0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Цената на златото подмина 2700 долара за тройунция. Добро попадение.
Дрънкай дрънкай , то затова сега само връзкарите сдушени с мутри и концесионери могат да ходят необезпокоявани по плажовете. Чак и спасителите взеха да раздават правосъдие и масово си накупиха детектори с надеждата за лесно забогатяване. Някой обаче взеха да се усещат и напълниха продавалниците с бангиите си. Комай всички злато сънуват.............
И аз мислех така, обаче не е баш така. Преди два месеца бях на конгрес във Варна, и когато бях свободен след обяда, се разхождах по крайморската алея. Вървя си и се наслаждавам на безгрижието на туристите и красотата на морето и плажа и в един момент гледам един колега търка между плажуващите. Викам си, аре стига бе, този или е луд или много нагъл и с връзки егати, обаче когато поогледах плажа видях поне още двама да ровят. За късмет онзи първия гледам сгъва такъмите и тръгва да излиза и аз и любопитството ми естествено не издържаха и тръгнах да видя, аджеба какъв е и с какво търси. Човека се оказа разговорлив и се заприказвахме, на въпроса няма ли проблеми с търсенето и да ги гонят, каза че няма проблеми имало е интерес и някой коментари с органите но дотам. Колегата беше с минелаб мантикор, каза че има голям опит с марката и има доста години практика, по неговите думи това е перфектния апарат за търсача, бих се съгласил, обаче струва бая пари и не е за всеки джоб.Мернах още един колега, който търсеше наблизо там и беше с деус, явно колегите по плажа използват модели подходящи за такъв терен. Донякъде им завиждам на тези по морето и плажовете, май хобито ни вече се ограничава само до подобно търсене за съжаление и това е причината да се колебая да си купя скъп апарат, вече не е това, което беше,коя ял-ал, кой е..л-еб..л