Автор Тема: Металдетектори Мохарем  (Прочетена 201139 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен laki

• Тестова група
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 799
Re: Металдетектори Мохарем
« Отговор #60 -: Февруари 28, 2012, 11:04:34 am »
Човек  ,този  КИТ  на  пирата 2в 1  дето  всички го отваряхте  и чавьркахте-вие  си  го  препродавахте  един на друг ,смяташ  ли  ,че  е  работил  коректно.Тази  летва  станимирката сьм  я  имал  5 -пет - години  и сега  разбирам  че  сьм  си губил  времето - пет  години в туризьм .Но  нека  да не спорим.Темата  е  за мохарем-апарат ,който  лично  аз  харесвам.

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 421
« Отговор #61 -: Февруари 28, 2012, 12:24:38 pm »
Човека защо да не е прав.Пробвал съм на джоб ГМ3,Пират 2 в 1 и две гъдулки.Теста е правен така че да има някоя друга керамика около монетата.
И така 1 лев на 18 см:
Пирата на 0 дискриминация я лови.На ниво 5 няма никой или понякога дава сигнал в едната посока.
ГМ3 на нормална дискриминация сигнал в двете посоки(копаем),на фул дискриминация сигнал в едната посока или няма сигнал(като пирата).
Едната гъдулка (разградска) и тя като пирата.
Другата гъдулка (станимирка) цвят в всички посоки(копаем).
И така 1 лев на 18 см
е това е тест а не 1 лев на 40см. да ама на речен пясък и то сух
Е ТОВА Е РЕАЛНОСТА   ;D
« Последна редакция: Март 06, 2012, 10:54:10 am от zempar »
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината

Активен nnasskoo

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 398
  • PULSE
« Отговор #62 -: Февруари 28, 2012, 04:25:45 pm »
Човек  ,този  КИТ  на  пирата 2в 1  дето  всички го отваряхте  и чавьркахте-вие  си  го  препродавахте  един на друг ,смяташ  ли  ,че  е  работил  коректно.
Теста не е правен с въпросния кит,а с машина която не е отваряна и  е с дд32 см.
За кита съм броил 200 лв така че мога да си ровичкам вътре колкото си искам.
Това че го отварям си е на моя отговорност и не съм имал претенции към Наско Пирата.
Споделям за този тест защото някои хора се чудят как така машина (няма значение каква) не може  да хване един лев на 15 см.Ами оказа че е възможно.
Теста е сравнителен между машини така че ако си запознат с тяхната работа
сам ще си направиш изводите.
Металотърсачите индуктивен баланс имат лимит и това цялата истина.Най дълбоките машини са с ОО антена и са резонансни,но това че е дълбока не я
прави ефективна.Има още много други фактори които определят ефективността на детектора.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #63 -: Февруари 28, 2012, 04:36:04 pm »
Човека защо да не е прав.Пробвал съм на джоб ГМ3,Пират 2 в 1 и две гъдулки.Теста е правен да има някоя друга керамика около монетата.
И така 1 лев на 18 см:
Пирата на 0 дискриминация я лови.На ниво 5 няма никой или понякога дава сигнал в едната посока.
ГМ3 на нормална дискриминация сигнал в двете посоки(копаем),на фул дискриминация сигнал в едната посока или няма сигнал(като пирата).
Едната гъдулка (разградска) и тя като пирата.
Другата гъдулка (станимирка) цвят в всички посоки(копаем).

Еее, това е друго, мислех че говорим за нормална почва. Ако е за минерализирана - има места където един лев няма да го хване и на десет сантиметра. Но все пак темата е за апаратите на Мохарем, нека тук да обсъждаме само тях че много отидохме към офтопика
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен цезар 2

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #64 -: Август 28, 2012, 10:11:44 pm »
Здравей Мохареме , може ли да те помоля за някакъв телефон за връзка с теб .Благодаря!

Неактивен vesko

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 50
« Отговор #65 -: Август 29, 2012, 09:13:52 pm »
на лични

Неактивен марица80

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 65
« Отговор #66 -: Октомври 05, 2012, 05:38:17 pm »
да споделя и аз две три думи за мохаремката с която се сдобих на скоро.... с трите копчета е модела с 28 антена направих вече два излета с нея и макар на някои хора да им се струват малко за да добиеш престава за даден апарат аз смея да твърдя че ми бяха достатъчни да си създам собствено мнение за апарата... първо впечатление много стабилен и тих апарат  перфектна дискриминация като за роден апарат, дълбочини не ми се коментират защото винаги съм твърдял и продължавам да го твърдя, че на ход работим на 18-20 см за монетка с големината на 10 ст

Неактивен maximus_kn

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
« Отговор #67 -: Октомври 05, 2012, 08:54:37 pm »
Късметлия
Максимус Децимус Меридиус - Чест и сила!

Неактивен PETRONIY

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #68 -: Октомври 14, 2012, 03:29:16 pm »
Колега,Марица-писал съм ти на лични,,ако може ,да хвърлиш едно..око..

Неактивен maximus_kn

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
« Отговор #69 -: Ноември 10, 2012, 10:46:08 pm »
да споделя и аз две три думи за мохаремката с която се сдобих на скоро.... с трите копчета е модела с 28 антена направих вече два излета с нея и макар на някои хора да им се струват малко за да добиеш престава за даден апарат аз смея да твърдя че ми бяха достатъчни да си създам собствено мнение за апарата... първо впечатление много стабилен и тих апарат  перфектна дискриминация като за роден апарат, дълбочини не ми се коментират защото винаги съм твърдял и продължавам да го твърдя, че на ход работим на 18-20 см за монетка с големината на 10 ст

От 6 години работя само с уреди на Мохарем. Имам 3 различни модела. Мога да кажа,че наистина са спокойни и добри. Скоро получих най-новото му творение . Това момче не спира с приятните изненади. Ако някой иска,може да дойде и да тества. Пазя първия апарат от преди 6 години,имам и един на 2 години и последния,който е на по-малко от месец.
Максимус Децимус Меридиус - Чест и сила!

Неактивен loti1976

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 52
« Отговор #70 -: Февруари 06, 2013, 11:37:59 pm »
Да споделя и аз.имам F5-мой познат дойде ,със мохаремка със 3 копчета.и какво да ви кажа, умрях от срам с моя фишер .Мохаремката извади по добра дълбочина, и дискреминация.Вчера продадох фишера.и днес поръчах от Мохарем.Момчето каза до 4-5 дни ще го имам.

Неактивен wave

• Производители
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 328
    • Wave metaldetektors
« Отговор #71 -: Февруари 07, 2013, 07:55:15 am »
Фишер F5 е детска играчка ,всеки български уред е много по-добър от него.
КОГАТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ!
https://metaldetector-bg.com/

lamas

• Гост
« Отговор #72 -: Февруари 07, 2013, 08:02:51 am »
Фишер F5 е детска играчка ,всеки български уред е много по-добър от него.

:o :o :o

lamas

• Гост
« Отговор #73 -: Февруари 07, 2013, 08:07:23 am »
.Мохаремката извади по добра дискреминация.
Спрямо ф5

:D :D :D

Неактивен nasko75

• Старши потребител
  • Публикации: 421
« Отговор #74 -: Февруари 07, 2013, 08:48:59 am »
Да споделя и аз.имам F5-мой познат дойде ,със мохаремка със 3 копчета.и какво да ви кажа, умрях от срам с моя фишер .Мохаремката извади по добра дълбочина, и дискреминация.Вчера продадох фишера.и днес поръчах от Мохарем.Момчето каза до 4-5 дни ще го имам.
ОПА ОПА по кротко не с рого за дълбочината да ама за дискриминацията  ;)
КОЙТО ТЪРСИ - НАМИРА / това е истината