Автор Тема: Металдетектори Мохарем  (Прочетена 186527 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Бумбар

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 53
Re: Металдетектори Мохарем
« Отговор #195 -: Април 04, 2019, 02:52:37 pm »
Много ти благодаря колега за отговора ще се доверя на твоето мнение👍

Неактивен Filip ll

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 54
« Отговор #196 -: Април 04, 2019, 05:41:18 pm »
Аз пък колега бумбър ще ти кажа че на твоите колеги тук в форума .вече грам не вярвам .дет смениха хиляди детектори .и винаги кат вземе нов детектор почват се едни хвалби колко бил добър .а след няколко месеца  обръщат палачинката .вече е наи лошият . и нищо не ставало от него .

Неактивен aleksei912

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #197 -: Април 04, 2019, 06:24:37 pm »
Колега Бумбар 38см е най голямата антена за РЕЛАКСА
В момента аз работя с такава няма да споменавам дълбочини защото ще стане пак единспор :)
Но само щети кажа че апарата е супер за дълбочина и с супер спокоен перфектна изработка е новия модел на Мохарем
в който най-нов модел е вкарал извънземни технологии,малко разработки на наса и НАЙ-НОВИЯ АПАРАТ  на мохарем е осветен лично от папата.и лови на 28 метра дълбоко,и вече дискриминара абсолютно всичко-дърво,пластамаса и т.н.

Неактивен nikola.zhelev

• Напреднал потребител
  • Публикации: 243
« Отговор #198 -: Април 06, 2019, 07:26:51 pm »
ще помоля колеги който даже не са виждали металодетектор на мохарем да не изказват мнение, затова съм сменил над 10 машини и съм потрошил една камара пари за да разбера кой е най добрия детектор за български почви като дълбочина и дискриминация  поздрави на всички.

traper2504

• Гост
« Отговор #199 -: Април 06, 2019, 09:23:20 pm »
Аз пък се зарекох никога повече Бг. бангия............ ;)

Неактивен zaharixxx@abv.bg

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #200 -: Април 07, 2019, 04:12:03 pm »
Колеги да ми е честито ТРЕТОТО място на състезанието което се проведе в Пловдив в Събота
Да се надяваме следващото състезание да не съм сам с РЕЛАКСА и да дадем още по добри резултати
Благодаря на организаторите и направих още много запознанства които ще са ми от полза
Релакса се представи уникално на тестовете които проведохме след състезанието които бяха в страничен джоб на трап
Няма да споменавам дълбочини да не стават дразги ако желаят някои колеги които присъстваха нека пишат впечатленията си
Още един път казвам това е просто хоби наслаждавайте се и си помагай те лесно се пише но на терена е друго  :) :) :)

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Публикации: 347
  • Прогонен
« Отговор #201 -: Април 07, 2019, 08:10:21 pm »
Колеги да ми е честито ТРЕТОТО място на състезанието което се проведе в Пловдив в Събота
Да се надяваме следващото състезание да не съм сам с РЕЛАКСА и да дадем още по добри резултати
Благодаря на организаторите и направих още много запознанства които ще са ми от полза
Релакса се представи уникално на тестовете които проведохме след състезанието които бяха в страничен джоб на трап
Няма да споменавам дълбочини да не стават дразги ако желаят някои колеги които присъстваха нека пишат впечатленията си
Още един път казвам това е просто хоби наслаждавайте се и си помагай те лесно се пише но на терена е друго  :) :) :)

Радвам се че се представи добре на тестовете , очакваме те и на следващите които ще се проведат есента.
Максимално се постарахме всичко да е коректно и истинско.
Да запазим историята си.

traper2504

• Гост
« Отговор #202 -: Април 07, 2019, 08:24:51 pm »
Радвам се че се представи добре на тестовете , очакваме те и на следващите които ще се проведат есента.
Максимално се постарахме всичко да е коректно и истинско.
Колега докарай го тука по южното черноморие да го пуснем по моите градинки в Странджа и после пак ще пишем тук за да знаят хората кви са тези български извънземни технологии дето другите тъпи нации не могат да сътворят. ;)

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #203 -: Април 07, 2019, 08:59:46 pm »
Колега докарай го тука по южното черноморие да го пуснем по моите градинки в Странджа и после пак ще пишем тук за да знаят хората кви са тези български извънземни технологии дето другите тъпи нации не могат да сътворят. ;)

Нещо се обърка колега , аз съм от организаторите на тестовете и от българските детектори харесвам работата на NEXUS MP на всякакви терени . Що се отнася до другите български машинки всяка си намира мястото под небето - трябва да се радваме че има толкова много Бг.производители и то на много добри детектори но като всички си имат преимуществата и недостатъците.
За твоя район / всяка година за по 7-8 дена / лично аз съм тествал поне 7 детектора и знам какво работи там , но не си мисли че грунда при теб е много страшен . Има машина с която 1 лев се лови на 43 см. в най-лошите "почви" с 28см. сонда , но не е българска.
Сега за Релакса , колегата знаеше какво прави и извлече може би максимума от детектора , минерализацията на полигона е в средата на скалата на F75.
И за заключение да кажа - Аз избягвам да работя с български детектори не защото не са добри а защото постоянно излизат нови модели и марки чужди машинки и трябва да ги тествам тях .
Да запазим историята си.

Неактивен zaharixxx@abv.bg

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #204 -: Април 08, 2019, 05:09:35 am »
Абсолютно си прав колега има място за всички под небето
И да вярно е познавам машината си добре и взех максимума сега като гледам видеото се чудя защо но оловото и чашата съм казал желязо истината е такава признавам си бях леко пртеснен и имах сценична треска  :) :) :) :)
И ПАК аплодисменти за организаторите

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #205 -: Април 08, 2019, 01:17:56 pm »
Дайте моля линк за видеото ако има,че ми стана интересно.

traper2504

• Гост
« Отговор #207 -: Април 08, 2019, 07:08:13 pm »
Абсолютно си прав колега има място за всички под небето
И да вярно е познавам машината си добре и взех максимума сега като гледам видеото се чудя защо но оловото и чашата съм казал желязо истината е такава признавам си бях леко пртеснен и имах сценична треска  :) :) :) :)
И ПАК аплодисменти за организаторите
За Нексуса е ясно и нямах пред вид него , той е по друга бира. Колега не знам , къде си ги търкалял другите бангии без Нексуса тук , но ако искаш ми се обади другия път щото си има градинки и градинки из Странджа и да види ква дискотека ще си имаме там. И имай пред вид , че първо няма да може бг. бангията да се грундира към земята камо ли 40 те см и левчето да хване , а за камъните не знам , не ми се мисли............
« Последна редакция: Април 08, 2019, 07:11:19 pm от traper2504 »

Неактивен vanbg

• Старши потребител
  • Прогонен
« Отговор #208 -: Април 08, 2019, 09:48:32 pm »
Винаги съм готов за предизвикателства , прати ми на лични един тел. и ще се чуем.
Във вашия район съм по няколко дни през месеците май , юни , септември , октомври и ноември - все ще намеря време да се видим.
Да запазим историята си.

traper2504

• Гост
« Отговор #209 -: Април 09, 2019, 08:41:32 am »
Винаги съм готов за предизвикателства , прати ми на лични един тел. и ще се чуем.
Във вашия район съм по няколко дни през месеците май , юни , септември , октомври и ноември - все ще намеря време да се видим.
Винаги готов , влез в профила и обявата ми има тел. Поздрави!