Автор Тема: маинлап етрак-гъдулка  (Прочетена 62094 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
Re: маинлап етрак-гъдулка
« Отговор #15 -: Март 14, 2015, 02:29:29 pm »
Теста ще бъде и за дълбочина,пробивност,дискриминация, вярно е че гъдулките не са подходящи за всички места, но където пък работят вършат мн добра работа

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #16 -: Март 14, 2015, 03:20:58 pm »
Колега Нерон от кой край си?
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #17 -: Март 14, 2015, 03:35:15 pm »
От североизтока :)

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #18 -: Март 14, 2015, 04:09:54 pm »
Ха и аз.
Пиши на лични от къде си, че да се срещнем и да направим едно търсене заедно. Съмнява ме че след него ще пропускаш темите за гъдулките.
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Ipooponu

• Гост
« Отговор #19 -: Март 14, 2015, 06:26:58 pm »
E-trak срещу БГ гъдулка!!! Само малоумен западняк или почитател на Китайски електронни часовници може да си въобрази такова нещо.
На нормална почва гъдулката няма биене, нито за дълбочина нито за дискриминация.
Разбира се цифричките могат да показват разни измислици ама те не са от значение.
Цветен сигнал се копае и тва е.

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 862
« Отговор #20 -: Март 14, 2015, 07:52:09 pm »
На нормална почва гъдулката няма биене
Може би искаш да кажеш "на много лека почва"?

Неактивен bassilisk

• Старши потребител
  • Публикации: 250
« Отговор #21 -: Март 14, 2015, 08:24:55 pm »
а може би въздушно

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #22 -: Март 14, 2015, 08:31:12 pm »
Ще стане мн интересно на теста ми се струва за пореден път ще се разбие митът

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #23 -: Март 15, 2015, 06:56:21 am »
Не Японец на чисто леки аз работя на североизток и по точно около Варна ,Добрич,Балчик .....тук почвите са много много леки ,правил съм тест на 1лв и го чувам на около 40см.но като слеза към югозапада знаеш ли на колко се чува на не повече от 30см даже на места и 20см  .Едно време колежката Джонито беше писала в Североизточна България става да бачкаш с всичко за това хората мандат още старите гъдулки щото бъркат дълбоко там .Но я попитай някои дали  от Бургас на долу към Странджа ,към Сливен,Ямбол дали бачкат с гъдулки   ;D

Така че лошо няма щом почвата му позволява на колегата да си работи с нея бъркат дълбоко спор няма но не на всякъде това е много много голям минус.
И друго има ,то и по производителите на гъдулки си личи в кои райони на страната работят  Варна ,Нови Пазар,Шумен,Русе,Разград........
Колега дай мнение за тези понеже виждам че се интересуваш от този тип уреди 
https://vbox7.com/play:33ffd1030d
https://vbox7.com/play:bd3e5aec93
« Последна редакция: Март 15, 2015, 07:21:10 am от nasko75 »
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
« Отговор #24 -: Март 15, 2015, 10:26:01 am »
Не Японец на чисто леки аз работя на североизток и по точно около Варна ,Добрич,Балчик .....тук почвите са много много леки ,правил съм тест на 1лв и го чувам на около 40см.но като слеза към югозапада знаеш ли на колко се чува на не повече от 30см даже на места и 20см  .Едно време колежката Джонито беше писала в Североизточна България става да бачкаш с всичко за това хората мандат още старите гъдулки щото бъркат дълбоко там .Но я попитай някои дали  от Бургас на долу към Странджа ,към Сливен,Ямбол дали бачкат с гъдулки   ;D
И аз това имах в предвид - гъдулката е дълбока само на много леки почви.
Преди десетина години един шуменец се пресели по нашия край и си домъкна някаква гъдулка.Викаше супер дълбока ,нямала стигане и тнт.Да ама ходеше като турист с нея.Накрая се принуди да си вземе една монтанска машина.
По нашия край почвите не са тежки,но тука гъдулките не работят добре.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #25 -: Март 15, 2015, 11:00:01 am »
Гъдулката е най-добра в комбинацията с мечка на синджир, но Бриджит Бардо и на това "хоби" еб.... мамата ;D .

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #26 -: Март 15, 2015, 01:46:08 pm »
Пазара в бг е напълнен с вносни ментета и чакаи работа да ти вършат това трябва да се знае от колегите особено от новобранците затова мислещите хора предпочитат бг производство

Неактивен geodezist

• Старши потребител
  • Публикации: 286
« Отговор #27 -: Март 15, 2015, 05:23:28 pm »
Балгарско производство да на микрон или на голден маск не гаражно добре е машинката да е произведена от бяла фирма :) при тия производители гаранцията важи.Странно защо всички се сравняват с минелаб сащо.Както казва един приятел-Сещате ли се навремето как ги гледахме тия с соверените.Купи си е трак колега или експлоер се про отдели време да започнеш да чуваш какво ти говори машината защото има разлика от фишер тесоро хп ц.скопе не е наи добрата машина спрямо изброените-поеснявам и ще видиш за какво ти говорим.Да не те претеснява цената е добра спрямо това което получаваш :)

Неактивен yaponetsa

• Модератор
  • Ветеран
« Отговор #28 -: Март 15, 2015, 05:30:54 pm »
Пазара в бг е напълнен с вносни ментета и чакаи работа да ти вършат това трябва да се знае от колегите особено от новобранците затова мислещите хора предпочитат бг производство
Много пресилваш работите.Ти колко ментета си виждал и сравнявал с оригинали,та да знаеш че пазара в България е напълнен с такива?
Че има ментаци спор няма.Но в повечето случаи са си виновни купувачите,които гледат да закупят скъп апарат на по малко от половината от реалната му цена.Във форума на федерацията един сам се заклал като си поръчал GPX за около 900 долара от китайски сайт.Е кой му е виновен?
За всички официални български дистрибутори мога да гарантирам,че продават оригинална техника...без даже да се поознавам със всичките.

Неактивен бушон

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 480
« Отговор #29 -: Март 15, 2015, 05:46:25 pm »
Ще стане мн интересно на теста ми се струва за пореден път ще се разбие митът

Виж сега, колега нероне, туй за теста е малко като в оня случай, дето в крайна сметка всички са били удовлетворени, обаче единият тестер е бил с мадама, а другият тестер е лъскал бастуна.