0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Колега Бумбар 38см е най голямата антена за РЕЛАКСА В момента аз работя с такава няма да споменавам дълбочини защото ще стане пак единспор Но само щети кажа че апарата е супер за дълбочина и с супер спокоен перфектна изработка е новия модел на Мохарем
Колеги да ми е честито ТРЕТОТО място на състезанието което се проведе в Пловдив в СъботаДа се надяваме следващото състезание да не съм сам с РЕЛАКСА и да дадем още по добри резултати Благодаря на организаторите и направих още много запознанства които ще са ми от полза Релакса се представи уникално на тестовете които проведохме след състезанието които бяха в страничен джоб на трапНяма да споменавам дълбочини да не стават дразги ако желаят някои колеги които присъстваха нека пишат впечатленията си Още един път казвам това е просто хоби наслаждавайте се и си помагай те лесно се пише но на терена е друго
Радвам се че се представи добре на тестовете , очакваме те и на следващите които ще се проведат есента. Максимално се постарахме всичко да е коректно и истинско.
Колега докарай го тука по южното черноморие да го пуснем по моите градинки в Странджа и после пак ще пишем тук за да знаят хората кви са тези български извънземни технологии дето другите тъпи нации не могат да сътворят.
Абсолютно си прав колега има място за всички под небето И да вярно е познавам машината си добре и взех максимума сега като гледам видеото се чудя защо но оловото и чашата съм казал желязо истината е такава признавам си бях леко пртеснен и имах сценична треска И ПАК аплодисменти за организаторите
Винаги съм готов за предизвикателства , прати ми на лични един тел. и ще се чуем.Във вашия район съм по няколко дни през месеците май , юни , септември , октомври и ноември - все ще намеря време да се видим.