Анкета

Какво ще направите ако извадите златен солид/ауреус?

В 7 дневен срок ще го предам в музея както гласи закона
9 (8.3%)
Ще си го оставя и ще чакам да дойдат бели времена
63 (58.3%)
Веднага ще го продам
16 (14.8%)
Ще го заровя обратно в дупката
10 (9.3%)
Нещо друго (напишете го в темата)
10 (9.3%)

Общ брой гласове: 106

Автор Тема: Анкета - Какво ще направите ако извадите златен солид/ауреус?  (Прочетена 145482 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3203
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
На пръв поглед леко провокационна анкета. Но всъщност много важна и сериозна, тъй като ще покаже нагласите в нашите среди към сегашната действителност.
ВНИМАНИЕ, ЗА ДА Е ПО-ИНТЕРЕСНО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНКЕТАТА ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ ТОЧНО СЛЕД 30 ДНИ
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Affazel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 215
Интересна анкета!Ако някои даде отметка срещу вариянт 1но "В 7 дневен срок ще го предам в музея както гласи закона" Предлагам да мине под "детектор на лъжата".Не че се съмнявам,просто за да е по-сигорно :D :D

Неактивен clavdii_gotski

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 118
  • minelab gpx 5000
Аз бих си го прибрал в личната колекция понеже знам реакцията на музейните или бих го предал в музей на друг град.

Неактивен sekirata

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
запазвам го за себе си,музеите си имат достатачно ;D

Неактивен petar-pz

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
айде и един честен отговор,ще му намеря хубав пазар и ще го продам.

Неактивен ceco160

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 96
Ще има танци и яка повта  ;D ;D ;D ;D .

Неактивен Sprite

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 28
Оставял съм тремис в музея за откупка. След като мина комисията от София ми го върнаха...."имали такива и не представлявал интерес".......

Неактивен Affazel

• Напреднал потребител
  • Публикации: 215
Оставял съм тремис в музея за откупка. След като мина комисията от София ми го върнаха...."имали такива и не представлявал интерес".......
Евалаа!!!

Неактивен penzata

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 65
Ще има танци и яка повта  ;D ;D ;D ;D .

Уискито ще е с черен етикет а момите с червени прашки. 8) 8) 8)
I am Proximo, and for the next few days - which will be the last of your miserable lives - I will be closer to you than that bitch of a mother that brought you screaming into this world!

Неактивен sekirata

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
еми като не представляват интерес за тях кво са ни погнали да ни ги оставят на нас ние имаме интерес ;D

Неактивен odins-

• Тестова група
  • Старши потребител
  • *
  • Публикации: 291
  • xp deus,mikron 110
трябваше да го подариш,тогава щяха да проявят итерес

Неактивен Джони

• Ветеран
  • Публикации: 1395
  • Таен агент с АКА Сигнум MFT
И аз искам да бъда честна. Ако е нещо тривиално, ще го прадам. Ако е нещо много рядко, ще го задържа за някакви имагинерни по-добри времена, когато цената му в България няма да е толкова ниска заради спекулативния пазар, което пък се дължи на лошия закон. Нямам нищо против музея да ми го откупи за около една четвърт или една трета от цената, но знам, че няма да стане, тъй че....най-вероятно ще отиде в нечий частен джоб. Ако е в български колекционер, ще се чувствам по-добре.
Не съм се нахранила още с патриотизъм,колкото и да ми се иска, тъй че ще послушам стомаха си и тоя на детето си. Съжалявам за вулгарността на последното изречение.
Монетата винаги има две страни.

Неактивен mario321

• Старши потребител
  • Публикации: 352
  • for gold nuggets
и аз да бъда честен ще го продам срещу добра оферта 8)

Неактивен borisla123

• Старши потребител
  • Публикации: 375
Със сигурност няма да го предам в музея.  :)  Дори ако са пове4е от една монетите ще ми е по добре.  8)

Неактивен Джони

• Ветеран
  • Публикации: 1395
  • Таен агент с АКА Сигнум MFT
Взе ли си някакъв документ, че тремиса ти е бил върнат от музея? Щото така, според закона си престъпник номер едно. Извинявай, че те разпитвам, но кога става тая работа? След закона Чилова или преди това? И ако е след какво изобщо ти казаха в музея...ей тъй да си го държиш в къщи ли?
Те и тука така върнаха един печат без никакви обяснения, но според мен в случая и музея е в нарушение, и притежателя, втория със сигурност...особено при обиск.
Монетата винаги има две страни.