Анкета

Как бихте постъпили, ако криминализират притежанието на металотърсач

Ще протестирам против решението и ще си задържа металотърсача
Ще се примиря с решението и ще се отърва от металотърсача
Ще се отърва от металотърсача
Ще го задържа до по - добри времена
Други

Автор Тема: Криминализиране притежанието на металотърсач  (Прочетена 101981 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен terron

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 42
Re: Криминализиране притежанието на металотърсач
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2013, 09:21:13 pm »
за протест,ще си тарся на воля дано,да се промени в наша полза.успех

Неактивен Джони

• Ветеран
  • Публикации: 1395
  • Таен агент с АКА Сигнум MFT
« Отговор #16 -: Ноември 10, 2013, 10:03:44 pm »
гласувах с първия отговор но според мен докато сме в различни стада ще ни таковат както си искат
Така е..., но май е време да се огледаме и да не търсим стадо,пък камо ли повече, там където ги няма.
Тук не виждам стадо.
Виждам само възмутени от реалностите търсачи, какъвто съм и аз.
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 10:10:01 pm от Джони »
Монетата винаги има две страни.

Неактивен арго

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2013, 10:28:42 pm »
имах идеята че вместо да сме 20 човека на протеста е по добре да сме 2000

Неактивен Джони

• Ветеран
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2013, 10:45:57 pm »
имах идеята че вместо да сме 20 човека на протеста е по добре да сме 2000
На кой протест?

Неактивен stan960

• Ветеран
  • Публикации: 934
« Отговор #19 -: Ноември 10, 2013, 11:58:45 pm »
-Що ли си мисля че май предвъпросът требваше да бъде -За кво криминализиране става на въпрос или просто анкетираме как да охладим опънатите нерви на некой си...................................... :)

Неактивен Джони

• Ветеран
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2013, 01:27:29 am »
Хм, дотук само един примирен. Аз съм happy и утре хващам за пореден път баира, за да си протестирам. :)

Неактивен maximus_kn

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2013, 08:35:08 am »
-Що ли си мисля че май предвъпросът требваше да бъде -За кво криминализиране става на въпрос или просто анкетираме как да охладим опънатите нерви на некой си...................................... :)

За какво криминализиране става въпрос ? От кога е това ?
Максимус Децимус Меридиус - Чест и сила!

Неактивен Джони

• Ветеран
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2013, 08:54:17 am »
За какво криминализиране става въпрос ? От кога е това ?
За хипотетично.
Предстоят промени в ЗКН. На 14 този месец се събира комисията. Ние по принцип искаме да се либерализира металдетектинга и да се уредят по-добре отношенията между държавата и търсачите, но като четем пресата през последните два месеца, се вижда, че вместо това, може да стане и съвсем обратното. В комисията освен всички сдружения на археолозите, които вече направиха изказванията и становищата си против нас, участва и прокуратура. А становището на прокуратурата е ...с две думи: "малко им е на търсачите, трябва съвсем да ги забраним".....
И понеже форумите се четат от всички, включително и от представители на горепосочените, е добре да са информирани доколко ние сме склонни да се откажем от металдетектинга, дори и при на наличието на още по-рестриктивен закон.
А и ние да си знаем.
Поне аз така разсъждавам.
Късмет на всички.

Неактивен maximus_kn

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 110
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2013, 08:58:12 am »
Сега вече разбрах. Ако излизаме на протест,пишете и нашата група.
Максимус Децимус Меридиус - Чест и сила!

Неактивен stan960

• Ветеран
  • Публикации: 934
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2013, 09:49:20 am »
За хипотетично.
Предстоят промени в ЗКН. На 14 този месец се събира комисията. Ние по принцип искаме да се либерализира металдетектинга и да се уредят по-добре отношенията между държавата и търсачите, но като четем пресата през последните два месеца, се вижда, че вместо това, може да стане и съвсем обратното. В комисията освен всички сдружения на археолозите, които вече направиха изказванията и становищата си против нас, участва и прокуратура. А становището на прокуратурата е ...с две думи: "малко им е на търсачите, трябва съвсем да ги забраним".....
И понеже форумите се четат от всички, включително и от представители на горепосочените, е добре да са информирани доколко ние сме склонни да се откажем от металдетектинга, дори и при на наличието на още по-рестриктивен закон.
А и ние да си знаем.
Поне аз така разсъждавам.
Късмет на всички.
-  С това ХИПОТЕТИЧНО требваше да почнеш а не да шашкаш момчетата -И не виждам как ще го съвместят това криминализиране на притежаването на металотърсач с Европейските закони,имаше вече такъв такъв казус в Швеция ли беше или Норвегия не ми се рови сега и видяхме какво беше решението-Колкото до Българската прокуратура тя не може да се отъждествява  със сталиновските безумни помисли на един нейн представител,и без това са на постоянен прицел от Брюксел та не вервам да тръгнат да си вкарват сами автоголове само щото за некой комунизмът не си е отишъл.

Неактивен vvarbanov

• Ветеран
  • Публикации: 1249
  • Вар Баний
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2013, 11:22:28 am »
Че то и сега въпреки че не са забранени металотърсачите, полицията пак ги конфискува и задържа търсачите.И сега не може да се търси свободно ,а трябва да се крием.Колкото по свиреп стане закона ,толкова по вече ще се крият иманярите.А вестниците пишат буквално едно и също.Винаги става дума за 50 000 или 300 000 иманяри зависи от коя от двете първоначални статии калъпи преписва поредния журналист.Едни и същи милиони им се въртят в устата още като имаше монети и сега при това нямане вече 23 години.По команда на другариата, травестиращите журналисти се хвърлят да запушат със задници амбразурите.Една и съща втръснала на всички лъжа само се притопля и се представя като новина.

Неактивен стоянов

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2013, 01:11:59 pm »
ако имах два,щях с двата да излизам,в всяка ръка по един,а вестника с криминализацията ще го нося в задния джоб че имам и други нужди..

Неактивен стоянов

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2013, 01:15:37 pm »
че те  утре и въдиците ми ще искат

Керкенез

• Гост
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2013, 01:48:06 pm »
Хе хе:)По-лошо е ако забранят кирката и лопатата.

Неактивен Plamen

• Старши потребител
  • Публикации: 384
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2013, 09:16:18 pm »
За мен забранения плод е най-сладък.Ако забранят металотърсачите, няма да ме спрат да упражнявам хобито си.Тази година излязох един единствен път преди една седмица,ако ще те вярвайте.Няма как да ме откажат от хобито хората,които ни управляват.