0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Това , което ми говориш е много трудно постижимо. Лично аз от 5 години търкам по плажовете. Когато имах повече време правих по 40 излизания на сезон и едва 700-800 лв. успявах да изкарам на стотинки. А злато се намира още по трудно. Лично аз за една календарна година едва 11 гр. злато успях да хвана. Също и много хора срещам по плажа да търкат. Някой за сефте, а с други се познаваме вече.Единственият начин твоят човек да изкара такива суми от плажа е да търка на плажове , като Централен и Златни пясъци. Като на Централен още през деня едни дядовци почват да го бият между хавлиите на хората. А за Златни се плаща. Най вероятно твоят приятел е от дядовците на централен плаж. Чувах за един , който работи с правена машина там. Другият вариант е във водата, но тази правена машина няма да работи там.Ние , които ходим по плажовете вечер се познаваме поне тези по сериозните, а този не съм го виждал.Имай в предвид, че ако мине някой преди тебе, трудно ще изкараш нещо. Идеята е плажовете да се сменят постоянно всяка вечер.
...А той ли е от тези дядовци за които говорят по централен плаж ?