Автор Тема: маинлап етрак-гъдулка  (Прочетена 62095 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен gogo_tabakov

• Напреднал потребител
  • Публикации: 173
  • когато грешиш търси вината само в себе си
Re: маинлап етрак-гъдулка
« Отговор #30 -: Март 15, 2015, 07:37:36 pm »
абе нероне ти май искаш да ни върнеш в соца.

Неактивен gogo_tabakov

• Напреднал потребител
  • Публикации: 173
  • когато грешиш търси вината само в себе си
« Отговор #31 -: Март 15, 2015, 07:46:37 pm »
Г-н нероне е-трак работи под формата на дискриминационна маска сам можеш да направиш какво да хваща и какво не.Вземи да говориш реални неща или ми покажи 
,кой цветен метал не хваща е-трак

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 480
« Отговор #32 -: Март 15, 2015, 08:09:06 pm »
абе нероне ти май искаш да ни върнеш в соца.

Що бре, колега? Да не беше лошо при соца? Нивите бяха пълни със сигнали (стока  :) ) и никой не гонеше търсачите като империалисти, даже като сме ходили на "турнета" имаше случай един катаджия от патрул на шосето Бяла-Плевен даде много полезна информация за обектите в района  :)

Неактивен NUCO

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
  • Фишер- Златна буболечка
« Отговор #33 -: Март 15, 2015, 08:15:35 pm »
Ех Симпли опа ,Нероне исках да кажа,до оня ден само уж с гъдулка  беше работил,а днес Е-траци ,Фишери и други западни бангии слагаш в малкия джоб,и с ментетата си в час,за мен си Хейтър и на никакъв тест няма да се покажеш.Ама гледам забавляваш аудиторията успешно.

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
« Отговор #34 -: Март 15, 2015, 09:31:49 pm »
Колега nuco не съм имал е трак затова ще ми е интересно да тествам пък резултата ще го видим след теста предварително нищо не казвам както виждаш и много добре знам какво пиша пък щом казваш забавление значи се забавляваш няма лошо

Неактивен geodezist

• Старши потребител
  • Публикации: 286
« Отговор #35 -: Март 15, 2015, 10:06:22 pm »
Симпличио е отново в форума :P нуко прав си.

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
« Отговор #36 -: Март 15, 2015, 11:34:57 pm »
Геодезист маи сме на ултра къси  ;D загонджииството краи няма

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3206
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #37 -: Март 16, 2015, 01:04:07 am »
Самото име на темата е идиотско. Да не говорим че половин дузина теми се превърнаха в ода на радостта в чест на гъдулките, от което следва че няколко регистрации са под въпрос. Каубоите които си разиграват коня в стария форум с по 5 и кусур ника да не си мислят че и тук ще мине номера. Дружеско напомняне.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен gyulter

• Напреднал потребител
  • Публикации: 189
« Отговор #38 -: Март 16, 2015, 02:48:48 am »
няма място за сравнение между двата апарата...

Неактивен geodezist

• Старши потребител
« Отговор #39 -: Март 16, 2015, 04:09:00 am »
Нероне не знам дали сам на ултра каси или сам загунджия но никога в които и да е форум не сам излизал с обиди или открити нападки.Старая се да помагам с колкото мога с това което сам написал в форума има и хора които ме познават лично за разлика от теб не знам какво целиш ти си знаеш.Спирам да  ти пиша по темите не те знам кои си или кои сте но това не е правилния начин.

Неактивен Балкански

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 11
  • Око за Две , Зъб за Чене
« Отговор #40 -: Април 07, 2015, 10:40:44 pm »
Абсолютно безусловно +1 глас от мене за Е-Трак .... смених 2 гъдулки и вече не искам и да чувам за гъдулки !!! Научих каквото трябва , направих достатъчно излети , даже ги давах на други колеги да поработят но никой не остана доволен.... без да ме питате излишно , от кой майстор са и т.н. просто забравете за гъдулките , тяхното място вече е в музея ! Това е лично мнение , и не засягам нито един колега ( просто да се има предвид ).

Око за Две , Зъб за Чене

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 767
  • миндил и железарка
« Отговор #41 -: Април 07, 2015, 10:51:24 pm »
Като си толкова против гадулките, защо толкова се натискаше да правиш бартер за станимирката която бях пуснал за продажба? Иначе темата си е тъпичка, спор няма, макар че от екстрите на е-трака няма вече много файда, или е цвят, или желязо. Вече няма толкова сигнали че да се гевезим с разни айрън маски, премахване на капачките и т.н

Неактивен geodezist

• Старши потребител
« Отговор #42 -: Април 07, 2015, 11:54:04 pm »
Дискриминацията е само една  от екстрите колега а вече колко са полезните сигнали е вапрос и на малко касмет далбочината е доста добра сащо примерно.А и информацията която се получава зч обекта е доста повече спрямо доста детектори от високия клас.

Неактивен драгоиа

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 95
« Отговор #43 -: Април 08, 2015, 05:50:29 am »
Колега каквато и да е машината важното е да се научиш да е чуваш да познаваш сигнала и да имаш късмет другото е бош лаф

Неактивен vanko83

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #44 -: Април 08, 2015, 10:15:28 pm »
здравейте колеги и аз работя с гъдулка,доволен съм ,но ако имам възможност веднага бих е заменил с нещо фабрично с много по добра дискриминация,да става за всички видове почви и да не си изморен след всеки излет