Автор Тема: маинлап етрак-гъдулка  (Прочетена 62093 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен нерон

• Старши потребител
  • Публикации: 410
маинлап етрак-гъдулка
« -: Март 12, 2015, 09:34:45 pm »
Здравеите колеги скоро ще имам възмажноста да тествам моята гъдулка срещу етрак ще ми е много интересно и на мен тестовете ще са реални на полето за дискриминация и дълбочина машина за 200 лева срещу машина за 2200 лева

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
Re: маинлап етрак-гъдулка
« Отговор #1 -: Март 12, 2015, 09:49:35 pm »
Нали знаеш, че всички траци тука аз ги настройвам ;) . Повечето колеги изобщо не са бутали настройките а само мятат. За различните ситуации има различни настройчици, които трябва да се пипнат за да се оптимизира машината.
Ако искаш обадете се да дойда. :)

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
« Отговор #2 -: Март 12, 2015, 10:01:14 pm »
Теста за да е реален, направете 3 полоси метър на 10 метра оградени със сезал. Всяка машина си минава по полосата маркира и определя сигналите и ги изкарва, като се гледа кой как ги е определил. На третата полоса минават и двете машини, като всяка си маркира сигналите и ги определя, след това се копват и се сравнява. Накрая всеки минава по полосата на другия и търси и определя изтървани сигнали.
Не знам дали ми се разбира какво имам предвид, но на времето като нямах пари и много се чудех дали да тръшна пари за друга антена по подобен метод съм ги сравнявал, за да добия представа коя е по-добрата.
Полосите може да се разграфят на квадранти и сигналите да се маркират на предварително направена схема на лист, та да не може втория да вижда маркираните сигнали на предния и да сапунисва там, докато не докара сигнал.
Голяма играчка е, но ако търсиш безпристрастната истина, това е метода. :)

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #3 -: Март 13, 2015, 05:43:12 pm »
Колега земпар етрака е с твоите настроики а относно теста ще е реален хваща сигнал етрака пробва се с гъдулката и обратното на непоставени сигнали,та да видим коя как ще ги чува доколкото знам етрака даже не хваща някои цветове

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 738
« Отговор #4 -: Март 13, 2015, 05:55:39 pm »
Колега земпар етрака е с твоите настроики а относно теста ще е реален хваща сигнал етрака пробва се с гъдулката и обратното на непоставени сигнали,та да видим коя как ще ги чува доколкото знам етрака даже не хваща някои цветове

:o
Колега нещо не се развиваш нормално  ???
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #5 -: Март 13, 2015, 05:57:19 pm »
Така ти се ще ама...

Неактивен ujasaa

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #6 -: Март 13, 2015, 07:06:34 pm »
кога ще ги направи те. тези тестове че ще е много интересно да се види реално   старата бг гъдулка и етрака.много ще е интересно направо нямам търпение как то и много други колеги предполагам .

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #7 -: Март 13, 2015, 07:28:35 pm »
Елате на сбирката да направим теста.
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #8 -: Март 13, 2015, 07:53:53 pm »
Само едно не разбирам защо ще правиш тестове с гъдулка и Minelab E-Trac, като мислиш че гъдулката е по добра .Стига с тия глупости бре,някаква дървения изядена от дървояди  и когато и където си иска работи СУПЕР, но като рече не работи и не работи .Е това е разликата ,че съм имал колеги като теб където като отиде на обекта и види че инструмента му не свири ,го сгъва на бързо и ляга в колата да спи .Не само ти си виждал такива бангии
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #9 -: Март 13, 2015, 07:55:40 pm »
Навит съм ztec да не се получат изненади

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #10 -: Март 13, 2015, 08:01:11 pm »
Колега nasko аз предварително нищо не съм казал коя ще бие и не е редно без да е тествано но като те гледам много подценяваш и малоуважаваш гъдулките

Неактивен ztec

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
« Отговор #11 -: Март 13, 2015, 08:28:37 pm »
Навит съм ztec да не се получат изненади

Какво се спори тука.
На сбирката ще има доста апарати и може да се тества кой както иска.
Например ако някой иска да види силата на xp goldmaxx на драго сърце ще му дам да потърси с него.
Teknetics T2 Classic
XP Gold MAXX Power V4

Неактивен нерон

• Старши потребител
« Отговор #12 -: Март 13, 2015, 10:10:54 pm »
Добри ли са хр-to колега?

Неактивен Mladencho

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 634
« Отговор #13 -: Март 13, 2015, 11:58:52 pm »
Добри ли са хр-to колега?
Многоо...   Особено този модел с който работи колегата.
"Животът на човекът е това,което той сам мисли за него"  -  Марк Аврелий

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 424
« Отговор #14 -: Март 14, 2015, 05:42:48 am »
Колега nasko аз предварително нищо не съм казал коя ще бие и не е редно без да е тествано но като те гледам много подценяваш и малоуважаваш гъдулките
Колега аз гъдулките не ги подценявам само казвам, че не стават да работиш с тях на всякъде както с E-Trac.Има региони в България където не се работи въобще с гъдулки по една единствена причина просто там не работят .А има други като Североизточна България където 60-70% от колегите работят с тях защото са дълбоки .
Друго да те попитам предполагам че теста ще е само дълбочинен тестове за дискриминация и пробиване на керамики гранит няма да правите нали  ;D
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината