и малко информация от кухнята, нова сонда за работа на орудени терени
- убиеца на съветските технологии

[img width= height= alt=3.JPG" border="0]https://prikachi.com/images/364/8197364N.jpg[/img]

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1526
« Отговор #33 -: Юни 27, 2015, 04:22:34 pm »
Най добре ще е наистина да се качат видеоклипове за да добием реална представа за работата на Golden Mask 5. Щом замисълът и целта на апарата да работи така няма да коментирам повече. Аз останах с впечатлението ,че електрониката е много бърза, предполагах ,че звуковия сигнал се генерира както при 4-ките, докато ВДИ от микроконтролера. И ,че точно там става забавянето. Предполагах, че при оптимизация на софтуера(което е поправимо) нещата ще се получат по добре. Но това все пак са предположения. Не се заяждам нито аз, нито колегата Бушон с новата Маска. Напротив,ще се радвам се ,когато се появи качествена българска разработка ,която успешно да конкурира западните и руски дигитални металдетектори. Поздрави и успех.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1607
« Отговор #34 -: Юни 29, 2015, 08:35:44 am »
Съдейки по формата на корпуса, най-вероятно в задната част има добавена малка компенсираща бобина свързана противофазно на основната приемна.
Тоя метод сме го пробвали още преди 8-9 год. Има ефект на минерализация, но се отнема от чувствителността на основната приемна бобина и в резултат дълбочината е по-малка от нормалната.
Чак убиец на технологии е силно казано. Високата минерализация си иска друга технология. Само с различна бобина и едночестоттен VLF едва ли може да се постигне грандиозен успех на орудено.
Пък може и да греша и да видим нещо съвсем ново и коренно различно :)
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 677
« Отговор #35 -: Юли 09, 2015, 05:31:12 pm »
Съдейки по формата на корпуса, най-вероятно в задната част има добавена малка компенсираща бобина свързана противофазно на основната приемна.
Тоя метод сме го пробвали още преди 8-9 год. Има ефект на минерализация, но се отнема от чувствителността на основната приемна бобина и в резултат дълбочината е по-малка от нормалната.
Чак убиец на технологии е силно казано. Високата минерализация си иска друга технология. Само с различна бобина и едночестоттен VLF едва ли може да се постигне грандиозен успех на орудено.
Пък може и да греша и да видим нещо съвсем ново и коренно различно :)

Много грешиш .Няма компенсираща бобина  :) и не губи дълбочина и не отнема от чувствителността 

Неактивен idakieff

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #36 -: Юли 09, 2015, 07:38:36 pm »
Въпреки че,е доказана марка едва ли някой ще хвърли 1000 и кусур лева без поне да види едно реално видео
Доста време и тече рекламата и факта че няма още нищо реално и никакви отзиви от тест екипа (изключвам хората който имат пряк интерес) нещо май не свършено както трябва и се доработва в движение
Изказвам мнението си като безпристрастен,приемайте го както намерите за добре

Неактивен mario321

• Старши потребител
  • Публикации: 352
  • for gold nuggets
« Отговор #37 -: Юли 09, 2015, 08:20:39 pm »
Така е дайте едно реално видео да видим на лека почва колко е дълбока!!!

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1607
« Отговор #38 -: Юли 09, 2015, 11:15:58 pm »
Много грешиш .Няма компенсираща бобина  :) и не губи дълбочина и не отнема от чувствителността
Възможно е, най накрая съм писал, че може и да греша. Ще го видим как е на орудено ;)
Другото са само предположения...
Умният човек търси начини да усъвършенства себе си, а глупавия търси кусури на другите!

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #39 -: Юли 10, 2015, 03:18:21 pm »
Въпреки че,е доказана марка едва ли някой ще хвърли 1000 и кусур лева без поне да види едно реално видео
Доста време и тече рекламата и факта че няма още нищо реално и никакви отзиви от тест екипа (изключвам хората който имат пряк интерес) нещо май не свършено както трябва и се доработва в движение
Изказвам мнението си като безпристрастен,приемайте го както намерите за добре
Колко си безпристрастен това не можем да знаем  ;D,но за като пристрастен мога да ти кажа ,че реално почти няма продадени машини в България защото просто не стигат а не защото няма интерес .И явно подадените машини в българия ,хората които са ги купили са доста доволни защото познавайки българския пазар ако нещо дори и малко да не им беше наред вече щяха да са оплюти като за страх.

Неактивен idakieff

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #40 -: Юли 10, 2015, 08:42:48 pm »
Бла,бла бла, говориш колкото да не заспиш,или може би отговаряш за логистичната подкрепа
Никой не ми плаща а за да задавам въпроси, ако това се опитвате да намеквате,нито правя детектори нито продавам такива
Оглеждам се за втори апарат че сегашния ми е изчерпан като технология и така да се каже ми отесня ,но за съжаление засега не виждам нещо подходящо което да ме устройва като цена качество и най вече да бъде лесно усвоим за хора който не се занимават ежедневно с търсене а са любители
Понеже следя и някои чужди форуми не срещам никакви отзиви за Вашият модел.Мисля че сега са на мода турските Макро реисър (почти няма форум в който да не са отразени подобаващо и получават доста
 добри отзиви)  мисля си, поне от това което виждам в нета ,че комшиите удариха джакпота, а колко са добри наистина не знам .Наистина ми се иска да ги задминете и Ви го пожелавам,но с тези тъпи писания за нищожния наш пазар и други глупави оправдания освен лека насмешка друго не можете да предизвикате, поне в мен
 Послепис
Вместо да стоите като Матросов на амбразурата и да отбивате  атаките по форума ще Ви дам един съвет
Утре когато отидете на работа ,откраднете за малко един апарат (примерно в обедната почивка) ама от тези дето са за износ,не от тия за България и излезте на вън да заснемете едно видео,може и с телефона ,ама де е реално на ход,каквото излезе такова и го покажете,така ще затворите устите на всички като мен,дето им плащат да задават въпроси а и на тези който просто се интересуват
Поздрави
Каквото и да напишете няма да отговарям и спирам да пиша в тази тема
« Последна редакция: Юли 10, 2015, 09:00:08 pm от idakieff »

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
« Отговор #41 -: Юли 10, 2015, 10:46:29 pm »
Да каже някои които е тествал машината да видим какви са и показателите.На мен ми се струва,че ще е добре работеща машина

Неактивен vasilio

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 30

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #43 -: Юли 11, 2015, 10:21:20 pm »
Възможно е, най накрая съм писал, че може и да греша. Ще го видим как е на орудено ;)
Другото са само предположения...
Нали знаеш как ще е Стефчо  ;) като катран по пясък
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен gun

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #44 -: Юли 13, 2015, 04:18:01 pm »
Бла,бла бла, говориш колкото да не заспиш,или може би отговаряш за логистичната подкрепа
Никой не ми плаща а за да задавам въпроси, ако това се опитвате да намеквате,нито правя детектори нито продавам такива
Оглеждам се за втори апарат че сегашния ми е изчерпан като технология и така да се каже ми отесня ,но за съжаление засега не виждам нещо подходящо което да ме устройва като цена качество и най вече да бъде лесно усвоим за хора който не се занимават ежедневно с търсене а са любители
Понеже следя и някои чужди форуми не срещам никакви отзиви за Вашият модел.Мисля че сега са на мода турските Макро реисър (почти няма форум в който да не са отразени подобаващо и получават доста
 добри отзиви)  мисля си, поне от това което виждам в нета ,че комшиите удариха джакпота, а колко са добри наистина не знам .Наистина ми се иска да ги задминете и Ви го пожелавам,но с тези тъпи писания за нищожния наш пазар и други глупави оправдания освен лека насмешка друго не можете да предизвикате, поне в мен
 Послепис
Вместо да стоите като Матросов на амбразурата и да отбивате  атаките по форума ще Ви дам един съвет
Утре когато отидете на работа ,откраднете за малко един апарат (примерно в обедната почивка) ама от тези дето са за износ,не от тия за България и излезте на вън да заснемете едно видео,може и с телефона ,ама де е реално на ход,каквото излезе такова и го покажете,така ще затворите устите на всички като мен,дето им плащат да задават въпроси а и на тези който просто се интересуват
Поздрави
Каквото и да напишете няма да отговарям и спирам да пиша в тази тема

Първо дръж се по уважително ако искаш да получаваш отговори за да не те игнорирам .Второ ния няма на кой да се доказваме ,ния сме се доказали и хората са ни оценили .И трето като ти харесват турските машини си купи една (пожелавам ти със нея само цветни сигнали и големи находки )
А във обедната почивка предпочитаме да се забавляваме със секретарки те ни отколкото в тези жеги да се морим да търкаме някъде  ;D