0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Човека защо да не е прав.Пробвал съм на джоб ГМ3,Пират 2 в 1 и две гъдулки.Теста е правен така че да има някоя друга керамика около монетата.И така 1 лев на 18 см:Пирата на 0 дискриминация я лови.На ниво 5 няма никой или понякога дава сигнал в едната посока.ГМ3 на нормална дискриминация сигнал в двете посоки(копаем),на фул дискриминация сигнал в едната посока или няма сигнал(като пирата).Едната гъдулка (разградска) и тя като пирата.Другата гъдулка (станимирка) цвят в всички посоки(копаем).
Човек ,този КИТ на пирата 2в 1 дето всички го отваряхте и чавьркахте-вие си го препродавахте един на друг ,смяташ ли ,че е работил коректно.
Човека защо да не е прав.Пробвал съм на джоб ГМ3,Пират 2 в 1 и две гъдулки.Теста е правен да има някоя друга керамика около монетата.И така 1 лев на 18 см:Пирата на 0 дискриминация я лови.На ниво 5 няма никой или понякога дава сигнал в едната посока.ГМ3 на нормална дискриминация сигнал в двете посоки(копаем),на фул дискриминация сигнал в едната посока или няма сигнал(като пирата).Едната гъдулка (разградска) и тя като пирата.Другата гъдулка (станимирка) цвят в всички посоки(копаем).
да споделя и аз две три думи за мохаремката с която се сдобих на скоро.... с трите копчета е модела с 28 антена направих вече два излета с нея и макар на някои хора да им се струват малко за да добиеш престава за даден апарат аз смея да твърдя че ми бяха достатъчни да си създам собствено мнение за апарата... първо впечатление много стабилен и тих апарат перфектна дискриминация като за роден апарат, дълбочини не ми се коментират защото винаги съм твърдял и продължавам да го твърдя, че на ход работим на 18-20 см за монетка с големината на 10 ст
Фишер F5 е детска играчка ,всеки български уред е много по-добър от него.
.Мохаремката извади по добра дискреминация. Спрямо ф5
Да споделя и аз.имам F5-мой познат дойде ,със мохаремка със 3 копчета.и какво да ви кажа, умрях от срам с моя фишер .Мохаремката извади по добра дълбочина, и дискреминация.Вчера продадох фишера.и днес поръчах от Мохарем.Момчето каза до 4-5 дни ще го имам.