Анкета

Какво ще направите ако извадите златен солид/ауреус?

В 7 дневен срок ще го предам в музея както гласи закона
9 (8.3%)
Ще си го оставя и ще чакам да дойдат бели времена
63 (58.3%)
Веднага ще го продам
16 (14.8%)
Ще го заровя обратно в дупката
10 (9.3%)
Нещо друго (напишете го в темата)
10 (9.3%)

Общ брой гласове: 106

Автор Тема: Анкета - Какво ще направите ако извадите златен солид/ауреус?  (Прочетена 145487 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
намен пък сте ми по-интересни тия дето много се интересувате- какво ще направя,къде и т. н ...дали вие не сте ушета ?Прав е човека,римската каса е най-сигурна...
Спри да се чудиш и спи спокойно, не ушета, ами направо уши сме.
То и аз се чудя, кой ли от възкръсналите си, но ще се разбере рано или късно ;)

Неактивен maas7eer

• Напреднал потребител
  • Публикации: 186
Гласувал съм ,че ако намеря ще го заровя с една подробност ,по-дълбоко.Ако някой очаква да се почнат едни излияния кой колко е извадил и какво, се е пообъркал.Не виждам защо отговорилите по този начин трябва да са ушета,напротив настояването за повече подробности буди съмнения.

Неактивен rupko

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 9
Спри да се чудиш и спи спокойно, не ушета, ами направо уши сме.
То и аз се чудя, кой ли от възкръсналите си, но ще се разбере рано или късно ;)
[/quote]     Не исках  да влизам в обяснения, но съм длъжен да отговоря на   Zempar -отговорих на за даден въпрос с един от възможните посочени отговори , не съм искал да обиждам никой,а и не съм обидил никой ,но не желая някой си    да ми слага етикет , нито ме познавате нито пък искам и да ви зная,това е форум не да се правим на мъжкари ,а да си помагаме и да обменяме информация,нали така...нямам притеснения че ще ме разконспирирате ,не съм от големите драскачи точно по тази причина .
« Последна редакция: Февруари 23, 2014, 04:20:45 pm от rupko »

Неактивен zempar

• Главен модератор
  • Ветеран
  • Публикации: 2201
Казваш, че не си искал никого да засегнеш, но това не означава, че не си. Със поставането на етикети "ушета" ти пръв започна, а когато теб те определят ти е неприятно >:(
Да спрем със спама и по темата моля. В последствие ще разчистя темата.