Автор Тема: може ли някои да даде повече информация за този урет кои ги произвежда  (Прочетена 4047 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Definitelyhot

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 37
Колега пиши на човекът, който е пуснал клиповете. Влез и му изпиши името в търсачката на вбокс transporterkn или от клипът директно. Клипът е от 2011 година, не питай нас, а този който го е качил. Ако някой колега го разпознава нека ти каже какъв уреД е това
Така малко като реклама излиза :)
Който търси - намира

Неактивен dakata931

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 8
писал сьм му явно отдавна не влиза пьк закаква реклама ми говориш след като фотумьт е саздаден за обмяна на имформация за детектори и опит за теб знам че неможеш да ми отговориш нямаш нито едно от двете поздрави  :)

Неактивен Definitelyhot

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 37
Дака, човекът качил клиповете последно е влизал снощи в 22:30. Аз ти давам съвет. Както виждаш съм написал, ако някой колега знае да ти отговори. Поздрави  :)
Който търси - намира

Неактивен dakata931

• Нов потребител
  • *
пишеш ми простотии за рекламации да не питам мисля че тук споделяме мнение кои утрет е по добър кои утет да си вземем кои как работи ....... това за теб ако е рекламация ума админ които чете всичко ако сметне че има нещо нередно да я изтрие  :)

Неактивен niki3

• Старши потребител
  • Публикации: 397
Предполагам да е Мохаремка и по-звука е същия а и тя е способна на такива испитания .
Който търси може и да намери!Който не търси нема как да намери

Неактивен stan960

• Ветеран
  • Публикации: 934
пишеш ми простотии за рекламации да не питам мисля че тук споделяме мнение кои утрет е по добър кои утет да си вземем кои как работи ....... това за теб ако е рекламация ума админ които чете всичко ако сметне че има нещо нередно да я изтрие  :)
- Дава ти насока по приятелски щото мое да е новобранец у Форума както и ти като гледам числото на постовете ви но поне знае че тука говорим за уреДи -уреТ-рите са при докторите-уролози -Доколкото виждам от клипа и по начина по който се прави теста със керемиди,камъни и т.н.  мисля че това е ПИРАТ на Наско -Тогавъшните модели бяха по различни от сегашните по вид..........................................
« Последна редакция: Юни 04, 2014, 11:01:36 pm от stan960 »

Неактивен търсач

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 26
постовете из форумите и търсенето нямат нищо общо

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 810
Мохаремка или  Ваве.Правя  изводи  от  вида   на  кабела  на  антената.

Неактивен dakata931

• Нов потребител
  • *
и аз несъм кои знаи какъв разбирач ако съм обидил някои с нешто извинявам се просто ме подразни това за рекламацията мерси много за информацията  :)

Активен borisla123

• Старши потребител
  • Публикации: 377
Бая дълбоко хваща тоя уред. Това да не е Антоновка