0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Колеги дайте съвет кой апарат може да засече златно синджирче около 20 гр примерно и изобщо има ли такъв който да го засича на поне 10см в пясъка на плажа? Правихме тестове с моят гарет ат про с ескалибур 3 със деос и с рдин уайт, нито един не го хваща на повече от 3/4 см!!! Някой правил ли е тест подобен на този и има ли по добри резултати и с каква машина?? Благодаря предварително.
Благодаря araman и въпреки вдичко ще се окажат прави по опитните колеги с които търкаме по плажа и във водата. Интересно е че намираме сребърни синджири и гривни ,но златни никой не намира! Айде аз съм новобранец и търкам от пролета, но колегите са много по опитни стари иманяри и ми казват няма хващане на златен синсжир!
Учудвам се че Деуса не го е хванал. Може би не е бил с правилните настройки или на най-високата честота.Ориентирай се към бърз детектор на висока честота и с по-малка сонда.Трябва да може поне така да го засича: https://www.youtube.com/watch?v=MSOoHSqMSVU
За чуването,чува ги то и АТ ПРО ги чува,но за такъв предмет не може да се говори за дълбочини.Повечето апарати въобще не ги чуват...Пако търси и във водата,което съвсем затруднява задачата по избора.