Автор Тема: BLISSTOOL предизвиква Nexus и Golden Mask, 08.06.2014, ПЕРЕГРУЗКА, гр. Пловдив.  (Прочетена 40599 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен petar-pz

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
на 6,4.просто исползвах една настройка.за мен това е тест.настройваш и тръгваш.но ако изключим медала,той беше на по дълбоко и на другите честоти щеше да ги хване без проблем.пак казвам че почвата не беше толкова тежка.

Неактивен alan

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
  • Прогонен
От видеотата става ясно, че Марчев освен, че не му става бангията "бастун говедарка" или как там се казваше, ами и не може да търси, не взема от дума и е по-инат от магаре на шоп.
До болка са ми познати проблемите с неговите по-стари модели говедарки.

колага защо кастрите всички БГ апарати?  кого заблуждавате?  ако блистол не ства  американците да не пасат трева? че се продава във келико.    даже и във турция е известен,  непишете  злобни мисли  ;)  конкуренция има  дори и да си женен пак има конкуренция колега  :)
Прогонен за дублиране на регистрацията

Активен borisla123

• Старши потребител
  • Публикации: 377
Никой не е кастрил всички бг апарати. Кастрим тия дето не стават и ти точно за тях се захвана.Да не би да си ги ползвал,защото аз съм ги виждал на живо и знам за какво става въпрос. Точно за това са тия форуми за да се осведомяват хората и да не си дават парите на вятъра.

Активен borisla123

• Старши потребител
  • Публикации: 377
Имах предвид блисмула и хектора

Неактивен alan

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
  • Прогонен
Имах предвид блисмула и хектора
  може и да си прав  но не точно аз за сега съм доволен за блистол не знам ама щом е напред с материяла и го търсят от америка  не мисля че е зле. има доста по големи тояги хора които продават и въобще не са присъствали нито на събор нито никъде за тях какво да кажем?  гледах едни за по 200лв от неизвести скатавки, обаждам се исках да тестваме  човека вика  неможе. Е?   та тъка вариянти всякакви
Прогонен за дублиране на регистрацията