0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз също нямам нищо против Golden Mask, имам Golden Mask 4 WD Pro и е прекрасен апарат, но да ме убеждава колегата Muhomorka ,че спектрографът има предимство пред цифровата индикация и това, че той(спектрографът) е бавен е предимство над други дигитални металдетектори е направо смешна работа.
Съдейки по формата на корпуса, най-вероятно в задната част има добавена малка компенсираща бобина свързана противофазно на основната приемна. Тоя метод сме го пробвали още преди 8-9 год. Има ефект на минерализация, но се отнема от чувствителността на основната приемна бобина и в резултат дълбочината е по-малка от нормалната.Чак убиец на технологии е силно казано. Високата минерализация си иска друга технология. Само с различна бобина и едночестоттен VLF едва ли може да се постигне грандиозен успех на орудено.Пък може и да греша и да видим нещо съвсем ново и коренно различно
Много грешиш .Няма компенсираща бобина и не губи дълбочина и не отнема от чувствителността
Въпреки че,е доказана марка едва ли някой ще хвърли 1000 и кусур лева без поне да види едно реално видео Доста време и тече рекламата и факта че няма още нищо реално и никакви отзиви от тест екипа (изключвам хората който имат пряк интерес) нещо май не свършено както трябва и се доработва в движениеИзказвам мнението си като безпристрастен,приемайте го както намерите за добре
Възможно е, най накрая съм писал, че може и да греша. Ще го видим как е на орудено Другото са само предположения...
Бла,бла бла, говориш колкото да не заспиш,или може би отговаряш за логистичната подкрепаНикой не ми плаща а за да задавам въпроси, ако това се опитвате да намеквате,нито правя детектори нито продавам такиваОглеждам се за втори апарат че сегашния ми е изчерпан като технология и така да се каже ми отесня ,но за съжаление засега не виждам нещо подходящо което да ме устройва като цена качество и най вече да бъде лесно усвоим за хора който не се занимават ежедневно с търсене а са любителиПонеже следя и някои чужди форуми не срещам никакви отзиви за Вашият модел.Мисля че сега са на мода турските Макро реисър (почти няма форум в който да не са отразени подобаващо и получават доста добри отзиви) мисля си, поне от това което виждам в нета ,че комшиите удариха джакпота, а колко са добри наистина не знам .Наистина ми се иска да ги задминете и Ви го пожелавам,но с тези тъпи писания за нищожния наш пазар и други глупави оправдания освен лека насмешка друго не можете да предизвикате, поне в мен ПослеписВместо да стоите като Матросов на амбразурата и да отбивате атаките по форума ще Ви дам един съветУтре когато отидете на работа ,откраднете за малко един апарат (примерно в обедната почивка) ама от тези дето са за износ,не от тия за България и излезте на вън да заснемете едно видео,може и с телефона ,ама де е реално на ход,каквото излезе такова и го покажете,така ще затворите устите на всички като мен,дето им плащат да задават въпроси а и на тези който просто се интересуватПоздрави Каквото и да напишете няма да отговарям и спирам да пиша в тази тема