Автор Тема: Съвети за начинаещи колеги  (Прочетена 119282 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 11
Re: Съвети за начинаещи колеги
« Отговор #90 -: Октомври 01, 2025, 06:00:34 pm »
Вземаха ги,но се оказа, че съм най-големият бандит в държавата. Значи както писах излизам за удоволствие. Давал съм монети, които струват 650евро,730 долара. Това на търг крайна цена по чужди сайтове. Общо 7-8 пъти съм ходил до музея. Предпоследния път ме върнаха, че нямало археолог-беше събота. След половин час минах- един беше навън. Затраях си.
Аз пак ще си излизам,но на музея нищо няма да занеса. По скоро на връщане ще ги хвърля покрай пътя, ако съм намерил нещо.
Да си коректен и да ти се и......рат в лицето не е приятно.
Извинявам се че звучи лично

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
« Отговор #91 -: Октомври 01, 2025, 06:13:50 pm »
За тези 7-8 ходения имам три или четири протоколи. Останалите пъти нямаше отговорника. Не знам. Може да е минала някаква проверка и да е намерено, че не са заприходени. И да са ядосани.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 408
« Отговор #92 -: Октомври 01, 2025, 08:25:30 pm »
Вземаха ги,но се оказа, че съм най-големият бандит в държавата. Значи както писах излизам за удоволствие. Давал съм монети, които струват 650евро,730 долара. Това на търг крайна цена по чужди сайтове. Общо 7-8 пъти съм ходил до музея. Предпоследния път ме върнаха, че нямало археолог-беше събота. След половин час минах- един беше навън. Затраях си.
Аз пак ще си излизам,но на музея нищо няма да занеса. По скоро на връщане ще ги хвърля покрай пътя, ако съм намерил нещо.
Да си коректен и да ти се и......рат в лицето не е приятно.
Извинявам се че звучи лично
ето –пак  :'(  живеете в някаква виртуална реалност . не се намирате на британска територия...кви закони ,кви 5 лева ? се едно ни гледате телевизия , ни слушате радио, и не сте в нета. Мислете ! тука абсолютно всичко е мафия и корупция. Останалата част –около 1,5 - 2 милиона са наивни бачкатори без грам мозък в главътъ . те хрантутят търтеите – всички , които не създават принадена стойност .това е законът на джунглата. С  абсолютно всяко едно действие бачкаторите съдействат на мафията –дали  бачкаш , купуваш храна , плащаш данъци – ти си съучастник на мафията . оти ? –сами се сетете  ;)  Къде се намирате бре ?  пред музея требе да додат няколко патрулки , да ви дръпнат един як кютек , да отнесете ритници с кубинки и да ви седнат с яките си задници на тъпите кратуни.ама и тогава нема да ви доде акъла  ;D

Неактивен binko76

• Нов потребител
  • *
« Отговор #93 -: Октомври 01, 2025, 09:53:17 pm »
Прав си колега. Само, че аз съм си малко наивен. И се опитвам да спазвам някакви правила в жалкия си живот. Стига толкова писане, ракията се затопли.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 408
« Отговор #94 -: Октомври 01, 2025, 10:51:19 pm »
не е важно ква ракия цоцаш( кайсиева да е ) –много е важно е с кой си пиеш ракията . днес сирените виха с адска сила. Гответе се за война ( газ, чорапи, наметало ) –всеки ден по сите медии само за дронове  говорят . гледайте Терминатор 1 , 2 , 3 . гледайте ,,Матрицата‘‘ –част 1. Купете си много вода и консерви –цената им ще рипне рязко съвсем скоро . помните ли ,, черните чували нема да стигнат‘‘ ,,яко ще се мре‘‘ , и как Бай Дън секи ден казваше – ,,утре ще нападнат Украйна‘‘ ? https://www.facebook.com/share/p/9UFMdALx2uWZVNGR/  24.02.24г  https://www.youtube.com/shorts/TVEOaVST1bU  фалшив изгрев на слънцето от запад – едно от последните знамения преди денят на стрaшният съд ! руснаци имаха клип за това в тубето , но е изтрит . показаха ми снимки –видян  е в града ми. Говорих с англичани , които бяха дошли в България , 2 дни след като са го видели .те са информирани хора ...и май са чели какво е казала С.Севрюкова