0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Ледената водичка отдавна се е стоплила Явно и на теб ти е убягнало как се оправя това на DD сондите. Елементарно е, а стотици фирми производители и хиляди хора правят една и съща грешка и се чудят как да се борят с нея. И тегавата почва не е проблем. Като се видим на живо ще ти обяснявам, пък ще почерпиш
Наистина пада голяма борба с тия DD - много цапане, ръчен труд и всевъзможни експерименти. Та - има ли някаква, макар и минимална вероятност завесата да бъде повдигната? (ако не наготово цялата тайна на то поне полезна подсказка накъде да се насочат логика, съобразителност и още ентусиазъм за експерименти...)...P.S: За съжаление не съм късметлия да ми се случи срещу почерпка - би се усетило изобилието...
Да се похваля с второти си злато на плажа!Неделя вечер традиционно си търкам по плажа и някакси по навик се забих до брегът и по едно време чух хубав плътен звук с VDI 54-55 / на Деус 2 /. По принцип тези цифри са почти винаги фолио, но си знам , че и златото е там. Почнах да копая и се оказа, че са само миди там и почти няма пясък и изведнъж ми се блесна нещо жълно и голямо. Оказа се стар златен пръстен с проба 585, като грамаж е 5 гр.Явно морето го беше изхвърлило заради мидите в които беше си мисля аз.
По законите на Мърфи очаквай всеки момент на вратата ти да цъфне собственика на пръстена -кво праиме тогава ?затова в максимално кратък срок го изяж и изпий
Слаба работа колега.Аз само от капа4ки правя 1000 лв.Другото-башкъ.https://metaldetecting.eu/Smileys/akyhne/smiley.gif