Автор Тема: Металдетектори Мохарем  (Прочетена 198383 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен comander

• Напреднал потребител
  • Публикации: 169
Re: Металдетектори Мохарем
« Отговор #210 -: Април 09, 2019, 09:22:39 am »
Според клиповете ми става ясно че на метър трябва да се мята поне седем пъти ,първите три за регистриране на сигнал а останалите за евентуална дискриминация ....

Неактивен Filip ll

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 54
« Отговор #211 -: Април 09, 2019, 10:25:32 am »
Това на ход няма да се спре никога .гледам едно сапунисване .единствно  мохаремката мина .бързо .и за мен беше   N1.

Неактивен zaharixxx@abv.bg

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #212 -: Април 09, 2019, 05:17:07 pm »
Благодаря ти колега Filip
Яд ме е като гледам сега видеото можех поне още два сигнала да дам но бях доста притеснен и за първи път се пускам на тестове които са толкова близо до реално търсене но си чувах сигналите без абсолютно никакво сапунисване и незнам дали чу на записа аз определих точно гърнето че е голям цветен сигнал който сигнал чувах с голяма зона и още 40 см отгоре
Тоест това за което е предназначен уреда оценката му може да бъде само 6  :) :) :)
Най важното е че имаше емоция в изобилие добра организация и добри приятели почвам усилени тренировки за Септември  :) :) :)

Неактивен odins-

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 291
  • xp deus,mikron 110
« Отговор #213 -: Април 09, 2019, 06:02:08 pm »
Сещам се на едно събиране един колега дойде с мохарем и си носеще паве да ни покаже че това е топ детектора,да проби павето но същото го направиха и други две марки,разликата беше че другите две успяха да имат дискримина ция а мохарема всичко свиреше цвят,след някоя и друга година пак на сбирка производителя беше си донесъл разни камънаци да покаже как пробива,същото го направи и трета марка детектори,действително апарата е доста добър и ми хареса особено заради ниската си цена и добрата работа,но категорично не е най добрия

Неактивен nikola.zhelev

• Напреднал потребител
  • Публикации: 246
« Отговор #214 -: Април 10, 2019, 09:48:07 am »
колега odins релакса това му е хубавото че на тежки почви не изчернява цветните сигнали в дълбочина а с другите детектори с който съм работил съм вадил много черни сигнали като цвят,и релакса си има тънкости поне 3 месеца трябва да работииш с него за да мо хванеш тънкостите, скоро излизахме с един колега да потъркаме и си направихме един тест под три дебели римски тухли слагаме стара монета колкото 10ст.релакса я чува идеално а соверена въобще не я отрази това е от мен поздрави.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
« Отговор #215 -: Април 10, 2019, 07:49:55 pm »
колега odins релакса това му е хубавото че на тежки почви не изчернява цветните сигнали в дълбочина а с другите детектори с който съм работил съм вадил много черни сигнали като цвят,и релакса си има тънкости поне 3 месеца трябва да работииш с него за да мо хванеш тънкостите, скоро излизахме с един колега да потъркаме и си направихме един тест под три дебели римски тухли слагаме стара монета колкото 10ст.релакса я чува идеално а соверена въобще не я отрази това е от мен поздрави.

Значи в последно време чета тук суперлативи и на няколко пъти срещам - как въпросният металдетектор работи много по добре в сравнение с много други металдетектори. Добре, де хайде напишете кои са тези ' други детектори '.Spectra V3, Gold Bug, Eureka Gold, E-Trac , Tesoro Lobo?
Аз никога няма да се заблудя, но така представена информацията е много подвеждаща за начинаещи колеги.

Неактивен taranti

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
  • Прогонен
« Отговор #216 -: Април 10, 2019, 08:57:13 pm »
Ако не ти харесва , недей да четеш . Ако имате нещо против въпросния производител , изтрийте му темата . Ако искаш да сравниш, лично, други металдетектори с неговия , обади му се и си уговори среща и ги сравнете . Аз следя темата , защото работя с Relax и ме интересува развитието на този детектор . А теб , като не те интересува , не я чети .

Неактивен Filip ll

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 54
« Отговор #217 -: Април 10, 2019, 09:12:03 pm »
Коя друга фабрична  машина работи на тежк почва на дискриминация.като  например мохаремката на дискриминация 6.всички други работят на АЛ Метал.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #218 -: Април 10, 2019, 09:44:00 pm »
Ако не ти харесва , недей да четеш . Ако имате нещо против въпросния производител , изтрийте му темата . Ако искаш да сравниш, лично, други металдетектори с неговия , обади му се и си уговори среща и ги сравнете . Аз следя темата , защото работя с Relax и ме интересува развитието на този детектор . А теб , като не те интересува , не я чети .

Само да поясня,че тук сте на гости и  на 2 поста , така че не ми налагайте условия аз какво да правя.
Първият ви пост беше да обявите, че има фен група на Релакс във Фейсбук, а на втория - скачате директно с бутоните
И не се познаваме, за да ми пишете на 'ти' .
И аз следя темата и в последно време освен реклама и хвалби нищо смислено  не съм прочел за самия металдетектор.
Лично мен въобще не ме интересува да сравнявам Мохарем с други металдетектори.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #219 -: Април 10, 2019, 09:56:39 pm »

Току що сравних айпито ви уважаеми потребителю  taranti в нашата база от данни.
Оказа се ,че се дублира с айпито на друг потребител, който също живо се интересува от металдетектори Мохарем.
Според правилата на форума се считайте за отстранен и вие и вашето второ аз.
Ще помоля и колегите от администрацията да потвърдят написаното от мен.

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #220 -: Април 10, 2019, 10:12:22 pm »
Коя друга фабрична  машина работи на тежк почва на дискриминация.като  например мохаремката на дискриминация 6.всички други работят на АЛ Метал.

Minelab Eureka Gold
Spectra V3

Лично за тези металдетектори имам наблюдения. Предполагам има и други, ако колеги имат наблюдения нека да се включат.

Неактивен odins-

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 291
  • xp deus,mikron 110
« Отговор #221 -: Април 10, 2019, 10:54:30 pm »
Етрак,Деус и АТ Голд са детекторите който споменавам в предния си пост.

traper2504

• Гост
« Отговор #222 -: Април 10, 2019, 11:11:05 pm »
Що Фишера ф75 не работи ли на орудено , че ази тука ми се надуха тъпанчетата от кви ли не бангии а желязната руда я намирам и с просто око??? :D

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #223 -: Април 11, 2019, 04:34:44 pm »
Виждам че колегата е сложил малко ред в темата. То бива да се регнеш само да хвалиш нещо, ама да учиш администратора какво да чете и какво не това вече е прекалено.
На Мохарем сме дали рамо още със старта на форума и мисля че подобни опълченци само му правят лоша услуга.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори