Автор Тема: Какви батерии за Garrett ace 250, 350  (Прочетена 6397 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Lidkin

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
Какви батерии за Garrett ace 250, 350
« -: Октомври 11, 2011, 02:33:47 pm »
Здравейте, имам два въпроса,  какви акумулаторни батерии да се ползват, 5 по 1.2V, 6 по 1.2V , и имали вероятност да изгоря захранването? Ще се промени ли нещо в работата на Garretta?

Мисълта ми беше, да сложа 5 или 6 батерии 1.2V за да компенсирам тези от 1.5V , които са 6V-6.3V общо, а 4 по 1.2V са 4.8V(или заредени 5.4-5.6V). Искам да не купувам постоянно батерии, а да сложа акумулаторни.
Мисля, че ще е полезно за доста хора, все пак този МД е много разпространен.

Благодаря предварително и поздрави!

.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
Re: Какви батерии за Garrett ace 250, 350
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2011, 03:05:50 pm »
Със стандартните батерии 250-а издържа 2-3 дена,4е и пове4е яко търкане.Захранването на Гарет не е болка за умиране,виж дискрим.и донякъде дълбо4ината ако се оптимизират 6те се полу4и съвсем друга картинка,ама нейсе  :(

Неактивен phoenix

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 420
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2011, 03:25:52 pm »
този модел е с доста кадърно захранване и няма никакъв проблем да си сложиш 4 по 1.2 и машинката си работи точно както работи и с 4 х 1.5 , понеже вътре си има преобразовател на напрежение което 'повдига' напрежението на 10-12 волта, след което следва стабилизатори на 8 волта за аналоговата част и друг стабилизатор на 5 волта за цифровата , така че входното напрежение не е  критично.

единствено трябва да се внимава да не останеш без батерия по средата на деня ;) , щот кат ти падне показанието на един сегмент по дисплея работата е невъзможна започва да пищи непрекъснато. С акомулаторни 2600мА дурасел забравям кога за последно съм зареждал :)   понеже не обикалям много
Само слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Неактивен Lidkin

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2011, 06:00:05 pm »
Ползвал съм 250-то доста време, скоро се сдобих и с Euro Ace и GTI2500, на 250 съм сложил 2500мАh- 4бр. и след падането на първия и втория сигмент на нивото им, много бързо се влушават нещата(пищи та се къса ;D)за няма и час падат и другите сигменти, а с дурасел няма проблем. Може и аз да съм попаднал на некачествени батерии (sanyo 2500mAh), но не издържат много време, при обща работа от 5-6 часа пада първия сигмент и час след това, втория.

...виж дискрим.и донякъде дълбо4ината ако се оптимизират 6те се полу4и съвсем друга картинка,ама нейсе  :(

Даааа, ако знаех как 8), с най-голямо удоволствие ще го барна ;D. Дискрима бива като му свикнеш, но дълбокото... :(. Не е лош уред, лесно се работи с него, бъзо се свиква и е лек, не изморява ръката при продължителна работа.
 Никой ли не се е занимавал с доработка на този модел?- Без излишни коментари, които се очакват! ;D

Неактивен phoenix

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 420
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2011, 06:32:27 pm »
- Без излишни коментари, които се очакват! ;D

обобщено . видима разлика само от дд антена , сефка, мевка, нелка, мелка, самоделка, сделанка от чужда ръка .. всичко друго е козметика.

виждал съм с ръчен грунд-докарва 1 см в граничната зона да не ти свири звета желязо- е има ли смъсъл за един сант и то ако настройката е добра..а ако не е...
виждал съм изведена врътка за дискриминацията- служи да си измества6 сегмента в който попада даден метал, идеята е да се разтегне областа на желязото и да се разграничава желязо от др. желязо, римерно станиола бе6е захвърлен чак към златото и всички сегменти в лево бяха все за желязо , ама с различна структура, обем , маса и още незнам от  квот зависи къде ще попадне..ма има ли пък смисъл..май не

виждал съм изведена врътка за нивото на звука- е те тва е най ценното иначе е лудница , чува се на километър

ако тва е кратко и без спам - здраве му кажи
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 06:36:20 pm от phoenix »
Само слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Неактивен TRAKER

• Ветеран
  • Публикации: 528
  • nobiscum deus
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2011, 07:06:23 pm »
За силата на звука две мнения няма-яко дъни :) Ина4е ако има6 възможност,една СЕФ или НЕЛ(както казва колегата phoenix) антена биха променили доста от показателите на ма6ините