Автор Тема: плажен улов  (Прочетена 195454 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
Re: плажен улов
« Отговор #390 -: Ноември 11, 2024, 08:54:52 am »
Това , което ми говориш е много трудно постижимо. Лично аз от 5 години търкам по плажовете. Когато имах повече време правих по 40 излизания на сезон и едва 700-800 лв. успявах да изкарам на стотинки. А злато се намира още по трудно. Лично аз за една календарна година едва 11 гр. злато успях да хвана. Също и много хора срещам по плажа да търкат. Някой за сефте, а с други се познаваме вече.

Единственият начин твоят човек да изкара такива суми от плажа е да търка на плажове , като Централен и Златни пясъци. Като на Централен още през деня едни дядовци почват да го бият между хавлиите на хората. А за Златни се плаща. Най вероятно твоят приятел е от дядовците на централен плаж. Чувах за един , който работи с правена машина там. Другият вариант е във водата, но тази правена машина няма да работи там.
Ние , които ходим по плажовете вечер се познаваме поне тези по сериозните, а този не съм го виждал.
Имай в предвид, че ако мине някой преди тебе, трудно ще изкараш нещо. Идеята е плажовете да се сменят постоянно всяка вечер.

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 219
« Отговор #391 -: Ноември 11, 2024, 09:19:24 am »
Това , което ми говориш е много трудно постижимо. Лично аз от 5 години търкам по плажовете. Когато имах повече време правих по 40 излизания на сезон и едва 700-800 лв. успявах да изкарам на стотинки. А злато се намира още по трудно. Лично аз за една календарна година едва 11 гр. злато успях да хвана. Също и много хора срещам по плажа да търкат. Някой за сефте, а с други се познаваме вече.

Единственият начин твоят човек да изкара такива суми от плажа е да търка на плажове , като Централен и Златни пясъци. Като на Централен още през деня едни дядовци почват да го бият между хавлиите на хората. А за Златни се плаща. Най вероятно твоят приятел е от дядовците на централен плаж. Чувах за един , който работи с правена машина там. Другият вариант е във водата, но тази правена машина няма да работи там.
Ние , които ходим по плажовете вечер се познаваме поне тези по сериозните, а този не съм го виждал.
Имай в предвид, че ако мине някой преди тебе, трудно ще изкараш нещо. Идеята е плажовете да се сменят постоянно всяка вечер.
Е тука вече с тези приказки ми хареса. Така са нещата , нали ти писах........Има голямо значение кой е плажа , кой и с каква машина е минал преди тебе. Нямаш ли връзки , плащаш , а на най благонадеждните плажове и с това не става, имат си техни хора. Да живее мутриландия и цялата тази чалгализация!

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #392 -: Ноември 11, 2024, 10:50:02 am »

Това беше преди няколко години, не сега.
Но не се спираше, почти всяка вечер по плажовете. Често и до Кранево.
Казваше че отива на смрачаване и понякога дори до 5 сутринта обикаля.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
« Отговор #393 -: Ноември 11, 2024, 11:12:11 am »
Така по може. Щом обикаля по 10+ часа  всяка вечер и сменя плажовете постоянно то за това ги е направил тези пари.
Аз , като излизам за 3 часа макс и то седмично по 1-2 пъти няма как да направя такива пари :)
Странно , защо не съм го засякал някъде...
А той ли е от тези дядовци за които говорят по централен плаж ?

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #394 -: Ноември 15, 2024, 02:25:21 pm »
...А той ли е от тези дядовци за които говорят по централен плаж ?
Не, не е от дядовците. На средна възраст е.